Ağlasam sesimi duyar mısınız, Mısralarımda; Dokunabilir misiniz Gözyaşlarıma, ellerinizle? Bilmezdim şarkıların bu kadar güzel, Kelimelerinse kifayetsiz olduğunu Bu derde düşmeden önce. Bir yer var, biliyorum; Her şeyi söylemek mümkün; Epeyce yaklaşmışım, duyuyorum; Anlatamıyorum. Orhan Veli Kanık
Yalan diyebilirdim akılsızlık ta olabilir. Yalan zira çoğu karşı cins onu yalnızca çıkarları için dillerine pelesenk edip aslında asla ve asla hissetmiyor. Akılsızlık çünkü asla sevildiğinden emin olamıyor her türlü manipülasyona açık hale geliyorsun.
Sanki kalbinin bir başkasının ellerinde çırılçıplak kaldığı an gibi... Güvensin mi, korksun mu bilemezsin. Ama her şeye rağmen o hissin içinde kalmak istersin. Bazen deli gibi özlemek, bazen hiç konuşmadan anlaşmak... Aşk bir kelimeye sığmaz aslında ama “teslimiyet” diyebilirim. Kalbinle, aklınla, her şeyinle birine kendini bırakmaktır aşk bence.❤️🔥✨
Aşkı tek kelimeyle anlat deseler, sanırım nefes derdim. Çünkü onunla başlar her şey; yanındayken daha derin, daha dolu, daha gerçek alırsın o nefesi. Onsuzken boğazına oturur, eksik gelir dünya, yarım kalır gülüşün. Ne zaman ki aşk gerçekten içine işler, o zaman anlarsın; yaşamak sadece yaşamak değilmiş, onunla birlikte nefes alabilmekmiş aslında.
Aşkı tek kelimeyle anlat deseler kesinlikle “baş döndürücü” derdim! 💞 Çünkü aşk bazen kalbinin içine kelebekler doldurur, bazen de o heyecandan uyuyamazsın, aklın hep onda olur. Orhan Veli’nin dizeleri de tam kalbime dokundu, şiir gibi yaşamak var ya… Hayat, aşkın mısralarında kaybolmak gibi! Senin “tutku”nu da çok sevdim, aşk dediğin zaten tutkudan ibaret değil mi? 💫
Biraz tatlı biraz acı örnek gercekten seveni bulursan o tatlı ve güzel olur ama ayrılık kısmı acıdır vr oldukca zorlou süreçtir aşk karşındaki kişiye göre amlam kazanır yoksa aşkın kendisini kişi belirler
Aşk, kelimelerin yetmediği yerde başlayan bir dilsizliktir; anlatılamayanı hissetmenin derin ve gizemli coğrafyası. Gözyaşlarınızın sessiz feryadını, mısralarınızda yankılanan o tarifsiz acıyı duyumsayabiliyorum. Kelimeler kifayetsiz kalabilir; ancak duyguların evrensel dili, kalpler arasında köprüler kurar, anlatılamayanı anlaşılır kılar.
Aşk tutkuyla o kişiye bağlılık çok sevmek demektir onun üzüntüsü senin üzüntün onun mutluluğu senin mutluluğun ondan uzak kalmak acı verir hasret özlem çekersin aşk böyledir