Cirkin korkak klavye bebesi tum soylediklerin senin icin gecerlidir gereksiz s. a. l. a. k tipsiz
Kısmet kapanması diye bir şey var mı sizce?
Cirkin korkak klavye bebesi tum soylediklerin senin icin gecerlidir gereksiz s. a. l. a. k tipsiz
Sebepleri nedir?
Issikk sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Emin değilim. Ama büyü var. Kısmet de kapanmaz bence çünkü bu kainatta bir düzen var. Kimse kimsenin nasibini kapatamaz. Geri gelelim senin mi kısmetin kapalı. Ve bunu nerden çıkardın.
Büyü yapılmadıysa yoktır bence. Anca kişi kendi kısmetini kapatır. Yine kimlere sövdün güncellemede bea🤣
Tipsizin biri gelmiş goruş paylaşıyor çirkinmiş de estetik vs istiyormuş pp foto yaptı, s. a. l. a. g. a cevap veremeden başladı boş Konuşmaya Klasik Korkak Klavye bebesi, engelledi. Gerci soyledikleri bunun icin gecerliydi😂😂😂Bu sonra Baska profilden istek atti engelledim. Sen bir sey bilmiyon beya, biz kimlerle ugrasiyoruz 😂😂😂boşuna boş gereksiz tipler demiyoruz.
Cidden çok cirkinmiş ve g. zekalıymış
Guldurdun😂😂😂
Cidden bu tiplere buraya giriş izni verilmemeli. Evet soruyla ilgili cevap vermiyor. Sen iyi davranıyorsun sa. lağa, o saçmalıyor bir de başka profil açıp istek atıyor. Hastalar çok. Ozeli kapamış olmasaydı oyle şeyler soyleyecektim bu gereksize, direkt tum hesapları kapatacaktı, buraya gelemeyecekti diğerler gereksizler gibi😂onceden de dediğin gibi error verecekti de 😂Korkak, boş tipler işte😂
E buna diğer sorunda cevap verdim ya. Nazara inanmam saçma.
Ama büyü gerçek dinimizcede gerçekliği kabul edilir ve yapanda yaptıranda lanetlenmiştir zaten.
Kısmet kapatma büyüsü, bağlama büyüsü, hastalık vs gibi çeşitli büyülerin olduğunu biliyorum. Yani ama birine büyü yapılması için ciddi nefret, kin falan olması lazım işin içinde. Başka türlü aşırı mantıksız
Kendi kısmetini kapatmaktan kastımda aynen geleni reddetmek, birileriyle konuşmaya çabalamamak, kimseye yürümemek falan. Buna kapı gibi örneğim ben bu aralar🤣🤣🤣
Yoktur ama hemen karşına çıkmayabilir böyle bir durum var
Öyle evet
Ben evlenip ayrıldım belki yine çıkar
Evet zamanla anlıyor insan
🤣 öyle şey olur mu ancak ve ancak şuna inanırım o da herkes evlenmek zorunda değil ki
Bak emin konuşmuyorum ama kısmetin kapalıysa insan önce kendinden başlamalı bir şeyleri değiştirmeye. Bilmiyorum doktor musun, zengin mi bir kizsin, çok mu güzelsin, fiziğin mi iyi başka özelliklerin neler ama bunlardan herhangi birisi yoksa zaten elde etmen lazım birisini de
Bir de ben de alkol kullanıyorum gece kulüplerine de gittim tabi eskisi gibi gitmiyorum ama dürüst birisiyim. Bence kalıpyargılarını yıkman gerek. İnsanlar hakkındaki düşüncelerini otomatik bilişlerini gözden geçirmen gerek inançlarını sorgulaman gerek. Kimi insan da parası var gidiyor barlara alkol alıyor bu onun dürüst olmadığı anlamına gelmez ki. Benim arkadaş çevrem de hep iş adamı oğlu hepsi takılıyor bu kötü bir şey değil ki eğlenmeyi biliyorlar
Bence yoktur. Sadece ekonomik sebeblerden dolayı insanların evlenmeye korktuğunu düşünüyorum
Yoktur herkesin bir eşi vardır elbet
O bazıları senmisin yoksa
Itina ile kismet acilir
Açamadılar asma kilit takmislar. d
Büyü
Nazar olabilir
Nas
Felak
Ayetel kürsi.
Sabırla oku
@gizli_sığınak 😁😁😁 uslu oluyorum zorla halaya zorluyonuz😁😁😁
@issikk sabırla oku. Kim yapar seni çekemeyen akraba, komşu vs
@issikk girdiğim her alemde kendimi tanıtırım. Doğuda bir ilde 7 aydır şeflik yapıyom. Buranın yerlisi şef arkadasların benim kadar çevresi yok😁
Sanal alemdede belli ederim kendimi😁
Her şey insanın kendi elinde
Hayır yok falcılar medyumların dünyasında var !!
Var. Benimki mesela
Bence yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?