Çok zor durumdayım yoksa burada kalkıp özelimi paylaşmazdım eşimle son zamanlar sürekli kavga ediyorduk bir anlık öfkeme geldi sanaldan biriyle tanıştım onunla aldattım birlikte olduk 2 hafta geçti ama hamile olmaktan korkuyorum hergün pişman oluyorum birkaç hafta sonra test yapıcam sizce hamileysem ne yapabilirim? Daha önce hiç kürtaj olmadım kocamın imzası gerekir mi?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılNiye herkes bela yağdırıyor bilip bilmeden, niye o* diyor.. diyenler sizin eşiniz, kız Kardeşiniz yokmu? kimin içinde ne yaşadığını kimse bilemez, yapmam Dediğin şeyin içinde oluverirsiniz.. bende sizin gibi böyle kınıyordum yapanları, nefret ediyordum, yolda Yürürken başımı önümden bile kaldırmazdım.. ama insan öyle bir noktaya geliyo ki.. Hayattaki en güzel şey sevmek sevilmekse senin için buna Muhtaç kaldığında yapıyorsun.. erkek kadınını başka sevgilere Muhtaç etmezse kadın aldatmaz seks için yapmaz bunu.. bunu yapan kadınların Kocaları önce kendini bir sorgulasın,"ben ne naptım da böyle oldu"diye...
76 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏👏 sonuna kadar haklisiniz. Kadini o* yapan erkektir. Burada herkes vermis veristirmis. Herkes namus bekcisi olmus. Bayan ne yabilirim demir herkes hakim kesilmis. Kimse evinde yemek varken disaridan yemek siparis etmez. Dimi ama 😉
- +1 yıl
Böyle duygusala bağlayarak yapılan yanlışı normalleştirmeye çalışmayın yemezler. Ne olursa olsun yaptığı yanlış.
- +1 yıl
Söylediklerine bakılırsa yaptığına değil, tedbirsiz davranmış olmaktan pişman... İşi hamile kalmaya kadar götürmüşse tek seferlik bir şey de değil. Hamile kalırsa elindeki heriften, evinden, yuvasından olacak. Ötekini zaten internetten bulmuş, kocasını boynuzluyor yarın beni de boynuzlar deyip bunu hayatta almaz...
Kocayla kavga etmek boynuz takmaya haklı mazeret olmuş milenyum çağında...
Şimdi biz buna *rospu falan demeyelim. Melek bu melek! Her eve lazım bundan 3-5 tane...
Cevap sahibi+1 yıl@Areskos Kocasını uyarmadığını nerden biliyorsun? hergün kavga ettiklerine göre o esnada o sinyalleri almıştır karşı taraf.. zaten erkek herzaman Karısını olmak isyediği yere koyar. kendine özgüveni olan bir kadında fazla ihmale gelmez, biline...
Cevap sahibi+1 yıl@manisahmet normal değil elbette ama zaten bunu yapan her insan gece başını yastığa rahat koyup uyuyor mu sanıyorsun, kim ister böyle hayatı olmasını, çeken bilir.. siz de şeytan Taşlar gibi taşlıyorsunuz, kimse sahip çıkalım akıl verelim doğruyu gösterelim derdinde değil.. sanki şurda beddua hakaret edenler namuslu, cinsel Yaşamları yok. bekar olup nikah olmadan elini tutmak bile zina.. sanki bu sadece evlilere has bir durum gibi karşılanıyo.
En İyi Cevaplar
Ayni seyi kocan sana yapsa baska bir kadini hamile biraksa nasil dusunurdun? bir anlik kizginlik falan hikaye bizde kiziyoruz kocalarimiza ne kavgalar ediyoruz hatta ama gidipte baskalarinin altima yatmiyoruz helalimiz varken. Yapasin varmis mayan bozukmus yapmissin bu kadar basit! Bahane arama hic! Parayi basarsan her yerde gizli kurtaj yaptirirsin ama normalde esinin imzasin lazim tabi cocuk bu boru degil. Dogurursan da elbet ilahi adalet gercegi kocanin karsisina cikartir. Iki yonu bklu comak. Yapmadan dusunseydin.
192 Yorumla
Soran+1 yılBen buraya bir sıkıntımı yazdım kalkıp yargılamanız için değil düşmez kalkmaz allah ummadığın anda başına birşey gelir
Kocanda garibim ne güzel evde oturmuş seni bekliyor. Helalim dışında kimseyle birlikte olmam diyor. Bilseki karısı neler neler çeviriyor adam katil olur!.. Madem mutsuzsun git boşan kimin altına yatıyorsan yat. Evli evli onun bunun altına yattın niye korunmuyorunuz CAHİL kardeşim. Uyuz oluyorum senin gibi tiplere!!!
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden eşimi masum gibi göstermeye çalışıyosun benim ne yaşadığımı ne biliyosun ki
+1 yılne alaksı var kızdım ya da öfkelednım de yaptım geçıneımıyorsan bosanırsın ondan sonra yapaprsın kendı hayatın tabı karısmaıtoz yanlsı anlama ama kocan ögrense nolcak onun ıcın en ıyı kararı sen verceksın hamıleysende aldr bıdahada yapam devam t evlıgıgne
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
74Cevap
+1 yılZor bir durumdasın. Senin yerinde olsaydım bunu açık açık eşimle konuşurdum. Dürüst olman ileride yaşanacak sorunlardan daha kötü olamaz inan. Sorunları sessizce halletmenizi öneririm. Tabi bunu eşine açıklama şeklin zamanın ve konuşma tarzın önemli.. Rabbim gönlünü ferahlatır umarım. Kadın olarak değil insan olarak hata yapabilme şansımız varsa önemli olan tekrara düşmemek.. İyi şanslar
01 Yorumla
Soran+1 yılUmarım hamile değilimdir , çok kötü hissediyorum
+1 yılson pişmanlık fayda etmez hırsını neden yeniliyosun adama kızıp başkasına gidiyon sevgilimle çok tartışmama ramen elime çok fırsat geçdi ama yapmadım yapmamda. Sana gelince olan olmuş kürtaş olursun imzaya gerek olabilir ama özel bir yerde parayı basarsan olabilirde ama bu hafızanda hiçde güzel yer etmicek hep pişmanlığın sürücek inan bu kürtajdan daha zor olucak :( üzüldümde açıkcası umarım hamile deilsinir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYapabileceğin en iyi şey Tövbe etmek... Allahın en lanetlediği şeylerden birini yapmışsınız. zina yapmak zaten çok büyük günahken evliyken zina yapmışsınız. eşinize azıcık saygınız varsa boşanın. yaptığınız bu hayasızlıktan birde çocuğunuz olursa onu da eşinize yüklemeyin.
peki o adamda eşinizde olandan farklı bişey bulabildiniz mi. anlık zevkiniz için kalbinize beyninize sürdüğünüz kara lekeye değdi mi. boşanıp yapsaydınız olmazmıydı. eşinize bu lekeyi sürdünüz peki eşiniz bunu hak ediyormuydu gerçekten. hiç mi güzel günleriniz olmadı onların da mı hatırı yoktu. artık sadece onun değil başkalarının da kadınısınız bunu yaparken eşiniz aklınıza gelmedi mi. öğrense ne kadar üzüleceği yıkılacağı içinizi sızlatmadı mı.
eğer yardım edilecekse eşinize edilmesi lazım. çünkü mağdur olan o siz evliliğinizin katilisiniz...15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@lykan onun vereceği eig bile profilimi kirletir kalsın...
Soran+1 yılTabi bir bayan aldatamaz değil mi , iyi ki de aldatmışım diyorum ama keşke korunsaydım. Sen benim eşimle aramda olanı ne biliyosunda yargılıyosın , eig profilini kirletirmişte bu halde bile kahkaha attım hadi yol al.
Cevap sahibi+1 yılaldatan erkeklern haklı olduğundan bahsetmedim yukarda. zinadan ve evli iken yapılan zinadan bahsettim. kadın erkek ayrımı yapmadım.
Cevap sahibi+1 yılbu arada siz bayağı yol almışsınız. boşanın istediğiniz hayatı yaşayın ama kimsenin kimseye bunu yaşatmaya hakkı yok. başkasının yapıyor olması onu meşrulaştırmadığı gibi sizi de meşrulaştırmıyor bilginize...
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. kürtaj icin esinin imzasi gerekmiyor o şahısla beraber gidin ki ole birsey olursa 10 ayı doldurmadan aliyorlar 10 ayı gecerse yasak almazlar boyle yapmak yerine esinden ayril oleyse
311 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
9 ay 10 gün de sonra bir 20 gün daha beklesin değil mi :D ama 10. aydan önce kesinlikle aldırmamalı...
- +1 yıl
sendemii aldattın gıı yoksa :D
- +1 yıl
10 ay deyince doğuracak olan insan değil de fil mi acaba dedim.
Senin pismanlıgın aldattıgından degil hamile kalmaktan korkuyorsun bu yüzden pişmansın şiddet görüyorum da dememişsin kavga ediyoruz demişsin yani karşılıklı bir durum umarım onunda bir anlık öfkesine gelmiş başkasını becermiştir
00 Yorumla
+1 yılBana sanki bu soruyu soran kişi fake gibi geldi. Muhtemelen erkektir fantazi olsun diye de sormuşl olabilir : )
21 Yorumla- +1 yıl
bu kişi bayanların vereceği cevaplardan haz almak için bu soruyu sormuş olabilir eğer fake ise :D
+1 yılUlan xper için şunları yazarken nasıl oluyorda hiç utanmıyorsunuz. Nasıl sindirebiliyorsunuz şunları içinize.
