İlk öpüşmede aldığım tepki, yardım?

Onla 3 haftadır çıkıyoruz. Öpüşme konusunu defalarca konuştuk istediğini söyledi. Dün de hava yağmurluydu dolaştık gezdik yedik içtik. Eve giderken kenara çektim ve öpmek istedim oda reddetmedi fakat ilk öpüşmesiymiş gözünü kapayıp dudaklarını aralamasını söyledim. Gözünü kapadı ama dudaklarını bir türlü aralamadı kendini çok kastı. Ben öpmeyi denedim ama normal dudağının üstünden öpmemden bir farkı kalmadı hatta kendini öyle kastı ki rahatsız oldum, o arada birileri geliyordu evine doğru gitmeye devam ettik ben kötü hissettiğimi söyledim oda özür diledi cahillikten dedi gerçekten istiyorum bunu ama ilk defa bilgim yok dedi bende boynumu büktüm, istersen geri dönelim dedi. Ben istemedim bir kaç kez daha söyleyince bende bidaha cesaret edemeyip kusura bakma o bir kez olur mümkünse bir kaç hafta buluşmayalım dedim. Eve gittim wp den mesaj atmış işte özür dilerim yapma böyle falan cahilliğimden demiş. Gerçekten tek sorunun bu olduğunu düşünmüyorum dedim ve yeminler etti cahillilkten falan? Ama bir daha bu kızla kolay kolay birşey yapamam çünkü ilk defa böyle birşeyle karşılaştım. Sizce ne yapmalıyım (Ayrıl demeyin gerçekten seviyorum) ?
İlk öpüşmede aldığım tepki, yardım?