Biliyorum komik bir başlık ama öyle çocuk güzelim kızları bile reddetmiş sevgili işleryle uğraşamam diyor bir de anlamadığım çok tatlı ve biriyle çıksa bişey kaybetmez bnim onu sevdiğimi öğrenince bakmaya başladı mesaj da attı ama ben yanlış anlaşılma ben sevyorum hoş çocuk dedim dedim sizce ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
+1 yılHayatını karartıcan çocuğun. seninle sevgili olursa tembel öğrenci olucak aha buraya yazyorum
2106 Yorumla
Soran+1 yılYa teneffüslerde görüşürüz onun dışında arada bişey istemiyorum uğraşmasın ama bnim olsun inek minek pek kimseyle konuşmuyo zaten
- +1 yıl
O işler sandığın gibi olmuyor. Onun doğasına aykırı o yüzden sevgili olursanız kimyası bozulacak.
Soran+1 yılYa bozulmaz ben çok hoşlanıyorum ama çok farklıyız ben dersin d sini takmam o ise ders için herkesi reddediyor
- +1 yıl
zengin kız fakir oğlan diyon yani
Soran+1 yılHayır öyle bir durum değil ama popüler kesim ve inek gruplar var iki farklı insanız ama farkmaz bana yani bnim tanıdık çoktur ama onu tanıyan pek kimse yok
- +1 yıl
ilerde başarılı biri olursa onu tanıyan çok olacak sende tembel olduğun için ölüp gidersen kimsenin haberi bile olmayacak :D
Soran+1 yılVayy iyi laf valla ama derslerini aksatmadan çıkabiliriz
- +1 yıl
izin istiyosan verdim gitti :D
Soran+1 yılSizce engel mi olurum ona uzaktan mı seviyim
- +1 yıl
uzaktan sev engel olursun
Soran+1 yılPeki ama uzaktan zor ya
- +1 yıl
zor değil bence daha güzel
www.kizlarsoruyor.com/.../a40608-asik-oldugunuzu-nasil-anlarsiniz
Soran+1 yılBu benceyi okumuştum ve hayran kalmıştım peki onu bulabildiniz mi?
- +1 yıl
Teşekkürler. Sen de öyle yaşayabilirsin aşkını. hayır bulamadım. Sadece ismini bildiğin birini bulman imkansızdır
Soran+1 yılBelki Büşra bir gün karşına çıkar bir umut belki başka bir yerde karşılaşırsın insanın bir kere sevdiğine inanırım ve o kişiyi uzaktan değil içten sevmek sarılmak isterim
- +1 yıl
Kader kısmet işi. Kaderde sarılmak yoksa sarılamıon
Soran+1 yılYokmuş kaderde olmaz demiş umut vermrk istemiyorum off ya nolcak kimseyle çıkmıyor kimseye yüz vermiyor
- +1 yıl
Belki de o yüzden takıntı haline getirdin. kimseye yüz vermediği için
Soran+1 yılBüyük bir ihtimal onu sevmediğimi biliyorum ama kimseyle çıkmayan biriyle çıkmam ve onun beni aldatmayacağını düşünmem bunu yaptırıyor teşekkür ederim onu gwrçekten sevmediğimi anladım
- +1 yıl
Ne çabuk anladın :D
Soran+1 yılYa bunu düşünüyordum ama aklımdan çıkmayan o kişi için bu çocuğu panzehir yapmak istedim o sevdiğim kişiye zıt karakteri belkide acımı hafifletir onun kadar üzmez diye umdum ama herşey onu işaret ediyor
- +1 yıl
Haydaaaaaaaaaaa bunu hiç söylemedin
Soran+1 yılOnu unutmak isterken dile getirmek gönlümden de geçmedi ve onunla olaylarım o kadar karışık ki psikologum bile bu işten çıkamadı
- +1 yıl
Seni aldattı mı ki
Soran+1 yılHayır biz hiç çıkmadık 2 ay boyunca konuştuk
- +1 yıl
Sanaldan mı konuştunuz
Soran+1 yılBen duygularını derinden yaşamayan biriyim ne hissettiğimi bilemedim ve o da başka bir kızı unutamamış aileleri bile tanışmış kız onu terk etmiş o kızdan sonra herkesle çıkmaya herkesle denemeye başlamış o kızdan sonra ilk kez bana güvendiğini söyledi ama genelde herkese aynı şeyleri söylüyormuş yani buluşup sarılmak tek derdi ve ben öyle birini sevmeyi yediremiyorum
Soran+1 yılNormlade tanıyorum onu ama yüz yüze konuşmak nasip olmafı ama aynı okuldaydık
- +1 yıl