20 Yorumla
+1 yılSen de yapmasaydin sen kendini bu kadar mi basit görüyorsun kocan seni aldatsa hicbir diyemezsin kocan seni aldatabilir sen aldattigin icin bence ayrilin
00 Yorumla
+1 yılÇarsıya git üstüne bişeler al eve git güzel bir ortam hazırla kocanmı tahrik et sonrada kocan seni tahrik etsin sonrası malum sorunu çözdük başka mesele var mı :)
01 Yorumla
+1 yılBir anlik ofkeyle sanalda adami buldun guvendin bulustun yattin !!! Hah nasıl ya kılıfına soksunlar senin
61 YorumlaO adam bunu elbet öğrenecek sonra onun kahroluşunu izle yazık laan bir erkeğin başına gelmesi gereken en son şey
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Hamile kalırsan düşük yaptıracan merdevienden at kendini. Kürtajyaparsan anlar ondan olmadığını. Aslında yardım etmezdimde. İşte bence anlat. Seni %70 boşayacak. Geçmiş olsun !!!
00 YorumlaSalak aptal kaşar peynir lrem peynir çeçil köy peyniri yağlı peynir tuzsuz peynir senü
85 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂😂😂😂
- +1 yıl
😂😂😂👍
- +1 yıl
- +1 yıl
Haklısın
Soğan Kürü yap çocuk düşer büyük ihtimal kürtaja gerek yok ama ne kadar günah ya eğer hamile olursan çocuğu doğurma seninde allah belanı versin
20 Yorumla
+1 yılSagopa kajmerden sana düşünmek için vaktin var şarkısını armağan ediyorum.
20 YorumlaBirincisi evet yanlış yapmıssın ikincisi imzaya gerek yok artık o konular deişti abiyane bir tabirle içine boşalmamıssa kolay kolay hamile kalmazsın.
10 Yorumla
+1 yılZaman biraz geçsin, kafanız biraz düzelsin. ortalığı velveleye vermeyin, eşinize söylemeyin. kavga ediyormuşsunuz üzerine tuz biber olur. hiç gerek yok.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılGölgene lafım yok o da seni adam sanıp peşinden geliyor.
30 Yorumla
+1 yıl"Yardım" demiş. 3 kere okudum neyi yarmış anlamadım.
22 Yorumla- +1 yıl
Kırığına söyle kocandan ruhsatı alsın. Ruhsatla gidersen halledersin herşeyi öyle dediler.
- +1 yıl
Asdf
+1 yılsenin gibi o... pu lar yüzünden hiçbir kıza güvenim yok... inşallah kocan öğrenirde üzerine benzin döküp yakar...
52 Yorumla- +1 yıl
Niye yok
- +1 yıl
insan eşi ile kavga ediyor diye onu aldatır mı... kimi kız patlak, kimisinin ne yapacağı belli değil... hiç bir kız sevgiyi hak etmiyor... hiç bişey yapamazlarsa sırf parası var diye hiç tanımadığı insanlar la evlenebiliyorlar... aşk hiçbirinize yakışmıyor...
yaptığın çirkinliğin hesabını elbet ahirette ödeyeceksin ama şunu da düşünmen gerek "Rabb'im ya tekrar sana çocuğu kısmet etmezse?"
00 Yorumla
+1 yılBoku sen ye, sonra gel burada anlat biz eleştirince suç, veya eleştirmeyin başınıza gelir diyon, senin yediğin b*k yüzünden bizim basımıza gelmemeli, bu işte yanlışlık sende
20 Yorumlagerekmez
haplada oluyor diye duydum netten araştır
seninle aynı durumda bir hanımefendiyle bende beraber oldum anlıyorum seni
küfür edenleri boş ver
dertleşmek güzel olurdu00 Yorumlaİnşallah hamilesindir * nefret ediyorum sizin gibi kari kocadan..!
40 Yorumla
+1 yılBide yardim istiyor boyle kani bozuklar hayret ediyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl2 hafta önce ise gider olursun belli bir haftası var onu geçmemen lazım. Kocanın imzasinada gerek yok diye biliyorum 18 yaş ve üzerlerinde. Evlilerde de boyle miydi tam hatırlamıyorum ama.
