Şu hayatda bir kez geliyoruz... Adam gibi yaşayacan.. Adam gibi ölecen... Ve en önemlisi ADAM gibi Sevecen.. Öyle yamuk yumuk işlerle.. dalavereyle.. hiyleyle yalanla değil... Yürekle Sevecen !!
sevdiğin birini kaybetmek nedir iyi bilirim. Her hatırladığında insanın canı yanar 😔 Size nasıl hatırlatdım onu bilmiyorum ama onun için de kusuruma bakmayın 😞
Yani benim yüzümden sayılır ya da ben bu konuda sadece kendimi suçlamak istiyorum tam olarak onuda bilmiyorum. neyse ya çok uzun hikaye zaten kapatalım konuyu açıldıkça hem sinirleniyorum hem üzülüyorum.
Olay arap saçına döndü kafamda yorum yapamicam yapmak için başdan sona bilmek gerek. 😉 ama yok bence herşeyi bilsemde yinede anlamam fazla fazla karmaşık 😄😄😉
Öneri için teşekkür ederim inceledim siteyi fakat o 35 filmden sadece Ajay Devgan ın aksiyonsuz filmi olan Drishyam ı izlemedim o da o adama aksiyondan başka bir fikmi yakıştıramadığımdan :) bu konuda bence de yazmıştım boş vaktiniz olursa incelersiniz pek bilinmeyen ama insanda kalıcı etkiler bırakan filmleri yazmıştım bir bak bence ;) @Drnacar www.kizlarsoruyor.com/.../a14505-sayisiz-film-izlemis-bir-insanin-favorisi-onerisi-olan-10-hint-filmi
izlemediğim içindir bunu da izlemedim zaten ben bir aamir khan izliyorum bir de bu adamı izliyorum adını bilmesem de :D New York izlemiştim o da çok güzeldi ya
Fanaa amir khan filmi bumlarda Güzeller Zaraa - jab tak jai haan - express tren - ganjini - Veer - Kick - peekay - diwale kadımda salman khan nın yönetmenliğini yaptığı hero filmi var kesinlikle onu kaçırma izle
En İyi Cevaplar