Aamir Khan ın her filmini de sevdim. Sizin favorileriniz hangisi. Önerebileceğiniz var mı?

Selamlar.
Hin filmeri denince genelde akla ilk gelen film içerisindeki şarkılar ve olur olmaz yaptıkları danslardır ve neredeyse tüm hikayeleri aşka dayanır ve filmin jönü çok güçlü bir kahramandır.
Yinede çok başarılı olan Aamir Khan Bollywood hint filmleri başka boyuta taşımıştır oynadığı filmler Dangal,3 aptal, peekay, ghajini, gibi filmler tüm sinema severler tarafından büyük beğeni almıştır ama hint filimi olarak en beğendiğim film Benim Adım Khan:

Hint flm tarihinin tartışılmaz en iyi filmi inanılmaz hikayesi ve başarı öyküsüyle tüm sinema severlerin kesinlikle izlemesi gereken mükemmel ötesi bir film
Peekay PK, Sevginin gücü
Chennai Express, Bang Bang, Veer Zaara, Fanaa, Kal Ho Na Ho, Black, My Name is Khan, 3 Idiot, Kuch Kuch Hota Hai, Servet Superstar, Kabhi Kushi Kabhi Gham.
*Secret Superstar.
Cevap
7Cevap
Aamir Khan ve Katrina Kaif ortak filmi vardi. Aksiyon tarzinda ancaq ismini bilmiyorum...
Dhoom 3
Favorim, Her çocuk özeldir.
Beğendiklerim, Dhoom, bang bang, üç aptal, ghajini
sanam teri kasam sanırım. izlediğim tek romantik şey oydu zorla izlettirmişlerdi.
Aamir khan dışında hint filmi izlemedim bollywood yapımı öneriniz varsa olur :d
bajrangi bhaijaan
Amir khanın bütün filmleri aşırı güzel ve anlamlı hepsini izle bence
hepsini izledim :)
O zaman Türk filmi olarak bir küçük eylül meselesi ni izlemeni öneririm😅
Kanal7 sayesinde Hint dizilerinden sinemadan biktim
Sahruh khan ve Salman khan dizilerini öneriyorum
Bunlara bir de Amir Reyizz eklenirse 👑👑👑
Hıçkırık çok güzel bir Hint filmi. Tavsiye ederim
3 Aptal, Sultan, Hıçkırık...
Dangal
3 aptal en iyisiydi
3 Idiot kesinlikle
Uc aptal
Sevmiyorum hiç
Burada yazanlardan hiç izlediğin oldu mu? Amir khan filmlerini izlemeye başlamadan önce bende sevmezdim
Peekay
Her çocuk özeldir
Dangal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?