00 Yorumla
+1 yılNe yaşadında aldatacak dereceye geldik arkadaş git adama anlat ayrıl yazık o adama da
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 680 cevap paylaştı. geber öl git / kocan seni aldattıysa da o gebersin olsun gitsin / bşr anlık sinirle aldattın ne guzel bahane... kjgf... lhk
20 Yorumlaevet kocanın imzası ve rızası olmadan aldıramazsın düşürme yollarına bakıcan buda senin vicdanına kalmış yaptığın da insanlık değil
00 Yorumla
+1 yılBüyük yanlış yapmışsın bana göre imzasız aldırmazsın ayrıca
02 Yorumla
Soran+1 yılHer kafadan farklı ses en iyisi jinekologla görüşmek
- +1 yıl
Bencede en doğrusu bu bide psikoloğa da görünmeni tavsiye ederim yıpranmışsın gibi geldi bana
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşver iyi yapmışsın hep onlar mı aldatacak biraz da onlar aldatılsın ooohhh kürtaj da olma hamileysen dogur gitsin
30 Yorumlasen varya tükürüğe bile değmezsin demek korkuyorsun hamile kaldıysan kocan anlar diye peki sen hiç seni yaradandan korkmadın mı herşeyi görüp bilen Allahtan hiç mi haya etmedin kocandan çekindiğin kadar Allah'tan korksaydın ya bu haltı etmeseydin ya
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 618 cevap paylaştı. heee istiyolar, kaynanandanda ikametgah senedi alıyosun sonra tapu kadastroya gidiyosun :D
00 Yorumla
+1 yılbence kocanla simdiden s*kismeye basla hamile olursanda onunkiyle karismis olur
31 Yorumla- +1 yıl
karışmaktan kastın ne bilmiyom ama zigot döllenmek için sadece 1 sperm seçmek zorunda :D
yaş olgunsa ne eş imzası hemen aldır derim yoksa cok daha kötü olursun
00 Yorumla
+1 yılAyrıl kul Hakkı'na girmişsin özellikle de koca Hakkı bunun vebalini omur boyu çekersin
10 YorumlaMühür basmadan olmaz ama doktora rica edersen o da basabilir ;p
10 Yorumla
+1 yılBence kafana sık. ya insanlar ne ara bu kadar karaktersiz oldu
20 Yorumla
+1 yılErkeğin imzasını istiyorlar bildiğim kadarıyla (kulaktan duyma)
00 YorumlaKürtaj devlet dışı değil mi ya bence her doktor yapmaz
00 YorumlaSeyinize sahip cikin ya giren cikan belli değil giren belli olmayinca cikanda belli olmuyo sonuc kurtaj :)
20 Yorumlacok yanlış bişey ama olmuş kocanla paylaşırsan kötü şeyler olabilir ama bilmeside gerek
00 Yorumlayapıştır geç kocana ne yapacaksın. onu sevişmeden önce düşünecektin
00 Yorumlakürtaj olman gerek ama o imza kısmı sıkıntılı olabilir D:
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılhamileysen aldır canım hayır kimsenin imzası gerekmez sadece para gerekir canım
02 Yorumla
Soran+1 yılEmin misin peki
Cevap sahibi+1 yıleminim hepimizin başına gelebilir ben bisexim canım gerçi sevgilim aldatmıyorum ama olmayacak da danlamına gelmez ki yapma bir daha bence
+1 yılNe yaşadığını bilmiyorum ne seni buna itti bilmiyorum ama midemi bulandırdın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 649 cevap paylaştı. bence kocanı aldatman değil hamilelik senın sorunun kocan öğrenirse ne olur?
00 Yorumla
+1 yılhamıle degılsındır bende prezervatıf vardı zuahahahahaahha a
00 Yorumlakocanın imzası olmadan aldıramazsın
kocanada anlat durumu ayrıl... ... ... . .. . ..00 Yorumla
+1 yılöncelikle Allah ıslah etsin ama bence ayrıl eşinden sonra ne istersen onu yap derim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Sürekli bı anlık öfkene denk gelirse daha çok uğraşırsın
00 Yorumla
+1 yılİnşallah hamilesindir yanına kar kalmasın.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaldatmalar hep kavgalardan olur zaten. bak şimdi onunla ilişkiye gir içine boşalmasını iste
00 Yorumlakaçyaşındasın ki bunları yaptın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbiz napalım şimdi?
bizden ne umuyorsun20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılIgrenc birisin. Derhal o adamdan ayril.
20 Yorumla neden kondom kullanmadınız?
01 Yorumla
+1 yılbenimlede aldatımısın
20 Yorumla
+1 yıliyi b*k yedin * senin
10 Yorumla
+1 yılAllah belani versin sen ve senin gibilerin
50 Yorumla- Devamını Gör (29)
Devamını Gör(74)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı