Balıma bu mesajı attım iyi geceler olarak siz olsanız mutlu olurmuydunyz? :)))

Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
vallahi bilmiyorum ama bana öyle hiç mesaj gelmedi. güzel yazmışsın erkekler her zaman anneler gibi bir kadın arar dururlar. çünkü anneler çok iyi bir koruma ve sevgi kaynağıdır. bu mesajın annesi gibi davrandığın için sana bağlanması artacak. yani ipleri sıkı bağladın bu mesajla. o zaman mutluluklar size. umarım benimde öyle bir sevgilim olurda evlenirim onunla. Ama yok bulamaıyorum!
kaçta attığına bağlı mutluluğu! bukadar ilgi gösteriyorsan sıkılmış olabilir erken mesaj attıysan bu saatten sonra birdaha mesaj atmayacağını bildiğinden mutlu olmuştur! :)
Anlamadım
kendimden örnek vereyim bir kız arakadaşım vardı sürekli canı sıkıldıkça mesaj atar bazen saçmalardı ( senin ki saçma demiyorum) kendince ilgi gösterdiğini düşünürdü! iyi geceler mesajını erken saatte atması için çok yorgunum bugün çok çalıştım gibi kelimeler kullanırdım gün içerisinde! o iyigeceler mesajını yazar bende bu saaten sonra rahatsız etmeyeceğini bildiğimden mutlu olurdum! erkekler bazen çok fazla ilgiyi sevmeyebilir!
Hmm anlıyorım olabilir tabikide
hayırlı geceler! umarım karşındaki odun azda olsa yontulurda kendi kendine sana senin yarın kadar ilgi gösterir prenses...
İnşallah canım iyi geceler
Off bu ne baydı da baydı hepi topu uyuyacaksın bu ne askere uğurluyor sanki. Şu msjı 3 gün üst üste alsam o ilişkinin 4. sabahına tek başına uyanır. Hem melek yüzlüm ne oluyor ya bir erkek için çok yumuşak bir ifade gibi geliyor ben haz etmem. Kusturur bu kadarı da fazla yani nihayetin de. Bir kere okudum akşama kadar oha mk dicem şimdi durup durup biliyorum yani.
çok güzel bir iyi geceler mesajı :) son cümleyi okurken kapatırdım gözlerimi
cevap bile yazamazdım yani :))
Çok teşekkür ederim:)
Ulen bu kiza helal olsun be harbi. Ama cok kaybeder bu kafayla 😆😆😆
Niye kaybediyorum
Erkegin ustune boyle fazla titrersen sklir g. otu kalkar sonrada ya aldatir ya ayrilir
Haklisin
Ulan bir ben bulamadim soyle bir kiz beee Allah mutlulugunuzu bozmasin insallah
İnşallah allah sanada nasip eder kardeşim :)
Allah razi olsun insallah kardeş ☺
:)))
bana şahsen çok yapmacık gelir :( ama yinede yazar ve hüsn-ü cemalinize buseler kondurup bahtiyar olmuş gönlümle mehtaba bakarak suretinizi düşünmekteyim arz-ı endam ederim efenim derdim :)
"İyi geceler bebeğim. Rüyanda beni gör, olaki başkasını görürsen gözlerini oyarım. " yazman daha güzel olurdu. :)
Onuda yazıyorum hahaha
Aynen Mutlu olurdum lakin bizimkisi biraz kısa atıyor 😃
Derin bir iç çektim. ne güzel bir mesaj öyle. mutluluğunuz baki olsun
Evet ama son 5 satır sanki savaşa gidecekte geri gelemeyecek gibi bir mesaj atmışsın..
Güzel bir iyi geceler mesajı yerine günaydın mesajı almak çok hoşuma gidiyor
Şanşlı erkek senin gibi ince fikirli bir kız arkadaşı olduğu için
vıcık vıcık oldu buralar :D tamam başlangıç iyi ama böyle daha akıcı daha bağlantılı daha anlamlı ve gündelik birşey olabilirdi. sonuçta iyi geceler mesajı
böyle şeyleri okurken bir tek ben mi utanıyorum acaba.
Hayırdır
yani böyle aşkımlı canımlı cicimli şeyleri okurken ben utanıyorum. bir tek bana oluyor herhalde.
Anadolu imam hatip lisesinde okumuştum yinede biri bana böyle bir mesaj yollarsa bir daha cevap vermem imam gibi ya :D
uykum gelirdi. azıcık heyecanlı şeyler yazın abi. dua edeceksen et. Mesajda dua nedir l*n :)
Ne yazım gel ben * mi diyim ne bekliyon yani
Ben öyle bir insan değilim
Ya sana noluyor, öptürmüyorum kendimi varmı? Götümü başımımı illa açacam ben sevilmek için be. Otarafımı bu tarafımı öptürecem ben, benim bir çizgim var ve ben o çizgimden çıkmam. Edebimle namusumla yaşıyorum, tek saatlik değil ömürlük düşünüyorum. Helalım değil sonuçta sevgilim, o benim kararıma saygı duyarken sen kim oluyosunda bana nasıl yapacağımı diyorsun, nasıl bir zihniyettesin
Mutlu olmayan odundur herhalde.
Cevap olarak bisey yazdimi
O biraz odun iyi geceler oldu cevabı 😂
Böyle mesaj atıp beni mutlu eder mi :D tabiki buna değmem
Bu kadar da gerek yok kimsenin garantisi yok bu kadar bağlanmayın kızım yaf
mesajdaki gibiyle karakteri evet mutlu olurum
Sana yemin ederimki 20 yıllık hayatımda bu mesajın 1000de 1i kadar mesaj bile almadım. hatta 'ii gceler' bile almadım.
İstiyosan inşallah allah sanada nasip eder kardeşim :)
Yokk iğrenç bişe bu
baksana bişe sorcam
Ne var?
Vayyyy sinirlenmişiz bayaaa :D asdfghhj Onun burcu neydi seninkisi boğaysa?
Napacan
Merak
😃 eski sevgilime ben bole atardim. sadece iyi geceler derdi seninki zansliymis 😕
Askere mi Yolluyosun?
Yo evleniyor evlilik hediyesi
Bana da atsana diyesim geldi gerisini sen düşün :)
Bence çok hoşuna girmiştir uyurken yüzü gülmüştür
Mutlu olurdum tabi hemde çook :')
Çok hoş bence :) Allah ayırmasın
Fazla dinsel ben hic hazetmem de baskasi icin guzel
Sağol
bu ne ya sanki savaşa gidiyor...
bu kadar geveze kadın da hiç çekilmez ha :) :)
Senin yorumun çekilmediği gibi
çocuk da çekememiş zaten iyi geceler deyip kısa kesmiş. fazla uzatma abisi, hem yapmacık görünüyor hem de bıktırırsın adamı :)
Sana kalmadı o yürü git işine
hem geveze hem terbiyesiz. Allah kurtarsın delikanlıyı.
O halinden memnun beğenmese 5 yıldır çıkmazdık şu an kıskançlığından çatlıyosun
Ayrıldığınız zaman bu konunun altına yaz :) :) bakalım kim haklı çıkacak :)
Neden senin gibi ler beni bulmazki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar