Arkadaşlar bir haftadır sevgiliyiz erkek Arkadaşımın ilk sevgilisiyim yakışıklı dersen yakışıklı zeki desen zeki iyi desen iyi ama ezik gibi davranıyor ben ne dersem evet diyor ben beni sahiplendiğini hissetmiyorum Maço erkekler daha çok Hoşuma gidiyor ona bugün dedimki biraz kendi fikrini söyle git bir arkadaşlarına sor nasıl kızlara davranılır diye bozulur gibi oldu ama hala anlamadı gibi ne yapsam bilmiyorum çok tecrübesiz ayrılmak istemiyorum direk ben Maço erkeklerden hoşlanıyorum öyle davran drsem ayıp mı olur?
Cevabın nedir?
''Git bir arkadaşına sor kızlara nasıl davranılır?'' sorusunun üzerine kocaman kırmızı bir çarpı atalım. Bu soru, özellikle bir erkeği derinden yaralayacak türden bir soru. Ve ''Maço erkeklerden hoşlanıyorum, öyle davran'' demen de aynı şekilde yanlış. Ona nasıl davranması gerektiğini söylemesi gereken kişi sen değilsin. Onun da bir kişiliği olduğunu unutma. İlk sevgilisi isen elbette tecrübesizlikler göreceksin. Bundan daha doğal bir şey olamaz. Zamanla sana alışacaktır. Biraz sabret ve ona yardımcı ol derim.
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yardımcı olayım
- +1 yıl
Tecrübesizliklerini görmezden gelmeye çalış. Kendini özgürce ifade edebileceğini, onun görüşlerine sonuna kadar saygı duyduğunu söyle. En önemlisi, onu buna inandır. Onunla her konuyu konuşabileceğinizi anlat. Demek istediğim, onu biraz rahatlat. Sen onun ilk sevgilisi olduğundan muhtemelen sana karşı bir hata yapmaktan korkuyor, kendine bu konuda güvenemiyor. Hata yaptığı zaman, hoşlanmadığın bir hareketi olduğu zaman ona bunu güzel dille ifade etmeye çalış. ''Böyle erkeklerden hoşlanıyorum'' demek yerine, ''Böyle yaparsan beni daha mutlu edersin'' de. Ilımlı ol, arayı bulursun zaten...
Soran+1 yılTamam çok teşekkürler
En İyi Cevaplar
Bir insanı değiştiremezsin. Ve bence değiştirmemelisin de bulmuşta beğenmiyorsun. Özgür bir birey olduğunu biliyor sana baskı yapmak istemiyor, fikirlerine değer veriyor veya seni kırmak istemiyor ki bu şekilde davranıyor. Kıymetini bilin şu insanların ya
02 Yorumla
Soran+1 yılYok böyle olması iyi karışmasında zaten ama bir erkek rahatlığı olur ya o yok onda benim Yanımda kasılıyor bu geçer mi zamanla
+1 yılAyrılmaman için hiç bir sebep yok bence yoksa bu ilişkinin sonu ikiniz içinde kötü biter. Değiştirmek istediğin ve kendi kişiliğinden karakterinden huylarından hoşlanmadığın sevmediğin birine değer verip ona aşık olamazsın. Onun için ilişkiniz zaten manevi anlamda bitmiş bence.
02 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum onu kaybetmek istemiyorum ama ilk sevgili tecrübesizliğide var düzelmez mi
- +1 yıl
Bence bu sevmek değil hoşlantı heves eğer sevseydin onu her haliyle sevebilirdin başka bir kişiliğe sahip olmasını istemezdin.
