Kız arkadaşım hakkinda?

3 senelik güzel giden bir ilişkimiz var fakat kiyafet sorunu bitmiyor ben kendimden bahsedeyim ilişkinin başında da kıyafetine karisacagimi kendisine söylemiştim muhafazakar ailem var ki ailem onemsemese bile ben dikkat ederim özellikle yazın çok açık giyiniyor öyle ki kadınlar bile göğüs dekoltesine bakıyor onun aile sorunları oluyor diye 3 senede bazı zamanlar üstüne gittim en başta üstüne gitmedim çözeriz aramızda diye fakat olmadı ayrılık noktasına geldi açıkçası ben getirdim ama ayrılmak istemedim bana uymasini istedim çünkü disarda gezerken hep sorun oluyor hep gözler üstünde ben yanında olmasam laf atanlar oluyor instadan 1 2 erkek var arkadaşım dediği onlar bile yürüdü tartıştık yani seviyorum çok seviyorum iliskimizin %80 i uzaktan geçti aile içi tartışma vs yüzünden fakat hiç sorun etmedim o yanımdayken hicbi arkadaşı geçtim yakın dostumla bile dışarı çıkmam ona sürekli haber veririm ailem nerde olduğumu bilmese o bilir her zaman yanında olurum arasa hemen açarım mesaja dönerim isim olsa bile sürprizlerim oldu fakat bu kiyafet konusunda bi türlü anlaşamadık ablamlarla tanistircam fakat çok açık olduğu için ön yargı ile yaklaşıyorlar birçok hitap denedim sert konustum tatlı dille konuştum vs hiç olmadı yüzlerce örnek verdim olmadı bana ben seni kisitlayamiyorum diyor ne yapmam gerekir kızlar özellikle cevap verse sevinirim
Kız arkadaşım hakkinda?