Çirkin kızların da sevgilisi var.
Soğuk kızların da sevgilisi var.
Kaba kızların da sevgilisi var.
GÖRÜYORUM.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Neden bi kızın kısmeti kapalı olur?
Ne karamsar, soğuk, utangaç, göze pekte hoş gelmeyen kızların sevgilisi ve eşleri var...
Çirkindir lafını gerçekten kabul etmiyorum. Mümkün değil herkesin alıcısı var etrafımda çok şahit oluyorum olmaya da devam ediyorum.
Cevap
5Cevap
Kısmet kapalılığı diye bir şey yok. Uygun kişi, zaman ve şartlar yoktur o kadar. Bunları uygun hale getirmek insanın elinde.
Belki insanlar sizi yanlis degerlendirmiş olabilir.
Nasıl mesela?
Belki sizi soguk görmüşlerdir. Belki sizin bir sevdiginiz oldugunu veya erkek arkadasinizin oldugunu dusunuyorlardir.
Yahu diyorum ki ne soğukkk itici kızların sevgilisi var. Sevgilim olduğunu nerden bilebilirler?
Bir öyle zanneder iki öyle zanneder üçüncüsü gelir konuşur.
Tamam onlar bir sekilde yapmislar. Birilerine yesil isik yakmişlar. Birine hiç yesil isik yaktiniz mi? Demek ki 3'çü kiside oyle dusunuyor.
Evet yaktım. Ama ısrarcı olmadı. Hani ısrarcı da değil o kelime.. Atılgan olmadı.
Umursamaz filan davrandı ne bileyim kararlıysan bi öyle bi böyle yapmazsın
İnsan birinden hoşlandığı zaman herşeyi üstüne alınır. Bu alınmadı. Negatif ti
Hic kendinize disaridan nasil gorundugunuze baktiniz mi? Hic yakin arkadasinda mi bahsetmiyor size?
Biraz uzak duruyomuşum.
Siz şu an sadece bir kisinden mi bahsediyorsunuz? Yesil isik yaktiniz ama o size yaklasmadi
Sebebi anladım
Bingo
Özgüvensiz duruyomuşum
Ozaman özguvenli olun istediginizi elde edebilirsiniz
Teşekkür ederim sorun çözüldü
Rica ederim. İyi gunler dilerim.
Görmeden yorum yapamam
Ayarlar kısmından çevrimdışı olmayı kapat
Terapiye ihtiyacin varsa soru cvp yapalim
Var aslında
Ozaman konusalim
sadeliği çok
O ne yahu
sade insandır
değerlidir
gönlü çiçek gibidir
daha diyeyimmi..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, bazen kısmet dediğin şey gerçekten biraz zaman alıyor. Kimse için "kısmetin kapalı" demek doğru değil bence. Herkesin kendi zamanı var, belki senin de "o" özel kişiyle tanışman biraz zaman alıyordur. Unutma, her güzel şey sabırla gelir 😊. Kendi değerinle barışık ol ve içten gelerek mutlu ol, bu enerjiyi çevren de hissedecek ve emin ol biri bu enerjiyi kendi için çekici bulacaktır. Hayat bazen sürprizlerle dolu, belki de aşk kapını çalmak için doğru zamanı bekliyordur 😘. Love yourself first, sonra tüm dünya seni sevecek. 🌸💖