Hayat hikayeni değil sözü sormuştum aslında 😄😄 ama olsun anlatmak istersen onu da dinlerim. benim aklım kolay bulanmaz meraklanma insanların nasıl hikayeleri nasıl dertleri var bir bilsen dinledikce ustalaştım bu konuda tesir etmiyor artık 😉
Derde deva Allah'dır. İnsan sadece bir vesiledir. vasıtadır bu devayı ulaştırmakda nasibinde olan varsa daima deva yerini bulur 😉 Allahın izniyle yardım etdiğim de oldu elbet ☺️
Siz galiba cidden korkuyorsunuz ben şaka yapıyosunuz sandım 😉 Küçükken annem uyumadığım zamanlarda korkuturdu seni cinlere perilere verecem derdi😄tabi büyüdükce anladım öyle bişey olmadığını 😊 sizinki de böyle çocuklukdan kalma mı? 😉
Yoo korkmak değil korkmuyorum sadece gülmene verecek cevap bulamadım ;) yalnız onların olmadığını sanıyorsan yanılıyorsun ben varlıklarının canlı şahidiyim :)
Benimki iki psikoloğun psikolojisini bozabilecek derecedeydi ;) anlattığım oda arkadaşımın 2 hafta odaya girememesine neden olacak derecedeydi ;)) imanımı kuvvetlendirerek kurtuldum fakat hala enteresan birkaç etkisini yaşıyorum ;)
Ben yazacaktım ki zaten kendin yazmışsın İmanı güçlü olan kişilere onlar gözükmezmiş 😉 fakat işte bizim o arkadaşa bir besmele çekmeye bile izin vermiyorlarmış 😕çok zor bir durumdu
O zamanlar zihin okuma ve zihin gücüyle doğa üstü birşeyler yapma yeteneği mi desem laneti mi bilmiyorum o vardı şu anda da insan tanıma yeteneği var gözlerden ve sesinin tonundan insanı kitap gibi okurum ;) bazen sevsemde bazen de nefret ettirebiliyor bu huy :)
Nasıl kontrol ediceksinki? Öyle filmlerde gördüğün gibi olmuyor o işler :) mesela şu anda bile mahallemde ki sokak lambalarından 1 tanesi ben her altından geçtiğimde yanıyorsa söner sönükse yanar :) benim bu zihin okuma olayından sonra çevremde kimse kalmadı herkesten nefret ettim ve uzaklaştım mesela o dönemler
Ee malum zamane insanlarının aklı güzel şeylere değil fitne fesata çalışır zaten 😉😄hakikaten bu açıdan bakarsak akıldan geçenleri anlamak hiçte güzel bişey değil. insanlar kötülüklerini yeterince dışa vuruyorlar zaten bazılarını da güzel tanıyıp öyle sevelim ki yaşamaya değer bişeyler olsun En azından sadece bazı önemli zamanlarda böyle bir yeteneği kullanabilsek güzel olurdu 😉😄
hepsinin göründüğü gibi olmaması aşırı moral bozuyor ama :) o kadar fazla yok ama su anda cok gerektiği yerlerde kullanabiliyorum o yeteneği :) insanları okuyabiliyorum üzülmeyeceğim kadar ;)
Artık göründüğü gibi olan insan çok nadir bulunur zaten 😉 insanları tanımak zor insan vardır 5 dakikada tanırsın insan var 50 yıl onunla yaşasan bile yine de tam olarak tanıyamazsın Sen nasıl okuyabiliyorsun fikirleri? yani mesela bir film vardı belki izlemişsindir "Kadınlar ne ister? " diye Orda adam kadınların aklından ne geçiyordusa anında duyuyordu senin yetenek de böyle bişey mi? 😉
Ailem yaşadıklarımı biliyor uzun zaman oldu ama hala uyurken babamın basımda dua edip üflediğini hissederim ;) ama onlar bu zihin okuma huyumu bilmiyorlar söylemedim :))
Bilmemem gereken birçok şey öğrendim tabi ;) ürkütücü olabilir belki ama yakın arkadaşlarımın ilişkilerinde de çok yardımcı olmuşluğum vardır onlar artık alıştı :D
Şöyleki huzur ve mutluluk parayla da olur ki bunu yapan bir çok milyoner var zaten ama dost sevgi ve saygı karakter eksiği olan dostlar ve sevgililerde parayla satın alınabilir ve ben çok şükür ki para ve pula önem vermeyen sadece bir kardeşlik bağı ile bağlandığımız dostlara sahibim ve gerekirse onlar için canımı da ortaya koyarım :)
Evet bir bakıma haklısın ama yine de eksik çünkü o milyonerlerin yaşadığı mutluluklar Yalan çünkü onların sevdaları dostlukları herşeyleri yalan para olmayınca etrafdakı insanlar da buhar oluyor sanki ve emin ol çoğusunda huzur denen şey de olmuyor Ve bunları kendi tanıdığım bir aileden biliyorum yani öyle laf olsun diye söylemiyorum 😉
Ne mutlu sana gerçek bir dosta sahibsen dünyanın geri kalanına ihtiyacın yok demektir 😉 son yazdıklarını soruma yazsaydın eig seçerdim güzel görüş 😊☺️😉
Niye daralıyon😂tabiki öyle olacak beğenmezsen eig falan alamazsın 😄 ama yine diyorum 1 soruda 1 kez eig verebilirim sonuçta eig istiyorsan başka soruya geçicen 😉
O kokuyu duymak için koklamama gerek yok. O kadar kötü ki karşı karşıyayken bile duyabiliyorum. Bak aklıma geldi mide öz sütüm yukarı çıktı bak bak kuscam şimdi beyaz beyaz :(
1986 da Çernobil de ki patlamada 1600 ayrı kimyevi madde birbirine karıştı ve dünyaya o kadar çok hasar verdi ki yağmur bulutları bunları Türkiye'nin çay topraklarına kadar taşıdı. Siz de buna nimet diyorsunuz. İçmeye devam o zaman :D
En İyi Cevaplar