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
u +1 yılher seye evet demek eziklik degil de yani hayir diyememe aliskanligidir. Sen sevgilini kisiligi icin sevseydin maco olsun soyle olsun falan demezdin bence
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
38Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yılSen mal mısın da seni sahiplencek? Bu kızlar da salak mk
Çok matah bir şeymiş gibi en başta söylenen özelliklerden biri. Neymiş, Türk erkeği kadınını sahiplenirmiş. Sanki Türk kadını bir eşya, kendine sahip çıkmaktan acizmiş gibi onu sahiplenmeyi marifet bilmek Türk erkeğinden başkasının aklına gelmezdi zaten. Kadına hayatı dar et, sensiz bir yere yollama, günde 15 defa arayıp nerede olduğunu kontrol et, yanından geçen erkek görsen kimdi? diye sor, kadın bunlardan yakınınca da o müthiş sahiplenme özelliğinden dolayı böyle olduğunu söyle. Bu kadar olumsuz, berbat bir özelliği iyi bir şeymiş gibi pazarlamaya çalışmak da cabası. Kimsenin kimseyi sahiplenmesine ihtiyaç yok, kadının sizin korumasına da ihtiyaç yok zira korunulması gereken de sizlersiniz. Onun için kadınları rahat bırakın yeter, biz kimsenin malı olmak arzusunda değiliz.11 Yorumla
Soran+1 yılBen beni kısıtlamasını istemiyorum zaten ben sadece Ağırlığı Olmasını istiyorum her dediğime evet demesin aşağı atla drsem atlayacak nerdeyse
+1 yılŞunu belirtmeliyim ki adamın ilk sevgilisisin bu nedenle elinden kaçırmak istemiyor herşeye evet diyor fakat zaman geçtikçe kaybetme korkusunu aşacak ve seni deli etmeye başlayacak bu maçoluğu herşeye hayır diyorsun birazda beni düşün gibi cümlelerle ilişkinin sonu gelecek hem daha bir haftadır birliktesiniz cicim ayları diye o kadar hoş görülüdür şöyle bir 2-3 ay geçince sevgilim çok maço hiçbir şeye izin vermiyor diye gezebilirsin ortalıkta bunlar olası şeyler yani.
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle demi yani hep böyle mi olur
Soran+1 yılIlk sevgilisi olsa bile mi
Benimkide kılıbık ne desem diyim nasıl istersen yeterli yüzün gülsün diyo ama ben böyle daha çok seviyorum zaten asi bir yapım var ilişkide ağırlıklı taraf karşımdski olursa ben yapamam o da bunu biliyor ama çok tatlı geliyo bana ıh dedirtiyor bence bırak böyle kalsın ama sahiplenmiyo derken kıskanmıyo demek istediysen o olmadı bak
03 Yorumla
Soran+1 yılBende ağırlıklı taraf karşımdaki Olmalı
Benim şuanda konuştuğum çocukta seninki gibi. Evet dersem bende onun ilki olucam ama gözüm baya korkuyor açıkcası. Çünkü gerçekten bazı şeyler tecrübe istiyor ama hiç sevgilisi olmayan erkeğin suçu ne burda? O yüzden bence biraz daha ilerlesin ve davranışlarınla belli etmeye çalış. Olmadı direkt söyle ama düzgün bir şekilde.
00 Yorumla
+1 yılnonoşmusun olm de. seviyosan sahip çıkacaksın, koruyup kollayacaksın, deli gibi kıskanacaksın, ne giydiğine karışacaksın. erkek olmak bunu gerektirir. sen kadınına sahip çıkmazsan millet senin kadınına sahip çıkar de. bundan da anlamıyosa kızlardan hoşlandığına emin ol
02 Yorumla
Soran+1 yılAhaha ya manyak mısın ben onlara karışmasını istemiyorum zaten ama böyle Çekingen sürekli benim dediğimin Olmasını istiyor yani beni kırmamak için istediği şeyi bile söyleyemiyor
- +1 yıl
Kurban ol adama o zaman ne yapsin daha. Bence sen kezosun
+1 yılSen de mi döl israfisin siz daha yeni yeni sevgili olmussunuz zamani gelince cocuk seninle ilgilenmeyecek bile sevgiline sana karsi böyle davransa hosuna gider miydi sen bu cocugun böyle birisi oldugunu biliyordun neden sevgili oldun
20 Yorumla
+1 yılDerhal bırak, çocuğun kafaya dank etsin.
Onun kendini geliştirmesi için senin onu terk etmen gerek.
Ancak terk ederken sebebini iyi izah et ki, beklediğimiz yola girme ihtiyacı hissetsin...04 Yorumla
Soran+1 yılSaçmalama bende seviyorum
- +1 yıl
Sordun söyledim kardeşim. Sevgilinin huyunu suyunu değiştirmeye kalkmak bir kadının yapacağı en büyük hatalardan... (ondan büyüğü aldatmak)
O zaman madem seviyorsun, onu böyle kabul edeceksin. Bu da sevginin gereği...
Soran+1 yılzaten her hareketine dikkat ediyor kırılcam diye korkuyor terkedip geri dönersem daha kötü olur bana karşı daha hassaslaşmaya başlar başka bir yolu yok mu
- +1 yıl
Ben yukarıdakileri daha iyi anlayabilmen için sana en başta "bırak" dedim. Bir de sevgini ölçmek istedim. Seviyorsan tabii ki bırakmayacaksın. Onu olduğu gibi kabul etmek zorundasın...
