13 ay 13 günlük sevgiliyiz 😍 Çok seviyorum ama uyku düzenim bozuldu :( Kırmak da istemiyorum ne yapabilirim? Fake diyenler olacaktır, o yüzden resim atıyorum.
Böyle bir insanın karşı cinsiyetteki hali benim sevgilim olamaz ve nitekim çok insan benden vazgeçti bu yüzden... Ben her gün bir insanla ne konuşabilirim?
Haftada bir, iki haftada bir 20 dakika neden yetersiz gelir insanlara? Benim hiç mi okumama gereken kitap, izlemem gereken film, halletmem gereken işlerim olmayacak?
Gecmis olsun. Bastan agirligini koymayip alistirmadigin icin konussan kotu olursun. Beni yeterince sevmiyorsun, ne degisti, sen cok degistin, onceden uykun onemli degildi de simdi mi onemli oldu, gibi laflar isiteceksin. Biraz daha sabret, kendiliginden azaltacaktir. Keyfini cikar, bosver. Konusup hevesini kirma cocugun :)
Benim sevgilim de sürekli böyle ama bizimki daha çok yeni. Saatlerce konuşuyoruz telefonu kapatıyorum 5 dk sonra yine arıyor özledim diye. Böyle yapınca inanasım gelmiyor her şey çok yeni çünkü
Uykun geldiği zaman uyu.. Darılırsa da kendi bilir. Cevap vermediğini anlayınca zaten anlar. Seni gerçekten seviyorsa bunu önemsemeyecektir. Sen uyumak istediğin zaman söyle ona.. Eğer gene kabul etmezse uyu.
Canim benimde sevgilim var ama her dk konusmuyoruz ve ben bunalirim her dk askm canm cicim kelimeleri bana yapisak yapisak geliyor her seyin yeri ve zamani vardir sevginide yeri geldigi zaman belli etmelisin ben sevgilimle hem arkadas gibiyimde sevgilim diye illa askimli canimli konusmak bana sahte geliyor
Aynen canım bence konuş sevgilinle onu sevdiğini söyle ama abartmasın bu kadar onunla mesajlaşmadıgında özlediğini ve daha çok aşık olduğunu söyle biraz uyuyabilirsin böylece
En İyi Cevaplar