Buluşup sarılmak mı? Saçma geldi. Tek derdi sarılmaksa yastığına sarılsın. Sorun tam olarak nedir anlayamadım. Madem konuşuyordunuz neden bıraktınız
Soran+1 yılCidden anlatmamı isterseniz çok uzun sizin de zihninizi meşgul etmeyim isterseniz
- +1 yıl
Anlat sorun değil ben okurum
Soran+1 yılBaşlıyorum her kıza aynı taktiği uygulayan bu kişi bana da aynısını yaptı yazdı faceden neler neler ben inanmadım hislerimi daha çözememiş biriyim bu yaşıma geldim tık yok bunu söylediğimde ben yaparım ama sadece benimle konuş dedi telefonda konuşmaya başladık beni diğerlerinden cidden farklı bulduğunu söylüyordu hatta kimseyle konuşmadığını ve bakmadığını buluşucaktık ama yaz tatili olduğu için tatildeydik buluşma ertelendi telefondan idare ediyorduk ama bizim konuşmalarımız küfürlüydü bana seni seviyorum dediğinde onu uyarıyordum gerçekten sevmeden söylenmemesi gereken bir kelime ve ben ona 3kere onu sevdiğimi söyledim benim için ağladığın da onu üzdüğüm de ve konuşmayı kesmeye karar aldığımızda neyse son zamanlar kavgaya başladık benim aklım karışıktı arkadaş kalalım diye diretiyordum o istemiyodu babasıyla konuşturmuştu beni anneannesiyle falan arkadaşlarına anlatıyordu amcasının abisine beni anlatmadığı kimse yoktu ve 1 ay geçince cidden aeni seviyorum bu diğer söylediklerimden
Soran+1 yılFarklı cidden seviyorum demişti ben yinede arkadaş kalalım dedim ve kavga edip konuşmayı kestik ama dayanamadım sesini özledim okuluna gittim neden selam vermedin dedi verememiştim olmadı 1 ay daha geçti aradım aevgilisi varmış ve o kızı sevdiğini söyledi ama benimlede konuşmak istiyordu onun en sevdiğim huyu doğruyu söylemesi kızsamda cidden söylüyor en iğrenç şeyleri bile neyse buluşalım dedi hastayım öpüyüm sana geçsin ama arkadaşça arkadaşlarım tepki gösterdi olmaz başka kız var haklılardı aradım gelmiycem o kız var konuşmayalım o da bana benimle konuşurken bir şeyler hissettiğimi anladım dedi ve sapık sapık düşüncelerini söyledi bunlar gerçekler yalan söylemiyorum ya seninle konuşmak beni zevke getiriyor dedi ve birdaha konuşmadık
- +1 yıl
Niyeti en baştan belliymiş zaten sadece sen anlamamışsın belki o bile gerçek niyetini anlamamıştır. Bu devirdeki gençler sevgi ile cinsel dürtüleri birbirine çok karıştırır. Cinsel dürtüleri gerçekten sevgi sanıyorlar. Hakkatende cinsel dürtüler ile sevgi duygusu birbirine çok benzer duygular. İkisinde de sevdiğini hissedersin çünkü cinsellik esnasında karşı tarafa karşı bir sevgi duyman için Allah cinsellik duygularını sevgiyle harmanlamıştır. Nedeni de doğacak çocuğun temelleri sevgiyle atılsın, nefretle atılmasın diyedir. Ama sadece cinsellik dürtülerinden kaynaklanan bir sevgide dürtüler gidince sevgide biter. O da sana duyduğu bu hisleri sevgiyle karıştırmış olabilir. Bir kadını arzulamak ayrı şey sevmek ayrı şey. O seni sevmemiş belliki sadece arzulamış
Soran+1 yılKesinlikle şimdi o kızı sevdiğini söylüyor ama benimle de konuşsa konuşma havalarında bende bunu istemiyorum belkide bende ilk kez bu kadar uzun zaman geçirmemle alakalı ama farklı hissettiriyor
- +1 yıl
Her insan hayatının belli bir döneminde bu tür kötü duygular yaşar ve geçer. Takılma bu kadar
Soran+1 yılPeki aşk değil yani anlamam gerken bu
- +1 yıl
Hayır değil. Aşk basit değildir
Soran+1 yılTeşekkürler cidden teşekkürler aşkı yaşamadım ve aşk ile hoşlantıyı karıştırıyorum galiba
- +1 yıl
Çoğu insan karıştırır. Benim de hayatımın belli dönemlerinde karıştırdığım çok oldu. Gerçek aşkı bulunca gerçeği o zaman görürsün.
Soran+1 yılPeki çook teşekkürler
- +1 yıl
Eig için ben de teşekkür ederim :D
Soran+1 yıl:) Büşra çok şanslı
- +1 yıl
Sende çok şanslısın o zaman :D
Soran+1 yılO nasıl oluyor ben Büşra değilim 😂
- +1 yıl
Büşra beni bilmiyor ve tanımıyor. Hatta benim ona hissettiğim duyguları senin bildiğin kadarını bile bilmiyor. yani şu an senden bir farkı yok :D
Soran+1 yıl:) haklısın onu bulsana ya seneler geçsede emin ol ben bulurdum peşinden giderdim ipuçları çok oturduğu yeri bile biliyorsun
- +1 yıl
Oturduğu evi seneler önce yıkıp yerine bir apartman dairesi diktiler. Nasıl bulabilirsin ki? :D
Soran+1 yılBilmem akrabalarından okulundan uğraşman gerek belki ama cidden değer eğer cidden birine aşık olursam ve ona ulaşma şansım olsa sınırları zorlardım
- +1 yıl
Hiçbir akrabasını tanımıyorum. 2 tane akrabası olduğunu düşündüğüm kızla takılırdı ama onlar bile taşınmıştı. bir daha onları bile göremedim. sınırları zorlayamıyorsun. ben de isterdim tekrar görmeyi ama imkansız
Soran+1 yılŞimdi acaba nerede ne iş yapıyor seneler geçmiş
- +1 yıl
üniversite okuyordur belki :D
Soran+1 yılBak o ihtimal yüksek belki daha da güzeleşmiştir ama ben inanıyorum bir gün bir şans daha verir hayat karşılaşırsın mesela bu senin amacı baştan belli dediğin çocuk ne hikmetse her şekilde gözüme batıyor okullarımız değişmesine rağmen sosyal ağları kapatmama rağmen olacağı varsa olur ama arkadaş kalalım sevgilim var derse sıra beklersin :) gerçek aşkım olduğuna inanıyorum şu an gurursuz desende gururum delik deşik ona
- +1 yıl
sıra mı beklersin :D o kadar da olmaz. siz aynı yaşta mısınız? kaç yaşındasınız?
Soran+1 yılAynı yaştayız 17 ama o sapık diye gördüğün çocuk bana o kelimeleri söylerken amacım bu değil böyle hissettiriyosun doğruyu söyledim dedi ve o konuşmadan öncede arkadaş kalalım sen beni ben seni üzüyoruz sevgilim var dedi aklın karıştı drğil mi psikolog bile bir sonuca varamadı bir de bu yönden bak
- +1 yıl
Yooo aklım karışmadı ne yapmaya çalıştığı çok açık. Bir tuzak kurmuş seni de ona çekmeye çalışıyor bence
Soran+1 yılHmm nasıl bir tuzak ben herşeyi anlatsam aydınlatabilir misin
- +1 yıl
Evet aydınlatırım
Soran+1 yılbir çok olayı anladınız bu çocuk benim için ağladığını falan söyledi bir ara söz verdi çıkalım 1 sene seni öpmem bile diye beni çok sevdiğini söylüyordu arkadaşlarıma bile ona değer vermedim elimden gelen herşeyi verdim dedi ben ona seni seviyorum diyim diye sabahlara kadar yalvarıyordu ama ben onun dışında 5 kişiyle daha konuştum bana kıxmadım ben senin için ayrıyım biliyorum dedi ama ben arkadaş kalalım diye diretiyordum babasıyla konuşturdu hatta annesi ve babası ayrıydı bir ara çıkalım buluşalım facebooku falan kapatcam bile dedi bana şarkı söylerdi ve bende sesini sevmesemde dinlemeyi severdim 1 ay o kadar dolu doluydu ki telefonda bile hissederdin onu bana özel bir çok şey yapardı ama arkadaş kalalım buluşmam seninle diyene kadar ondan sonra aramız açıldı arkadaş kalmam seninle dedi ama ne olduysa 1 ay sonra değişti benim arkamdan gevşek dedi sevgili yaptı 1 2 gün çıkıp ayrıldı ama uzun ilişkisi olmadı en sonunda aramaya karar verdim aradım ve bana artık olmayacağını sevgilisini
Soran+1 yılSevdiğini söyledi ve buluşmayalım o zaman dediğim de seninle konuşunca zevk alıyorum argo kelimelerinden dedi sonra kızdığımda sakin ol sadece söyledim amacım bu değil doğruları söylüyorum dedi
- +1 yıl
Çocuğa iftira atmak istemem ama tek istediği cinsellik bence. alamayınca gitmiş
Soran+1 yılYeni sevgilisiyle fotoğraflarını görünce başladım yine sevgimden emin değilim ama sanki onsuz olmaz gibi
- +1 yıl
Ne zaman ayrıldınız ki
Soran+1 yıl1 aydan az oldu
- +1 yıl
1-2 sene daha geçsin ondan sonra unutup unutamayacağına karar verirsin :D daha fazla olmamış. O kadar sürede anlayamazsın bunun bir alışkanlık mı yoksa sevgi mi olduğunu. Alışkanlıklardan kopmakta çok zordur
Soran+1 yılBüyük bir ihtimal alışkanlık çünkü genelde bir çok kere sevgilileriyle gördüm ağlamadım bittiğinde ağlamadım ama yalnız kalınca onu sevdiğimi sokuyorum aklıma
- +1 yıl
O zaman kendine uğraşacak bir şeyler bul. Aklın boş kalınca bu tür düşüncelere dalman normal
Soran+1 yılUğraşamıyorum her müzikte bana şarkı smyleyişi geliyor aklıma aslında istesem konuşurum ama sevgilisiyle mutlu bozmak istemiyorum
- +1 yıl
Üniversite sınavlarına hazırlan, kendine bir hedef belirle ve bunun için çalış. Aklına bile gelmez o zaman
Soran+1 yılDerslere odaklanamıyorum
- +1 yıl
Kendini zorlamalısın
Soran+1 yılÇocuğu gören herkes çok çirkin nasıl baktın ona dedi ondan iyi bir çok kişi var etrafımda ama olmuyor
- +1 yıl
İnek çocuğa ne oldu :D İllahi hayatında biri olacak diye kendini şartlarsan böyle boşluğa düşersin
Soran+1 yılYani öyle şartlandırdım galiba inek çocuk istemiyor uğraşamazmış yani onla çok farklı noktamız var o pasif ben baya hareketliyim
- +1 yıl
Belki çocuk o yüzden seni istemedi. Farklı noktalar yüzünden
Soran+1 yılYok o herkese öyle
- +1 yıl
İkisinide boşver önüne bak
Soran+1 yılHayatım boyunca kimseyle çıkmadım ve yalnızlık sardı
- +1 yıl