Bence seni kaybetmek istemediği için başlarda böyle davranmak istiyor. Ona seni kaybetmeyeceğini hissettir. Konuşarak olsun davranış olarak olsun hissettirmelisin. Biraz sen üzerine düş ki istediğin kıvama gelebilsin
00 Yorumla
+1 yılMaço olsaydı ve dediklerini sana yaptırma çabası içine girseydi buraya açacagın konunun başlıgı '' Sevgilim çok maço biraz benim fikirlerime önem vermesini istiyorum sogumaya başladım ne yapabilirim?'' olurdu :)
02 Yorumla
Soran+1 yılIşte bende ortasını istiyorum 😂
- +1 yıl
Siz bayanlarin ortasi yok mlsf. d allah yardimcimiz olsun
İnşallah ayrılır senden de senin gibi insanı olduğu gibi sevmeyen biri yüzünden değiştirmez kendini. Bu erkeklerin çoğu sizin gibiler yüzünden magandaya döndü. Git moça mı maço mu ondan bul bir tane bırak o naif insanı. günah.
10 YorumlaBen ne demek istediğini anladım. Benimde okulda kız arkadaşım vardı ne desem evet diyordu. Sürekli herşeye evet denmesini bende sevmiyorum bir erkek olarak. Sebebi de benim başka çünkü: Sürekli evet diyince sanki seninle hoşgörüden ve kibarlıktan birlikte vakit geçiriyor sanıyorum
00 YorumlaBelki daha yenisiniz ve sen onun ilk kız arkadaşısın diye seni kırmaktan seni kaybedip elinden kaçırmaktan korkup çekiniyodur biraz daha zaman tanı bence ona
00 Yorumla
+1 yılayıp olur elbette... değiştirmeye çalışma onu böyle kabul et. ne güzel anlaşmışsınız sevgili olmuşsnuz. birbirinizin kıymetini bilin. çocuğın ilk sevgilisi olduğun için çok heyecanlı şimdi amailerde istedğn gibi olacaktır.
00 YorumlaAdamın yapısı oyle demek kı. Sen baska bıseyını sevmıssındır ama bu huyunu tutmamıssın demek kı. Bence zorlama olmuyosa olmuyodur yoksa zarar vereceksın ılıskıne...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimki maço bir b*k yaptigi yok sahiplenme yok boyle olmasi daha iyi guven bana sen kendin egit senin istedigin gibi biri olmasini sagla cabuk degisir sonucta ilksin
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl eğitcem sürekli söyledikçe kırılıyor gibi geliyor
+1 yılilk sevgili göz nuru gibidir. kıymetlidir. siz onu ilerde reddedin. o zaman maçolaşır. sert erkek olur. İstediğiniz sertliğe ulaşır. Hatta kadınları sadece cinsel obje olarak görmeye başlar...
06 Yorumla
Soran+1 yılPeki düzelir mi Konuşmayla anlatmamla
- +1 yıl
neyi düzeltiyosun o zaten düzgün sen kendi görüşünü düzelt derim. Onun için çok kıymetlisin çünkü..
Soran+1 yılYani benim görüşüm yanlış değil aslında ben Maço olsun derken yani her istediğime evet demesin kendi fikrinide söylesin istiyorum yoksa isteğim bana sert davranması değil
- +1 yıl
hiç olmayacak birşeyler söyle. beyaza al de, yeşile mor de... alıştır onu... basit şeylerle...
Soran+1 yılOna ters gelecek Şeyler mi Söyleyeyim
- +1 yıl
bazen basit şeylerde...
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Film dizi falan anlat ordaki tiplemelerden yola çıkarak sevdiğin tavrı belirt üstü kapalı dediğin gibi zeki biriyse anlar
00 YorumlaSeni kaybetmek istemiyor bu yüzden ilgi veriyor sana bende olsam kılıbık isterim yani değerini bil zaten yeri gelince maço olur.
00 Yorumla
+1 yılAh siz kadınlar. Napsak boş demi kulp takmaya yer arıyorsunuz :)
00 Yorumla
+1 yılkadın milleti ikiyüzlüdür sert davranırsın feministçe saldırır iyi davranırsın aşağılamaya kalkar. yinede en güzeli sert davranmak en sağlamı o.
10 Yorumla
+1 yılBunun davranmakla. ilgisi. yok ki kisi icinden nasil gelyorsa oyle davranir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAyrıL bnce. Ben de tam tersi Maço lardan nefret ederim öküz =maço erkek
00 Yorumla
+1 yılSanankibar gozukmek icin oyledir var ya ola ki kaba olursa ondan sogursun diye dusunuyordur. Kaba olumasini istersen daha da tutamazsin cocugu haberin olsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 926 cevap paylaştı.
