Sevgilimle sürekli konuşmak istiyorum?

Sevgilimle sürekli konuşmak istiyorum onu çok seviyorum ve özlüyorum hayatımda dizi film insagram bile olmasın sadece onunla konuşıyım istiyorum ben dizi film izlemesemde olur yeterki onunla konuşıyım ama o dizi film falan izliyo tamam çok vakit harcamıyo dizi filme 1 2 saat ama ben çok seviyorum sanırım hayatımda sadece onunla konuşmak istiyorum bunaltmakta istemiyorum onu tabikide benim istediğim sürekli bana yazması değil zaten bencillik yapamam ailesinede vakit ayırsın ya da yemek yesin banyo yapsın işini yapsın falan sorun etmem yemek yerkende bana yazsın istemem bu kadar bencil değilim onunda kendi işleri oluyo sonuçta ama benim dizi film instagram falan umrumda değil yeterki onunla konuşıyım başka kimseyle konuşmak istemiyorum yazmasını bekliyorum sürekli onuok seviyorum bunaltmakta istemiyorum ama keike oda beni benim kadar sevse oda benim kadar dizi film instagram falan bakmak izlemek umrunda olmasa benimle konuşsa çokta vakit harcamıyo diziye filme falan 1 2 saattir en fazla ama zaten çalıştığı içinde fazlada konuşamıyoruz kafamı dağıtıcak başka meşaleler bulmaya çalışıyorum kendimi oyalıcak ama olmuyo yine onu düşünüyorum ne yapmalıyım
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlarıyla dışarı çıkınca bile özlüyorum arkadaşlarıyla çıkınca çok yazamıyo 2 3 defa cevap veriyo arkadaşımlayım diyo ben onu bekliyorum konuşmak için can atıyorum resmen ben arkadaşlarımla görüşsem bile ona yazıyorum çoğunlukla arkadaşlarımla sohbet etmek bile umrumda değil ne yapmalıyım
Sevgilimle sürekli konuşmak istiyorum?