Çok mutsuzum, hiç arkadaşım yok

eskiden çok popüler, gözde bi kızdım. herkes peşimdeydi.derslerim de kötüydü. kavga ederdim sürekli herkes korkardım. ama bu sene arkadaşlarımın hep popülerlik peşinde olduğunu anladım. benimle o yuzden arkadaştılar. derslerimi düzeltmeye karar verdim. öğretmenlerimle takılmaya basladım okulda. e tabi bu kavgalarımı azalttı. adam akıllı giyinmeye ve davranmaya basladım. gerektiği zaman konuşuyorum. ama herkes cevremden uzaklaştı. kötü kişilerle arkadaslııgımı kesince diğerleri de gitti.çevremde adam gibi hiç bi arkadaşım yok. tek tesellim takdir almam. öğretmenlerim de bu olayın farkında. onlar da destekliyorlar beni. baya da güzel bi kızım. renkli gözlü uzun boylu herkesin sahip olmak istediği bi yuze ve vucuda sahıbım. para konusunda hiç bi sıkıntım olmadı olacağa da benzemiyor. istediğim herseye sahıbım. ama arkaşlarım olmayınca paylaşacak kişi de olmuyor.ailemle olunca da bi süreden sonra sıkıyorlar. erkek arkadaşım olsun, kız arkadaslarımın evine gideyim istiyorum. çevremde gerçekten yok hiç kimse. görmüyorum değil. yok. arkadaş olabilecek biri yok.
Çok mutsuzum, hiç arkadaşım yok