+1 yılUlan bu kız milleti ne emmeye geliyor ne gömmeye. Maço olsak suç ılık erkek olsak suç. Ne istediğinizi kendiniz de bilmiyorsunuz
00 Yorumla sorunlusunuz siz bulabiliyosan ondan daha yakışıklı daha zeki ve daha özgüvenlisini bul
10 YorumlaAyarsız Kadınlar Kulübü genel başkanı gibi konuştun.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılSenin gibi kizi sacindan tutup yapistiracaksin duvara sonra...
02 Yorumla
Soran+1 yılHıhı ok
- +1 yıl
Yalama yutma isi 😃
+1 yılAyıp olur olmaz o tartışılır ama sen bunu açık açık ona söyle eğer böyle devam ederse bitecek falan de
00 YorumlaBende maçoyum ama kızların yüzde 90 nı maço erkek sevmez dersiniz...
01 Yorumla
Soran+1 yılMaço derken öyle hödüklerden tabikide hoşlanmaz kızlar ama bu farklı böyle Çekingen Yanımda ben öyle istemiyorum
+1 yılgel hatun senin erkeğin olam sen sözümü dinleme veririm odunu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende hiç sevmem öyle tipleri. Gidip onu uyaramazsında. Sevmeyi dene. Tek çare bu kardeşim.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAyy çok güzel ya keske benimkide böyle olsa. Delirdin mi macoyu boşver.. Nisanlim maço ve beni delirtyor bir dışarı çıksam pişman ettiriyor. Ne güzel işte hiç karışmayan evet diyen bir sevgili delirme sakin boşver macoyu kal işte bununla :)
01 Yorumla
Soran+1 yılYa ben gelemem zaten ona benim dışarı çıkmama karışan birini ama bu beni kaybetmekten çok korktuğu içim sürekli üzerime titriyor böyle beni kırmamak için içindekini bile söylemiyor böyle rahat olsun Çekingen Olmasın Yanımda erkek OLDUĞUNU hissettirsin istiyorum
+1 yılBırak onu bırak maço birini bul ağzını burnunu kırsın sonra buraya yaz erkekler niye böyle diye
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlla ağzıma s. can birini bulmak istiyorum diyosun yani bir dur bir birbirinizi taniyin
00 Yorumla
+1 yılbir kız olarak ben bile kızları cozemiyorum.
50 YorumlaE bir zahmet, sen diyorsun ki sen git maco gelsin. Bence seviyosan oyle sevmelisin, yanlis dusunuyorsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKöle istermisin sorusuna birçok kız ters tepki veriyor, şurada yorumlara bakiyosun , maço olmasin ağirlikta , oyun hamuru gibi diyenlerde Var. Anlamak mümlün degil.
00 YorumlaMaço olsa suç kılıbık olsa suç😳
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok Maço olsun demiyorum ama böyle ağzımın içine bakmasın sence düzelir mi konuşsam
- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılAyıp olur o zaman ayrıl da beni bulsun :D
20 Yorumla
+1 yılkendisine olayı anlat bence
02 Yorumla
Soran+1 yılNe diyeyim
- +1 yıl
beni sahiplenmeni istiyorum felan de bu kadar gevşek olmanı istemiyorum de ağırlığını koymanı istiyorum felan de
Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı. Ne istediğini anlat bence uygun bir dille
00 Yorumla
+1 yılDeki biraz maco ve sert olur musun.)
00 YorumlaÇocuk mu büyüteceksin bırak gitsin.
00 YorumlaZamanla davranır bence
00 YorumlaDavranmaya calisir. Cakma durur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 888 cevap paylaştı. Ayrıl ona layik değilsin
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Buldunda bunadınmı oyun hamuru gibi çocugu 😄
00 Yorumla
+1 yılSeviyorsan Bunları Dert Edinme
00 Yorumlaerkek ol l*n azcık de :D
00 Yorumla
+1 yılkarışık pide siparişi verildi
00 Yorumla
+1 yılsert birisini bul ayrıl
00 Yorumla
+1 yılOnu bırak bana gel ; )
00 Yorumla
+1 yılkizlari çözebilen bu yana gelsin
00 YorumlaRahat göten batmis bacim
00 Yorumla
+1 yılMk bu kızlar ne denyo ya
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılOlmayan macolugun nesini davranacak
00 Yorumla Değişkenlik sağlayacağıni sanmıyorum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. of offff
00 Yorumla
+1 yılTerket
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 306 cevap paylaştı. Kesin chplidir :)
10 Yorumla- Devamını Gör (6)
Devamını Gör(51)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt