Gerçekten çok garip , Her zaman onu düşünürsün bir an bile aklından çıkmaz ama tek kelime bile edemezsin. Ilk gördüğüm saniye den itibaren onda bişeyler hissettim o o günkü enerjiyle hala ona bağlıyım. Bu yıl sonunda okullarımız değişicek ve onu bir daha görememe ihtimalim doğacak ancak aynı mahallede oturuyoruz :D Bir insan ne için Aşık olduğu Kişiye açılamaz? Onun kılına bile zarar gelsin istemiyorum :( Ama o bana her türlü acıyı çektirdi...
Biliyorum o duyguyu farklı şehirde birine aşığım ama kendi şehrimde sevgilim var. Ama ben diğerine aşığım tatilde görüşebiliyoruz sadece. Her sene bu yaz açılacağım deyip giderim ama karşımda görünce dilim tutulur. Oda benden hoşlanıyor galiba ama nedense bir türlü açılamıyorum. Onca şey yaparız onunla ora gideriz bura gideriz romantik şeylerde yaptık ama hala açılamıyorum. Onun duygularına ihanet etmekten korkuyorum galiba. %1 ihtimalde olsa redderse diye onu kaybetmekten korkuyorum. Onunlayken hep soğuk olan ellerim sımsıcak. Onunla yanyana yürürken bana dokununca ne yapacağımı şaşırıyorum. Gülümseyince kanım kaynıyor sanki, gözlerine bakamıyorum. Geri döndüğümde hep burnumda kokusu tüter günlerce. Bir kaç hafta geçince ara sıra burnuma geliyor kokusu. İçim içimi yer.
Insan gercekten aşık oldugu birine acilmakta gucluk cekiyor. Ya reddederse korkusu... Bendede oldu bircok kzla cktm açılırken reddederse korkusu olmadı. hic umursamiyordum. Bana kizmi yok falan... Ama aşık olunca isler degisiyor. Bak kardesim acilmadan kizi etkilersen sansin yuksek olur. Kizin suyuna git. Sonrada açıl. Icinde tutma kötü olur :)
Aga valla kızı görünce vücudumda ki kanlar çekiliyor kızla 2 yıldır sadece gözlerimiz ile ilişki kuruyoruz dadsads hatta her tenefüs beni lovabanın önünde bekliyo eh bende haliyle gidiyorum sonra yine göz göze gelip gülüşüyoruz ve ben direk lovabaya gidiyorum :d
buluş at elini omzuna geç kalma laınnn konuş anlat içindekileri sonuçta mahkemeye çıkmıyorsun hatta seviyon lıan seni de hoşuna gider !!! herşeyide biz söylemeyek braz yaratıcı ol
En İyi Cevaplar