- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılsaçma.. o aptallığı yapan tanıdıklarım var sonra ne oldu ayrıldılar ve cover up yaptırmak zorunda kaldılar.. hatta bir arkadaşım erkek arkadaşının portresini sağ göğüsünün hemen altına yaptırmıştı ee gün geldi ayrıldılar sonra kız biri ile nişanlanıyor vs.. ee çocuk sormaz mı kim bu diye haliyle soruyor kız da babamın gençliği demiş ((((((: ve o portre hala kızın göğüsün de duruyor kocaman dövme kapatsa ne yaptırabilecek.. eşin olur yaptırırsın eyv. da henüz flört aşamasındayken hiç işim olmaz.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
evet düşünüyorum hazır bile kabul ederse
bestpickr.com/.../...ching-Tattoos-for-Couples.jpg2510 Yorumla- +1 yıl
o boşluğa dövmeyi sadece ben seviyorum sanıyordum :D :o
@1ankakuşu - +1 yıl
kesinlikle. sol elimde o boşluğa dövme yaptircam bu yaz. yaza kadar şimdilik sadece kalemle bir şeyler çizmekle yetiniyorum.
@1ankakuşu - +1 yıl
umarım bir gün istediğin hayatı yaşarsın.
@1ankakuşu
+1 yılİsimleri yazdirmaya karsiyim ama böyle şekil , cümle falan cok cok hoş duruyo. Evlendikten sonra isimde olabilir dirsek üstüne, bas parmakla isaret parmagi arasina görmüstüm bir tanidigimda cok hoştu :) yani ayrılmayı dert etmişler de ayrılsanız bile bir sözün anlamı değişmez ki kalsın nolur sanki:))
63 Yorumla- +1 yıl
Ay cok teşekkürler:)))
bu konu da derin yaraları olan bırı olarak kolumda love ıs to be sure yazıyo ask emın olmaktır demek eskı arkadasımın adı emın oldugu ıcın yazdırmıstım ve ayrıyken aradan ne kadar zaman gecerse gecsın hayatıma kım gırerse gırsın benım ıcın tek ask o asla pişman değilim
12 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
226Cevap
Çok romantik bir fikir ya 😍 Onda isterse olur 😄 Hani dovmenin bir yarisini kadinin, diger yarisini da erkegin bilegine yapiyorlar ya 😍 İşte öyle istiyorum ben
13 Yorumla- +1 yıl
merhaba ya sizden ricam profilime girip sorular kısmından sorduğum soruya cevap verir misnz
+1 yılEğer evlendiğim adamsa yaptırırım.
Lakin daha 1 hafta sevgili olan kişilerin gidip ismini falan dövme yaptırmasını hiç hoş bulmuyorum. Sona ayrılıyorlar.
Sildirmek zorunda kalıyorlar.
Günün birinde evlendiğinde ne pok yicen? Nasıl açıklayacan değil mi? Bence saçma ve gereksiz10 YorumlaYaparım yeterki değecek biri olsun ilerisini düşünmeden yaparım. Sadece okul bitince iş açısından sorun olmasın diye bilegime yapmam. Çünkü bilegim de zaten var onu sildirmek derdindeyim çok sorun iyi iş yerlerinde mülakatlar da vs. Yoksa yaparim yani hatta 1 ayda bile yaparım yeter ki aşık olayım :d
00 Yorumla
+1 yılolabilir tabiki sonuçta sevgılı gelecekti eştir helekı bır kişiyse hayatınıza soktugunuz o zaman bunu yapmaktan asla cekınmezmısınız... evlenınce de yuzuk yerıne bırbırınızın ısımlerınızı yazdırırsınız parmaklarınıza bu da guzeldır dovmenın abdest gecırmedıgını okumadıgım ıcın o hurafeye ınanmıyorum ama bır ıkı dovme dısında dovme yapan ınsanlarda gozume hos gelmez
00 Yorumla
+1 yılDövme yapmayak ama tükenmez kalemle aynı yazıyı yazalım. Dövmenin riski fazla malum 😀
11 YorumlaEn fazla aynı bilekliği alırım ama onuda banyoda cıkarıyorum diye azarlar işitmiştim zamanında ve büyüsü bozulmuştu sonra. ln banyoya girerken bilekliği niye cıkarmayayım ya onla mı yıkancam cok sacma.