Daha sen doğalı kaç yıl oldu dur bir hele. Hayatım boyunca diyon bir de ya :D :D :D
Soran+1 yılSende 4 yaş büyüksün sanki bana :) neyse haklısın ama insan 17yaşında aşık olurmuş ve hayatı boyunca unutamazmış
- +1 yıl
Yok öyle bir kural :D
Soran+1 yılBilimsel bir bilgi bak Büşra dan yola çık
- +1 yıl
Ben 17 yaşında aşık oldum diye herkes öyle olacak diye bir şey yok. Belki sen 30 yaşında olursun kim bile bilir. Herşeyede bilimsel gerçek demeyin yok öyle bir şey :D :D
Soran+1 yılYa ama varmış neyse arkadaşım senin benceni okudu ve bayıldı Büşraya ulaşsam keşke seni bulsa ya cidden çok isterdim o kadar güzel sevmişsin ki
- +1 yıl
Büşrayı çok aradım ama hiçbir yerde bulamadım. Evinde , okulunda, internette, eski kaldığı evde, geçtiği sokaklarda her yerden kayboldu gitti. Tabi o zamanlar facebook yoktu. Aslında vardı ama üye değildim. Şimdi facebook'tan sadece ismini aratıyorum tüm büşralara bakıyorum ama hiçbiri değil. google'de aratıyorum orda da çıkmıyor. eski okulunun sitesine bakıyorum zaten orda hiçbir bilgi yok. onu bulmak imkansız benim için anca Allah bir gün yine rast getirirse öyle.
Soran+1 yılİnşallah bulursun senin hikayeni okuyup ağlayanlar var cidden özel bir şey bu şimdi sen okuyor musun
- +1 yıl
Okuyup ağlayanı gördün mü sen? kim ağladı merak ettim. okulu mu soruyorsun? düzcede okuyorum.
Soran+1 yılEvet, şimdi kuzenime okudum ve ağlamaya başladı. Kelimeler boğazıma dolaştı elimden gelse ben Büşrayı bulurum diyor. Ne bölümü okuyorsun?
- +1 yıl
Kuzenin çok duygusal ve temiz kalpli biri. Kimse kolay kolay kelimelere ağlamaz. Teşekkürlerimi ilet. Bilgisayar mühendisliği okuyorum
Soran+1 yılAnlamıştım bu yüzden sordum. Ama ciddrn hikayen ağlanmıycak gibi değil. Arada okuyup ne kadar saf duygular besleyerek sevdiğini düşünüyorum. Böyle insanların kalmış olması mükemmel.
- +1 yıl
Nerden anladın? :) Böyle bir şey insanın başına hayatında sadece 1 defa gelir işte. Tabi sonradan anlıyorsun bunu.
Soran+1 yılYani Büşranın evinin krokisini çizmişsin ve bunu çizmek düzenlemek bilgi ister. Yani bilgisayardan anladığın bazı kelimelerden anlaşılıyor diyelim. Bende insanın bir kere sevdiğine inanırım.
- +1 yıl
Ya onu paintte çizdim herkes çizer :D Ben mühendisliğe geldim geleli bilgisayardan çok matematik öğreniyorum. lineer cebir, diferansiyel denklemler, sayısal analiz öğrene öğrene bilgisayar kullanmayı unutucam nerdeyse :D Tabikide insan bir defa sever. Çok büyük bir aşkla sadece bir defa sefer. ondan sonrakiler veya öncekiler sadece onun gölgesinden ibarettir. Yani asıl aşkına ait bir kaç özelliğe sahip birinden hoşlanabilirsin ama bu sadece onun gölgesi o kişiye değdiği içindir
Soran+1 yılYani tam anlatamadım ama bilmiyorum bilgisayardan anldığın belli :) zor ya mühendislik ama matematik güzel ders. Kesinlikle ama Büşra yı tanısan belki böyle düşünmezdin mesela gözlemlediğim kadar tanıyorsun ama kafanda kurduğun ruhu beğendiğin bedene yüklemişsin yani gerçek aşk karşılıklı yaşanandır o bir heves atlatamadığın bir hoşlantı bence
- +1 yıl
Ben onu takip ede ede nerede nasıl davrandığını ve nasıl biri olduğunu ezberlemiştim. Yani kişiliğini çok iyi tanıyordum. Çocuksu bir ruhu vardı. Ben ona aşık oldum. Tanısam da böyle düşünürdüm. Gerçek aşkta karşılık beklemezsin. Karşılık beklersen o ticaret olur. Ben sana sevgimi verdim, sen de bana bir şeyler vereceksin bunun karşılığında dersen o ticaret olur
Soran+1 yılYa sen gerçek misin?
