Hiç aşık olmamış biri olarak soruyorum.
Aşk abartılıyor mu sizce? Aşka inanıyor musunuz?
Aşk abartılıyor mu sizce? Aşka inanıyor musunuz?
2 sene oncesıne kadar bende senın gıbıydım. uzun surelı beraberlıklerımın ardından hıc uzulmemıs, esktra bıseyler ıcın fedakarlık gostermemıstım. ıkı sene ıcınde bırısıyle beraber oldum ve o zaman yasasdıgım duygular cok agırdı. dokunmaya kıyamama, devamlı merak etme, uzulmesın dıye caba harcama... oncedın hıssettıgım hıc bısey buna benzemıyor. ayrıldık mecburen ve acı cekıyorum... ılk defa... galıba bu ask...
ask, gunumuzde her ne kadar baska farkli yonlere cekilmisse de aslinda cok masum ve guzel bir duygudur
Yasamadigim icin birsey diyemem! ama suna inaniyorum ki cogu kisi aski cok abartiyor, ask saygidir, sevgidir, vakit ve ilgidir herhalde, sma cogu kisi birinden biraz hoslandiklarinda ona asik olduklarini saniyorlar. memlekette bukadar asik varsa niye hep insanlarin arasinda kirginlik, nefret var ki?
Aşk'a inandıran olmadı henüz.
Aynen bende de böyle durumlar
Olabilir, gayet mantıklı.
Rica ederim bebeğim
Cevap
29Cevap
Ben aşk kelimesini 1 Ocak 2011 tarihinde öğrendim. Her sabah gözümü açtığımda aklıma gelen tek şey onun adı ve onun varlığı, her sabah bir dörtlük yazardım ona , yanımdayken bile özlerdim onu, hayatımdaki herşeyin anlam ve önemini bir kefeye koysan onun tırnağı etmezdi gözümde... Çok sevmiştim... 5-6 ay kadar bu böyle sürdü sonra ihanetle ödüllendirildim.
İnanıyorum, çok ütopik bir şekilde ama... Böyle gördüm sevdimle sınırlı değil benim inandığım şey :)
Nasıl pekala? :))
Gerçek aşk boyut ve zaman ötesi olmalı. Böyle rüyalarda başlamalı, ya da tanımadan onu bilmelisin gibi :)
Cidden ütopik ama ilgimi çektin.
Tanımadan bilmekten kastın ne mesela?
Şöyle ki hayatından çıkardığın çıkarımlar ve dersler onun kişiliğine uygun olarak gelişmiş. Sanki bilerek bir güç tarafından bir süre ayrı tutulmuş ve sanki en beklenmedik anda karşılaşacak gibi...
Onun balık sevmediğini bildiğinden balığı hiç canın çekmez ya da o acılı seviyor diye acılı yemekleri paylaşmak istersin hep :)
Hoş! Düşüncelerin hoşuma gitti.
İlginç bir kızsın. Daha erken yazsaydın Eig olarak seni seçerdim. :))
Eig layık demeniz yeter benim için :) Teşekkür ederim :)
Rica ederim..
İyi geceler ya da iyi sabahlar demek daha mantıklı gibi. :))
Evet :) Güzel bir gün dilerim :)
Aynı şekilde, güzel bir gün dilerim :')
Bilmem 6 senedir bir kız var görünce konuşamam yanakların kizarir başka nerde kız görsem aklıma o gelir ve ona bunu söylemem sadece siir yazarım. başkasını gözüm görmez sadece onu sevmek isterim sadece onun beni sevmesini diğer insanların sevgisine tercih ederim. ben buna inanırım aska değil.
Inanmiyorum. hele bu sitede okudugum igrenc seylerden sonra. Adam kizi en yakin arkadasiyla anlatiyor, digeri hamile birakip terkediyor digeri baska bisey ask boyle biseymi kesinlikle degil inanmiyorum.
Hiç aşık olmadım inancım da kalmadı evet abartılıyor adam her çıktığı kızla aşk yaşıyorum diyor aşk bir kere yaşanır bence sevgi ile aşkı karıştırıyor çoğu
Aşk şimdiki insanların ağzına sakız olmuş değerini yitirmiş çocuk oyuncağına çevirmişler oysa Aşk kelimelere sığdırılamayacak kadar değerlidir
ben saygıya inanırım. yemişim aşkı. hiç karşılaşmadım
Günümüzde yaşananların aşk olduguna inanmıyorum. Sadece çıkar ilişkisi al ver
Hiş aşkı yaşamamışsınız. Aşık olduğunuzda nasıl bir duygu olduğunu o zaman anlarsın
Aşk bir duraktır binmesini bilmeli. Son durağa gelmeden inmesini bilmeli.
Aşka herkes inanıyor ama herkeste göte gelme korkusu var.
inanıyorum, var yani öyle birşey, abartıda yok gerçekten dedikleri gibi :)
Aşk çok farklı birşey sadece karşı cinsin değil konu aşık olunucak çok şey var kitaplar renkler arabalar
9 yıl birbirini deliler gibi seven bir akrabamın sözü, artık ona karşı birşey hissetmiyorum, bencede abartıyorlar
şimdiki insanlık aşktan bihaber onu biliyorum sadece.
Aşka inanıyorumda artık aşk dedikleri şey gerçek değil.
o sana ınanıp ınanmamanı sormuyokı canı istedimi geliyo istedimi gidiyo sende kimsin :))
inanıyorum ama zamanımızdaki aşklar hikaye hemen aşk oluyor adı
aşk ne zaman bu kadar kolay oldu
aşık olamayan insanlara hayret ediyorum doğrusu, hiç mi idealin yok?
İdealim karşıma çıkmadı
Vardır heralde yaşayana sormak lazım 😀
İnanıyorum. Abartılmıyor ama saçma ve gereksiz.
Aska inaniyorum. Bence abartiliyor.
aska inanmiyorum ama bir kadin var..
Aşık olmadan inanmam.
Inaniyorum yasasin ask iyiki varsin ask 😍❤
Kesinlikle abartılıyor
abartılıyor bence acıdan başka bir şey değil
İnanıyorum çoğu Zaman değmesede
Aşık olmadıgım için bilmem :(
abartılıyor tabi tapıyor mubarek sanki sevmiyor
ask var var ateist bile aska inanyıor sus :) :) :)
kızlara sorarsan uzay mekigi :)
Evet insanlar abartmayı seviyo
İnanıyorum bir hastalık olarak görüyorum
Inanmiyom.
Aşk yalan aşk dediğin her insanda yalan...
İnanıyorum
Pek degil
pek inanmam yapmacık duygudur o
Inanmiyorum artik
Abetılıyor ervet.
İnanıyorum☺
inanıyorum
Inaniyorum
Olabilir inaniyorum
İnanıyorum
Aşk a inanıyorum
Hayır tabi ki