10 YorumlaUzun bir ilişki olmadan yapmam ayrılacan sonra da uğraş dur.. Millete hemen ayrılık düşünüyorsunuz odun vs demeden de iyi düşünün. Sevgilinizin-kocanızın eski manitasının adını duymaya tahammül edemiyorsunuz vücudundaki dövmeyi nasıl görmezden geleceksiniz sanki
00 Yorumlabir arkadaşım isim kazıttı ayrıldı hala isim dürüyor.. ameliyatla aldırtacam diyor.. kız kötü yola düştü.. zaten pek sevmemiş sever gibi gözükmüş.. o yüzden yukardaki arkadaşın görüşüne katılıyorum isim değilde cümle olsun.. ne olur ne olmaz nede olsa..
00 Yorumlaonunla ayni sehirde nefes almamak icin ablama geldim.
30 Yorumla
+1 yılyok ayni dövmeyi yaptırmak istemem
ayrılabiliriz
bu risk var60 Yorumla
+1 yılkesinlikle hayır... yarın öbürgün eğerde ayrılık olursa... sildirmek istiyorsun doğal olarak... ve silme işlemi cok can yakan bir işlem .. gerek yok... dövme yaptıracam ama kendi adımla alakalı yaptıracam ben
10 Yorumla
+1 yılsüper ayrılınca da yeni sevgiliye aynısını yaptırması söylenir. sonra ondan da ayrılınca o da yeni sevgilisine ondan yaptırmasını ister herkeste aynı dövme bir süre sonra zaten herkeste bu dövme olunca kimle çıkarsan çık bir daha yaptırmaya gerek kalmadan bütün sevgililerde aynı dövme olur :)
00 Yorumla
+1 yılben düşündüm kızı annemle tanıştırdım ailemin içine soktum ciddi oldum 2 sene mi verdim aşk için herşeyimi verdim ama o aşk değilmiş aşık olana ihanetmiş aldattı beni yaptırıcaksan iyi düşünün kardeşlerim sevdiğiniz kadın adam gözünüzü kör etmesin yanlışlarını söyleyenlere sus demeyin dinleyin... sonra meyler dostunuz olmasın
00 YorumlaDövme yaptırma düşüncesi aklıma gelmez bırak yaptırmayı. Yaparsa da jiletle kapattırırım onunkini de yeminlen.
14 Yorumla- +1 yıl
kapak fotoğrafınız bir rap şarkısının sözü müydü acaba
- +1 yıl
teşekkür ederim cevap verdiğiniz için
+1 yıl00 Yorumlaelimin kenarında sevgilimin ismi yazıyordu. aynı sekilde onda da benım ismim. Nişanlanmadan 2 hafta önce ayrıldık. o lazerle sildirmeyi tercih etti bende üzerine kuş tüyü yaptırdım.
10 Yorumla
+1 yılben yaparım ama bunu degil sonsuzluk isareti ve kalp yaparım ya da ikimizin bas harfi araya sonsuzluk isareti
20 YorumlaSaçmalık ötesi asla yaptırtmazdım bir de böyle yaptıran çiftler genelde hep ayrılıyorlar :D
10 Yorumladövme yaptırırsam sadece çocuklarımın adını bir de annemin babamın adını yazarım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılIstemem ya ayrılırsak nolacak ayrıldıgım adamla aynı dövmeyi mi tasıcam :)
10 Yorumla
+1 yılYok dövme nin hukmj belli degil. yaptirmam hicbir sekilde dövme
10 Yorumla
+1 yılGeçici olabilecek şeyler için kalıcı izler bırakmam ben.
30 YorumlaÇok seviyorsak isimde yazdırabilirim. Ayrılmayı bahane etmeyin dövme silinebilen bişey sonuçta. Hadi onuda geçtim üstünü farklı bir dövmeyle kapatabilirsiniz.
