Nisanliyim ama isinamiyorum?

Kafam o kadar karisik ki napicagimi bilemiyorum.😥 babamin teyzesinin ogluyla nisanliyim bana sordular bende olur dedim 1. hafta görüştük 2. de isteme 3. de söz oldu hersey o kadar cabuk gelisti ki hani dönüp ben napiyorum dememe firsat bile kalmadi ki bu acele birazda benden kaynaklaniyor diyebiliriz bir inat uğruna aslında başkasına asiktim hala aşığım birazda ona karsi ben mutlu olucam ben mutluyum goruntusunu yansitmakti sanirim kafamdaki ama kendimi bir anda sacma sapan bir kargasanin icinde buldum ya benim kafami kurcalayan bu cunku nisanlima ısınamıyorum.(sevdigim adam da 2 gun once nisanlandi) nisanlim cok beyefendi biri beni de seviyor elinden gelini yapmaya çalışıyor ama ben onun bana yaptığı evlenme teklifinde bile gram heyecanlanmadim. elini hic tutasım gelmiyor bana sarıldığında hic bisi hissetmiyorum bazen tiksiniyorum ha yakisiklida tipide fena degil kasimda askere gidiyor farkli sehirlerde yasiyoruz normalde (hafta sonlari gelir gider) ve acemiligi benim yaşadığım sehre çıktı kader mi bu onunla mesajlasmak konusmak onunla hicbirsey yapmak istemiyorum ayrılayım desem hem pisman olmaktan korkuyorum hemde aileler akraba oldugu icin araya soğukluk girecek e cocuk askere gidiyor aman allahım ben ne yapayim. ona isinmayada calistim ama yaklasmaya icim almiyorki 😞 ufakda olsa fikirlerinize ihtiyacim var...
Nisanliyim ama isinamiyorum?