Ben 28 yaşındayım önceleri çok insan vardı etrafımda tanışmak görüşmek isteyen o zamanlar da ben istemiyordum evliliği ciddi bir ilişkiyi.. Şimdiyse ben istiyorum aksine hiç kimse yok hayatımda olanlar var ama gönlüme göre insanlar değiller.. Bilmiyorum ki kısmetim mi kapandı 🤷🏻♀️
AI Persona’ya Sor

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
birileri var diyorsun, kısmetim mi kapandı diyorsun. gönlüne göre birisini bulmak zor. bunun kısmet ile alakası yok. seni isteyenler olmasaydı kısmetin yok derdik
Doğru evet 🤦🏻♀️
Kısmetin kapalı olması diye bir şey yoktur bence, vakti zamanı geldiğinde seni bulur , ilk başta belki vaktiydi sen kaçırdın kim bilir
Vaktini kaçırınca tabi🤷🏻♀️
Bozuk saat bile günde iki kez doğruyu gösteriyorsa o vakit döner dolaşır tekrar sana gelir ben böyle düşünüyorum. Sen sıkıp, çok düşünüp bundan dolayı kötü hissetme bence 😏🌼
Ya teşekkür ederim 😌🌺
Rica ederim. Sen hep en iyisini hak ediyorsun ve o seni bulacak ben eminim 🌼🤗
Güzel enerjin ve yorumun için minnettarım 🤩🌺🌺
Güzel hissettim, güzel hissettirmek istedim. O minnet benden sana gelsin 🥰🌼🍀
Dimyat'a pirince giderken evde ki bulgurdan olmak diyoruz biz buna :))
Ahahha 😅
Yaa hayatın o dönemini kaçırmamak lazım
Galiba kaçtı tren🤷🏻♀️
O zaman yeni bir tren yaratmalı, kurs iş arkadaş çevresi vs
Çalışıyorum iş ev arasında git gel🤦🏻♀️
Olabilir belki kapanmıştır
Teşekkür ederim
Teşekkür edilecek bir şey yok ki can sıkıcı bir durum
Yok vakti vardır ne kısmeti kapanması falan der insan burda gelmiş olabilir kapanmıştır diyosun bende teşekkür ettim ne diyim🙄🤦🏻♀️😅
Bu kısmet olaylarını bende bilmediğim için doğrusu yanlışı vakti erkeni geçi nasıl oluyor bilen biri varsa beni de aydınlatsın 😅
24 yaşıma giricem hiç flörtüm bile olmadı. Konuyla alakası yok ama sence benim tipim nasıl profil fotoğrafıma bakıp nasıl olduğumu söyler misin objektif bir şekilde alıngan değilim eleştiriye açığım.
Tuğçe ışınsu kısmet kitabını al
asffssdd
Dalga geçme değil ya ben aldımmahahan😂
Büyü ve Nazar ile olabilir anca durduk yere olmaz
O işlerle uğraşmıyorum 🙄🤦🏻♀️
Başka türlü olmaz. Kısmet ayağına gelmez sen evlenirsin yani Allah seni evlendirmiyor kimseyle sadece karşına biri çıkarır onu da alırsın veya almazsın senin seçimin
Karşıma o kişi çıkmıyor işte sorun orda🙄
Tamam de senin çabana da bağlı bu öyle oturduğun yerden kimse gelmez tabii
Ne yapmalıyım peki sizce🤷🏻♀️
Çaba göstereceksin işte her türlü çabayı göster hem dua et hem de ara bul görücü olsun instagram olsun başka bir vesileyle de olabilir bu ama oturduğun yerden hiç bir şey yapmadan kısmet ayağıma gelsin diye beklersen boşa beklemeyin kısmeti siz çabanızla dilersiniz Allah da size gönderir evlenir veya evlenmezsin o senin iraden yoksa sizin mantıkla bizim irademiz olmuyor Allah istediğini istediğiyle evlendirmiş oluyor bu da özgür iradeye ters.
Mantıklı evet 😪 teşekkür ederim 🤷🏻♀️
35 e kadar geç değil çocuk için bence bulursan öyle çok kritere bakma anlaşıyorsan iyiyse geçinebiliyorsan al git adamı yok aşık olayı yok şu olsun bu olsun dersen 40 olursun
Evlenmek için birini bulmak o kadar zor değil ben sevdiğim istediğim biriyle evlenmek istiyorum ikisi çok farklı şeyler
Tamam da düzgün biriyse hemen aşık olamazsın ki zaman geçmesi lazım ilk görüşte aşk saçma sapan bişi iyice tanıdıktan sonra ısınırsın o kişiye ondan sonra aşık mı olursun elektrik mi alırsın orasını bilmem ama iyi biriyse şans ver en azından
Manevi yönden iyilikten bahsediyorsak tabii ki öyle şans verilir benim için ilk öncelik bu zaten
ondan bahsediyorum eğer iyi efendi biriyse diğer kriterlerde az çok uyuyorsa bir şans verirsin beğenirseniz birbiriniz evlenirsiniz zaten
Hayırlısı bakalım 🤷🏻♀️
Sor soruştur bence yaş geçmeden evlenmek yetmiyor çocuk olmadıktan sonra evlenmenin pek de bir manası yok bence
O zaman har vurup harman savurmasaydin
Bende oyle tanissk mı tkp eder misin
Sosyal medya son çare olsa bile istemem🙄🤷🏻♀️
Buranın reelden ne farkı var uzaylı mı buradaki insanlar
Buradakilerdense uzaylıları tercih ederim 😅
Ne kaçırdığının farkında değilsin iyi geceler.
Ooo aşırı özgüven diyosun😅 fazlası zarar yalnız.. Teşekkür ediyorum iyi geceler..
Olabilir