00 Yorumla
+1 yılŞekil olmasından yanayım. Ama sonsuzlukla beraber baş harfleri olabilir. Evlenince kesinlikle evlilik tarihimi yazdırırım. sevdigim adamın adını da yazdirabilirim diye düşünüyorum. :)
00 Yorumlaşu an düşündüğümüz bir kaç şey var ama ilerde yaptircaz henüz erken. Ben ilk çocuğumun ayak izini yaptircam 2. sininde el izini onun için sevgilimle olucak dövme küçük olmalı :)
00 Yorumlacevap veren ve olumsuz 👎 düşünen erkeklere siz kafanıza çoktan ayrılmayı koymuşsunuz. Dövme risk size göre..
Bence dövmeler sembol içerebilir ve birbirini tamamlamalıdırlar. ;)00 Yorumlahayatta yapmam. Gel dövme yapalım derse de ağzının ortasına yapıştırırım bir tane :F
gerçi %0.0001'lik bir ikna payım vardır gene :P ama o da onun yapmasına belki izin verebilrim güzel duruyosa :)00 Yorumla
+1 yılValla dövme yaptırıcan ertesi gün ayrılma olacak ondan sonra çıkartmakla uğraştır birde ona ayrı masraf falan filan..
10 YorumlaSevgiliyiz diye herseyimiz aynımı olacak kim ne yaptırıyosa yaptırsın ben yatıyorum 😃
10 Yorumlabir kitapta okudum ; sevgililer ayrılıyor ve kız adamı yıllar sonra tanınmaz halde buluyor, o mu değil mi derken kolundaki dövmeden anlıyor.. çünkü seneler önce kollarına aynı dövmeyi yaptırmışlar.. fransızca DAİMA yazmışlar... Çok etkileyici
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 732 cevap paylaştı. Tamamen boş bir konu ! Öncelikle dövme gerçekten bir hastalıktır , bir kere yaparsan bir daha yaptırayım dersin bu böyledir , ve ikincisi elbet bir gün düşüncelerin degiştigi gibi duyglarında degişirse ne olucak?
00 Yorumlabenim yaptırmak istediğim modeli o da yaptırmak istiyosa tamam ama sırf aynı yaptıralım diye yaptırmam
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılAynı değil de yan yana tutulduğunda bir bütünü simgeleyen farklı dövme modellerinden biri olabilir.
20 Yorumla
+1 yılHiç düşünmedim ama hoş duruyor günah olmasa belki yaptirirdim ama bide acır ya :/ ne cok bahanem varmış :P
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılİkimizinde dövmesi...
''Çocuğumuzu'' parmak izleri yahut ismi olsun yeter :)
başka türlüsüne gerek yok gibi gibi...00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılİsim harici amblem ya da başka birşey olabilir. Yaptırılabilir tabiki. Biz alyans yaptırmayı düşünüyoruz bakalım :) :)
00 Yorumla tabikide hayır ben dövme yaptırmam bir kere ne gerek var öyle boş şeylere kalbimde sevdiğimin adı yazıyor zaten :D
00 Yorumla
+1 yılBence çok tatlı ve çok masum,
Fakat ben isim yazdırmaktan hoşlanmam yani arapça veya ingilizce güzel bir söz ya da anlamlı bir işaret çok tatlı olur.😊00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hayır, bu bana kalırsa bir güvensizliğin sembolüdür.
Kişi, demek ki, o denli bana ve kendisine güvenmiyor ki; beni etiketlemek ve etiketlenmek istiyor.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle yaparim. Isim ya da tarih olmaz ama ikimiz icin de onemi olan bir sey ya da bizi tanimlayan bir sembol olabilir.
00 Yorumla sembol falan olabilir hoş durur da isim tarih gibi dövmeler olmaz gelecekte ne olacağı belli değil sonuçta o dövmeyi çıkarmakla uğraşmayalım bir de
00 Yorumla
+1 yılAyy şeker prens tuz kral çok güzel ama resimdekilerin ikiside erkek biliyosundur zaten yaptırmayı isterim ama sevgilim değil nişanlımla
00 Yorumlacok dövmem var bir tane de onun için yaptırırdım sanırım :D
10 Yorumlavarsa yaptırıcak olan evlilik teklifi ediyorum
temsili;
https://pbs.twimg.com/media/A_rcWCCCYAA66DT.jpg00 YorumlaÇok günah olmasa yaptırmayı isterdim. Ama çokta mühim değil kalpler bir olsun.
20 Yorumla
+1 yılolabilir ama daha çok tek olarak beşiktaşa ağırlık vermek istioyrum dovmede :D ayrıca gunahmı sevapmı onu bıle bılmıorm oyuzden şu an ıcın askıda :D
10 Yorumla
+1 yılOlabilir yaptırırım mesela ben king yazdırırım koluma o queen :/
020 Yorumla- +1 yıl
Yaşıyor gibiyim ama aç yaşıyorum önce bir karnımı doyurayım :D
- +1 yıl
Sağolasın mod 😏😎 Admin dayına selam söyle :D
- +1 yıl
Ahahah aleykumselam :D herkes master olmuş bir biz kaldik sanirim :/
- +1 yıl
Harbi ya canım master çekti biri hesabini vermez mi az master da takilsam :/
Sen de vermedin hesabi iki dakka mod olayim -_- - +1 yıl
Ben çok 1 xperi gordum ama master ve mod hiç gormedim acıcık versen ölür müsün zalımın kızı ;(
- +1 yıl
Bak bak yalandan kim ölmüş -_-
Senin dayın admin sen yine mod olursun versene bana bunu :'( - +1 yıl
Sakali keserim kim nerden bilcek ;(
- +1 yıl
Belli hesabı vermicen -_-
İyi gidiyom o zaman ben kendime uber modlar bulayim o zaman hesabini vercek 😏😎 - +1 yıl
Ben buldum bile ehehehe 😎
- +1 yıl
Sen hiç yardimci olmuyon napim :/
+1 yılBence uygun değil nolacagi belli değil ayrilirsin filan damalı koyun gibi gezersin onu hatırlatan bişey ile.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılYüzük dövmesi yaptırmayı düşünüyoruz beraber alyans niyetine :)
10 Yorumla Hangi bölgeye yapılmasını istediğine bağlı 8)
Şimdi aklıma hinlik geldi, buraya yazarsam alakasız cinsel görüş olacak.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Evet düşündük gittik o yaptırdı yapan erkek diye elin adamını sana dokundurtamam bn yaptırdım ikimiz de yeter dedi
00 Yorumladüşünürümde tabiki fotoğraftaki gibi değil daha anlamlı bişiler :D daha özel bişiler :D düşünüyorum fakat beğenemiyorum ve yaparken acıması var :D
03 Yorumla- +1 yıl
@PsyChoSiS ah eski hesabım ah :(
- Aşk İlişkileri konusunda 339 cevap paylaştı.
+1 yılHiçbir şey Sonsuz değildir dövme falan yaptırmam ben
10 Yorumla sadece evlilik yüzüğü takılan parmağımın iç kısmına ismin yazmak :)
10 YorumlaYa bacagina jartiyer dovmesi yaptimak isterse? Bu teklifi yapmadan once neresine ne dovmedi yaptirmak istedigini sormak gerek :D
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. Kesin internette tanışmışlar :D:D:D:D
Yaptırmam ayrılırız falan onunla mı uğraşıcam.10 Yorumlaİsim değil de anlamlı birbirini tamamlayan sembol veya cümleler olabilir. Hatta bence çokta hoş olur.
00 Yorumla
+1 yılYaptırmam ayrılınca nolucak? Önemli olan kolunda çıkmayan yazıyla ispatlamak değil ki önemli olan kalbinde yazması ve dövmeyle belli etmek değil hareketlerinle kararlarınla göstermek
00 YorumlaVücutta şekil yazı gibi şeyler itici geliyor bana :/
10 Yorumla
+1 yılAynı Dövme Değilde Ben Onun İsmini O Benim İsmimi Yazsın :)
10 Yorumla- Devamını Gör (383)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat