Nisanlimdan ayrilamiyorum?

Arkadaşlar 1 ay önce filan nisanlandim nisanlandigim. kişi sewiyodum ama nisanlaninca cok degisti ufak tefek şeylerde sinirlenince bana karşı öyle böyle değil haddinden fazla kufur ediyo sonra herseyde bana a yrilcam senden deyip duryo sanki onun karsisinda arkadaşı warmis gibi davraniyo su an beni tutan tek şey korkuyorum ve aradığında agliyo ve seni canımdan çok sewiyorum dediğinde affediyorum ve ailesi uzulurse diye korkuyorum lutfen bana napmam gerektigini soyleyin yardimci olun on yargiyla yaklasmayin lutfen herkes empati kurarak yorum yapsın çünkü bulunduğum durum çok karışık ailevi sorunlarında var we ewlilikdende korkuyorum artık çünkü eşlilik oyun değil bazen geri dönüşümleri olmuyo o yuzden herkesin fikrini ogrenip olcup tartip biseyler yaomak istiyorum artik buraya yazmamın sebebide kimden yok derdimi anlatavlbilcek insanlık arkadaşlarımla dahil gorusturmuyi 1 tane dahil arkadaşım yok o yuzden çok kötü durumdayım her taraf çıkmaz bir yol gibi napsam bir çıkışı yok olmuyo herkes ustume geliyo bu seferde kendine zarar vermek istiyorum bu ara intihar atmıştım ama cok pişman oldum yaptığım için rabbimin verdigi cana kiymak istedigimden dolayi sonra tovbe ettim ama cidden kendimo cok kotu hissediyorum tek dostum sigaram beni tek anlayan oymus gibi geliyo bana istemediğim şeyleri yapmaktan korkuyorum ve basklarinin mutlulugunu dusunurken kendimi uzuyorum hep kendimi bile tanıyamıyorum bazen 18 yaşındayım ama yasamadigim şey kalmadı bana birisi tecavüz etmeye kalkmıştı bunuda nisanlim bilgi ve bazen bunu benim basima kakiyo ama zaten benim sucum yok orda bazen bana senin gecmisini bilmem ne yapayim diyor yuzume vuruyo hic kiz gibi degilsin erkek gibi davraniyosun diyo bende ben böyle yetiştim böyle büyüdüm hani sende beni böyle sewdin diyorum
Nisanlimdan ayrilamiyorum?