Aşkı hüzün, mutluluk, delilik, aptallık gibi kelimelerle ifade etmenizi istesem hangi kelimeyi seçerdiniz? Aşk sizin için ne ifade ediyor bunu açıklar mısınız?
Hiç bir karşılık beklemeden sevmek demektir. sevdiğine sımsıkı sarılmak demektir. sevdiğinin saçını içine çeke çeke koklayarak öpmek demektir. sevdiğinin saçını okşamak demektir. karşındaki insanın mutluluğu ile mutlu olmak demektir. karşındakine seni seviyorum demeden bunu en derinden hissettirmek demektir. “seni seviyorum” dediğinde “bende” değil “bende seni seviyorum ömrüm” demektir. en kötü anında bile yanında olabilmektir. evliysen sırf eşin daha az yorulsun, daha fazla vakit geçireyim diye ev işlerini birlikte yapmak demektir. bana göre aşk böyle demektir tabi herkesin AŞK tarifi ve anlayışı farklı olabilir.
Yanındayken benimleyken varlığı HUZUR sanmıştım. bir puzzle eksik parçası gibi. O olduğunda tamamlanıyodum sanki. Eksik parçam sanmıştım benimleyken.. Ama gitti. Meğersem ben mişim. Beni de aldı götürdü. Geriye tek kalan koca bir BOŞLUK oldu. Biraz uzun oldu ama aşk bir BOŞLUK benim için artık ☺
Aşk imkânsızlıktir çaresizliktir. gecenin en ince yerinde ozlemek, sabah en baştan sevmek ama hiç soyleyememektir. aşk dilde değil kalptedir çünkü. ya susarsin ve yazarsin ya da aşkını yaşarsin. ikincisi çok az kişiye nasip olur diğerleride benim gibi yorum yapar yanı yazar.
Nereye çekiyorum kızım manyak mısın nesin seni tanımam etmem niye bir yere çekeyim pamuk şekerine gizlenmiş jilet yazmışın ben de pamuk şekere bayılan bir insan olarak çok masumane bir yorum yaptım. Daha fazla saçmıklığa gerek yok. Uzatmasak olur
En İyi Cevaplar