- +1 yıl
Ya abartma :D
Soran+1 yılYa cidden öyle şu an aşk denen bir şeyin olduğuna inanmıyorum çünkü ben kendimden bile şüphe ediyorum sevsem bile aldatırım diye düşünüyorum şu an herşey bir oyundan ibaret seviyormuş gibi yapıp amaçlarına ulaşmaya çalışıyor erkekler aşk başlığı altına sığınarak cinsellik konuşuyorlar ben hiç girmedim bu konuşmalara kimseyede güvenmem zaten biriyle denedik baya konuştuk olayları biliyosun yani seni bir kavanoza koysak saklasak olmaz mı? :)
- +1 yıl
Ayyy şımarıcam artık cidden abartma :D :D her erkek dediğin gibi değildir. delikanlı erkekte çoktur ama onlar piyasada pek görünmez. onların ilgi alanları kız tavlamaktan daha farklı olduğu için , daha farklı yerlerde bulabilirsin onları. bu aşkı kalbime yaratan Allah'tır. benim kendimden kattığım hiçbir şey yok. O yüzden beni fazla övüp şımartma :D :D
Soran+1 yılPeki, öyle olsun. Ama şükret çünkü bu cidden kolay bulunur bir durum değil. Öyle kişiler ders çalışıp, uğraşamam sevgiliyle diyen kişiler oluyor genelde. Örneğin inek çocuk :)
- +1 yıl
Evet öyle kişilerin bir hedefi oluyor ve sadece o hedefe odaklanıyorlar. Başka şeyleri gözleri görmüyor :D örneğin inek çocuk :D :D
Soran+1 yılKesinlikle ya döverim onu ama teneffüste sınıfımıza gelip mal mal bakıyo neyse bende bakmam ona kalmadım artık küçük ayıcığım dışında hiç bir şeye sarılmam :) hedef koyucam biligisayar veya yazılım yni çok çalışmam gerek
- +1 yıl
Sana bakıyodur belki :D bilgisayar veya yazılıım derken :D?
Soran+1 yılBana bakıyor çünkü onu sorduğumu biliyor yazılım veya bilgisayar mühendisliği düşünüyorum
- +1 yıl
Kime soruyorsun ki :D neden o bölümleri istiyorsun peki?
Soran+1 yılArkadaş işte çocuğa söylemiş o da uğraşamam demiş benim numarayı alınca mesaj attı ama bende hoş çocuk dedim yanlış anlamış dedim :) yani bilgisayar ve sayıları seviyorum bu yüzden hatta oyun ve program yazmaya çalışıyorum hoşuma gidiyor :)
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 439 cevap paylaştı. bu türler kendi aralarında ürerler biraz zor yani :S
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
1Cevap
@ikliim hocam gel şu öğrencilerinden örnek ver
16 Yorumla
Soran+1 yılYardım :)))
Soran+1 yıl@ikliim ya bişey yapmam çalışsın o arada benim ödevleride yapar hem
Soran+1 yıl@ikliim ama ondan hoşlandığımı biliyor benimle konuşmaz bile ayrıca aynı sınıfta değiliz ama bizim sınıfa arkadaşlarının yanına geliyor
- Aşk İlişkileri konusunda 348 cevap paylaştı.
+1 yılbelki gaydir.
13 Yorumla
Soran+1 yılBu ihtimal yüksek 1 kızla çıkmış 8. sınıfta o da öpmeye falan çalışmış oğlan izin vermemiş yani tuhaf geliyor bana
- +1 yıl
kesin gay. bende inek bir öğrenciydim ama böyle değildim.
Soran+1 yılYani inek öğrenci içten içe dersi katarak sapıklığını belli eder ama bunda öyle bir belirti yok
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım