saçma sapan işler
benim anlatmak istediğim
3 kişi tarafından geçmişte yapıldı birileri tarafından birşeyler yapıldığı kulağıma geldi
bu yüzden soruyorum öyle hacı hoca üfürükcülere karşı birisiyim.
kısmet kapanması bir insanın hiçbir işinin yolunda gitmemesi, tüm kapıların ona kapalı olması, her işinin bir şekilde çeşitli etmenlerle engellenmesi demek oluyor.
Evlilikle ilgili olarak kısmet kapalılığı da her görüştüğü kişi ile çeşitli nedenlerle sonuca ulaşılamaması.. ama bu durum kısmet kapalılığından mı yoksa nasip olmadığından mı böyle bunu anlamak zor.
kısmet kapatmak için büyü yapılabilir.. ama büyünün tutması yada tutmaması tamamen Allahın dilemesi ile alaka diye biliyorum..
D. bir kaç olay duydum arkamdan yaptırmışlar gene birileri :S
senin karşı olman, böyle şeylerin var olduğu gerçeğini değiştirmez. kesinlikle olduğunu düşünüyorum; allah esirgesin yahu!
Değiştirmediğini biliyorum sadece benim işim olmaz
bana yapıldığı konusunda duyum aldım la bu 3 cü büyü oldu
kızlara devamlı görücü gelmesiyle kız annesi ve kızının götü başının kalkması sonucu her geeleni ret edip daha sonrada çevresinde bunlar kimseyi kabul etmiyor demesi sonucu hiç kimsenin gelmemesi sonucudur ... bi süre sonra iner götleri :)
eşiğe basarsan çocuğun olmaz :D elini birbirine bağlarsan kısmetin kapanır :D
Cevap
4Cevap
Bana da böyle bir büyü yapılmış olabilir mi diye düşünmüyor değilim ama düşmanım da yok, belki gizli düşmanlarım vardır ama sanmam pek. Bu büyülerin süresi sonsuz mu oluyor acaba. Bir de Kuran'ı Kerim'de büyünün etkilerinden kurtulmak için çeşitli dualar var diye biliyorum. Bilen varsa ve paylaşırsa sevinirim.
bazı ınsanlar gercekten cok kısmetsız oluyor. etrafımda var oyle ınsanlar .. atuyorum bır devlet daıresınde herkesın işi kolay olur onunkisi binbir taklayla olur, yada başına hep olumsuz seyler gelır... olmadık sekılde ilşkisi sona erer sankı onlar mutsuzluga mahkumlar
Duyduğuma göre evet yapılabilir büyü.
Büyü kitapları ,muskalar falan var. Ben inanmam böyle şeylere ama bilmiyorum yinede.
Büyü kitabıda gördüm, bu tür büyüler vardı. Hatta sabun ve saç ile yapılan ölüm büyüsü bile vardı kitabın içinde.
Korkunç birşey :D
Sen nasıl birşeysin ya özelde sorduğum soruda şuan farklı düşünüyorum :D
Ya yanlış anlama ben sana büyü kitaplarını gördüğmü ve içinde bu tür büyülerin olduğnu söyledim.
Yani o kitapları alıp bu büyüleri yapan elbette vardır.
Ama ben inanmam bu tür fantastik şeylere.
Yani sana demek istediğim şey kitapları var büyü yapanlarda var. Onu söylüyorum.
büyü ile kapanabilir ama kim niçin böyle bi kötülük istesin ki..
Ortalıkta kaşar çok afedersin...
Öyle hacıya hocaya üfürükçüye güvenmem
teşekkürler.
ciddi soruyorm böyle bişey varmı varsa bizede yaptırılmış olabilirmi .. bu insanlar ne kadar asgaılık ya benm kocam olmamasından onlara ne .. Allah müstehaklarını versn
büyü diye bişey var inanmayan arkadaşlar var sanırm cevaplarda,ama büyü lanetlenmiştir dinimizde yeri yok,ama yapan var orası ayrı.
Olabilir kapanmış olabilir öyle bişey,ama büyüyü büyüyle bozmak yerine hocaya git dua etsin
büyü sihirle kısmet kapanabiliyor var bunlar..
Peki bunu bozmak için ne yapılabilir.
payına düşene çomak sokulması,çelme takılması yani:)
Böyle bişey yok insan uydurması.
saçma saçma konuşma büyü neeidr ya outr dua et
ecrin bak başım ağrıyor
soruyu doğru oku lütfen benim büyüle işim olmaz
bana yapıldığını öğrendim şuana kadar 3 kişi tarafında bu duruma maruz kaldım :S
Babaanne uzmanlık alanındamı sor bakam :D
Bir de sidik bağlatma var o en tehlikelisi panpa.
benimki kapansın da gerisini bilmem
Ben inanıyorum benim kesin kapalı
asıl sana benzer
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar