Sevdiğim erkek tarafından reddedildim ne yapmaliyim?

Belkide Türkiye genelinde hicbir kizin gosteremeyecegi bir medeni cesaret gosterip, dun gece ona acildim, red cevabi aldim asla da pisman degilim, rahatladim en azindan. Neyse iste, Bugun okul vardi okula gitmedim ( ayni siniftayiz ). Sunu belirtmek istiyorum okula utandigim icin gitmemezlik yapmadim, yalnizca yuzlesmeye hazir degildim.. Asla intikam, kin tutma gibi bir cabam yok olmazsa olmaz saygi duyarim o beni sevmesede ben severim kendi icimde belli etmeden.. Fakat sorun su arkadas grubumuz falan hep ayni. Illa ki ayni ortamda bulunucaz her gun.. Konusmak gorusmek sesini duymak.. vs hicbir sey istemiyorum ama zorundayim. Ve nasil davranacagimi bilmiyorum. Acikcasi pisman olsunda istiyorum bu kararindan dolayi ne yapmaliyim?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar bir cok kisi Hicbir sey olmamis gibi davran demis ama dost kalamam onunla. Eskiden kardes, kanka vs gibi yakinligimiz olmasada cok samimi ve yakin iki arkadastik. Su an ise hicbir sekilde konusmak istemiyorum onunla. Tabi ki kezban gibi trip atmayacagim ama onu hayatimdan tamamen cikarmak amacim.. Artik onunla hic konusmuyorum bir hafta kadar da hic gormeyecegim onu. Ancak bir haftanin sonunda maalesef okul var illaki gorucem. Benim istegim hic konusmamak. Bu onu pisman eder mi?
Sevdiğim erkek tarafından reddedildim ne yapmaliyim?