Mesaj yazdım
Bana ok dedi, bu ne anlama geliyor
Ok ne demek
Bana ok dedi, bu ne anlama geliyor
Ok ne demek
sana prezatif markasının adını söylemiş anla kadeş sende prazetf istiyor
Sevişmek mi istiyor
Türkçe meaili konuşmak istemiyo bunaltmışsın trip atıyo
Yıl olmus 2015 hala OK ne demek diyenler var ya sabır :D
İngilizcem yok
Ok u benim anneannem bile biliyo ama neyse bise demiyorum olabilr
Babaannen?
Babannem yok
O zaman ingilizcesi de yoktur
evet yokk
Tamam sana artı verdim, sen iyi birine benziyorsun ama daha açık giyin
o nerden cıktı
Ben genelde açık giyinen biriyim diye soru sormuşsun da ordan
tamam emredersin hemen giyinirim sen böyle dedin yaa
Estağfurullah, öyle giyinme dersem sanki daha kapalı mı giyineceksin. Toplum baskısına karşı durmak için insanlar sigara içer, kızlar açık giyinir, çünkü birileri sürekli içme der, açık giyinme der. Ben öyle değilim. Gözlerim bayram etsin keyfime bakayım diyorum. Bacaklarına bakmamda bir mahsur varmı?
Mantıklı bir düsünce ama ben kendim sevdigim icin giyiniyorm toplum baskısı falan umrumda degil. Yetisme tarzım da o sekilde. Keyfin bilir bak veya bakma diyemem
Kimsenin umurunda olmaması bilinçli bir hareket ama baskıya karşı verilen bu hareketler bilinçli değildir. Çok az insan sigarayı toplum baskısına inat içtiğinin farkında, içinde ki nikotin ve bağımlılık yapan maddeleri görmezden gelmiyorum tabi ki. Ama toplum baskısı bizi topluma inat ters davranmaya sevkediyor ve bunun pek farkında olmuyoruz. Bu arada ok ne demek biliyorum, biraz eğlenmek istedim :D
Bu kadar nutuk çeken bir insanın ok ' u bilmemesi trajikomik olurdu zaten. İyi trolledin sagol yanii
Şimdi soruyu şikayet edersin sen Spam diye =/
Bacaklar için sağol, bazen biraz sapık oluyorum
ne sikayet etcem ya kezo gibi banane :D
erkek dogası sasırmıyorum
Cevap
3Cevap
Kardeş eros var onun yayı var ordan ok atıyo buda aşık ediyo ya o oktan bahsediyo sana işte o kadar aşığım diyo
tamam demiş guya mal bu ok yazanlar vala beyinsz hala ergenler
Ok at diyor :D ok ok yay bide ok
Tirip yicek ne yaptin.
Bilmiyorum, birden ok yaydan çıktı
Ok yaydan cikip seni bulmus yapistir cevabi sende ok aldim sevisebiliriz artik diye 😄
Oha, beni öldürür, onu yatağa atmak için sevgili olduğumu sanır, daha hiç şey yapmadım, çok merak ediyorum nasıl bişey
yav he hee demiş kısaca
Seninle ilgilenmek istememis olay vu
sana ok attım yakala diyor
Prezervatif markasi
Sevişmek mi istiyor yani
Trip yemişsin
tmam demek
Kezban dedected
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar