Evet arkadaşlar birisiyle instagramdan tanıştım hiç ortak arkadaşımız yok ama gerçekten iyi birisi tanıdığım kadarıyla ilk buluşmayı kafede yaptık dedi ki ben rahat olamıyorum kafede sürekli dikkatim dağılıyor sana odaklanamıyorum dedi parkada geçti gerçekten aramızda bir bağ oldu yakınlaştık falan sonra parkta elimden tuttu çimenlere yattık gökyüzünü izliyoruz bana dedi ki seni öpsem kızar mısın bende hayır dedim yanaktan olduğunu sanıyordum sonra öpüşmeye başladık benim ilk öpüşmemdi ama çok güzeldi ve gayet iyi öpüştük sürekli öpüşüyorduk neyse eve gidicez yolda dedim ki benimle öpüşmek için mi parka geldin dedim oda hayır dedi ve o gün orada bitti sizce ilk buluşmada ilk öpüşme olur mu?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Cafe de basil dikkati dağılıyor diğer kızlara mi bakıyormuş bahane sana yakalamak için parka gitmiş
Yaklaşmak *
İnan hiç sanmıyorum kafeyi sevmiyor ve kafede kız nadirdi arkasından ışık vuruyordu uykum geldi gibi kelimeler kullandı
Böyle böyle her şeyi yaşıyorsunuz. Bence sınır koyun çünkü sonra mağdur oluyorsunuz.
Ben dedim ki bundan ilerisi olmaz
Siz bence kendinizi kandırıyorsunuz. Bak bakalım bu sitedeki örneklere de oluyor mu yoksa olmuyor mu?
Bana dedi ki yapma dediğin şeyleri yapmam bugün sana sorduğum gibi dedi bende bundan ilerisi asla olmaz dedim oda tamam sen nasıl istersen dedi ve ilgisini kaybetmedi
Erkeklerin klasik yalanıdır.
-Yapma dediğini yapmam.
-Yaparsak da bırakmam.
-Yaptık diye mecbur muyum?
Sonunda da terk edilme ve kapanış...
Peki bana ne öneriyorsun
Asla evlilik dışı bir şey yaşamayın. Sadece bekaret değil sürtünme (ki erkeğin kendini tutamaması da olasıdır) filan da olmasın. Evlenmeden el ele tutuşmak haricinde temasa girmeyin. Eğer illaki ''yakınlık'' istiyorsa ya evlenirsiniz ya da ayrılırsınız.
Kafede neden dikkati dağılıyor acaba 😅
Ahahahaha sürekli farklı insanlar var sevmiyorum dedi kafeyi
Bu kafadan ben de istiyorum ne saçma bahane 😃
Ana çocuk çok iyi
Sana yazabilir miyim? Bir çekim oldu
Neden
Sebebini yazınca söylesem?
Hayır
Gerçekten istemezsen bir kelime fazladan yazmam rahatsız etmem
Şu an istemediğimi belirttim zaten zorlama
Peki. sadece ölçüsünü sormak istedim burdan sormayayım dedim
Yanlış bir soru muydu?
Yaş kaç?
21 o 18 ben
Anlatış tarzı ve bu olay daha küçükmüşsünüz gibi geldi de ondan sordum. Eğer isin icine fiziksel temas girdiyse bu sevgi ve aşk duygusunu eger varsa iki tarafta da baskılar ve ne hissettiğini bilemez iki tarafta sonrasında sevgiden çok cinsellik icin birlikte olunmaya baslaniyor. Tabi ki istisnalar var ama yapacak bir sy yok.
Sadece belimden ve boynumdan tuttu
Ama çok değişikti ilk olunca
Yargilamak istemem ama bu kadar heyecanlanman normal ilk oldugu icin. Ama bu kadar kendini kontrol edemezsen ilk olacak seyler teknopusmeyele kalmayacak yakindir gibi hissediyorum
Aynı boydayız durdurabilirim bence onu hem o saygı duyan birisi gibi gelfi
Boyla olsaydi ohooo. Yeniliyorsunuz bazen normal olarak ondan
Bana bir çözüm yolu lazım
O çocukla sevgili olmak istiyorum cinsellik değil
Siz bilirsiniz
Çok garip hissediyorum
kullanmış tebrikler
Hayır hala konuşuyoruz
ilk buluşmada öpüştüyse kullanmış. konuşmayla ne alaka
Ya o aramızdaki yakınlaşma çok iyiydi ikimizde istekliydik yani bana dedi ki senin istemediğin bir şeyi asla yapmam bugün öpüşürken sorduğum gibi dedi
hmm çok mu güzelsin?
Bilmem güzellik görecelidir :)
Libidosu artmış olabilir mi? Kombinin neydi buluştuğunuzda?
Hayır açık giyinmedim fakat gögüslerm biraz büyük kot pantolon ve üzerimde de crop vardı dekolte yoktu
Açıklık sormadım. Ben hem mimar hem moda tasarımcısıyım, kapalı giyinerek bile etkileyebilirsin.
Sence bir daha ki buluşmaya ne giymeliyim
Yaz bana ders vereyim. Bir sürü arkadaşıma köle yaptım çocukları:) Ama meşakkatli işler sabırlıysan yaz
Uygulamayı yeni açtığım için yazamıyorum.(
Sen de 1 xpersin. eşiminkinden yazarım istiyorsan
Çabuk cevap ver ofisten çıkacak çıkmadan şifresini almam lazım:)
Sağol teşekkür ederim gerek yok :)
Ayarlayacağım bir şekilde
Sen bilirsin. Kapalı bile giyinsen çocuk etrafında fır döner
Bu arada bir şey soracağım
Evet
Olur
Bilmiyorum çok garipti