biz aynı şehirde olmamıza ragmen işlerden dolayı 15-20 günde bir görüşüyoruz bende artık isyan ettim bu ne ya dedim 15 günde bir görüşüoruz sence normalmi dedim kalkmış bana normal tabi dedi üstüne gittim bagırdım hiç görüşmesekde normal dedi ya :( o kadar kırıldımki bunu nasıl der ya ben napiyim şimdi ...
Cevabın nedir?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılhaftada üc-dört kez görüsüyoruz, genede bana az geliyor. Anliyacagin seven taraf daha cok görmek ister. Bazi günler ben günde iki kez görmek istedigim oluyor ve o hayir gelme derse ben üzülüyorum. Anliyacagin sevgiline onbes günde bir görmek yetiyor ve iliskide görüsme sikligini genelde erkek belirler, eger onu kaybetmek istemiyorsan, senin icinde bu süre yeterli olmali.
017 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbu arada sinirliyken erkeklerin söyledigi sözleri kafaya takmaya degmez, o yüzden sen onun o söyledigini unut gitsin.
Cevap sahibi+1 yılerkekler icin bu bir cesit güc göstergesi. Herzaman güclü olmak zorundalar. Iliskiye yön veren sen olursan kendilerini zayif hissedebilirler. O yüzden görüsme sikligini genelde erkekler belirler, sanada ya bu deveyi gütmek, ya bu diyardan gitmek düser.
Cevap sahibi+1 yıltrip atma. gercekten istemedigin seyleride söyleme, yanlis anlasilabilir. Ama o seni iki günde bir ariyorsa sende onu iki günde bir ara, o sana günde bir mesaj cekiyorsa sende ona günde bir mesaj cek. ona özgür kus oldugunu hissettir, özgür kus olursa ancak sana ucabilir. Erkekler sikintiya gelmez. O sana ne kadar deger veriyorsa, sende ona o kadar deger vermelisin. O seni ne kadar seviyorsa, sende onu o kadar sevmelisin. Yoksa aci cekersin.
Cevap sahibi+1 yılo sana hediye aliyorsa sende ona almalisin, yoksa sakin alma. ne kadar ekmek o kadarf ekmek kadayifi. :-)
Cevap sahibi+1 yılkendine baska bir hobi bul. senin tek hobi o olmus. Erkeklerin baska hobi leri var, futbol, kahve, ...
Ben sana bir örnek vereyim. Bugün gündüz sevgilimi gördüm ama az görüstük, aksam inanilmaz bir istek vardi icimde onu görmek icin cünkü ona doymamistim. Ama ben ne yaptim onu aramadim bile. Komsumu bana oturmaya cagirdim, iki saat komsu ile sohbet ettim, ve vakit gecti. Icimdeki istek azaldi. Tavsiye ederim kafani baska seylerle mesgul et.
Cevap sahibi+1 yılsevmese seninle bes sene görüsmez. bes sene bu dile kolay. laflarina gelince alismis olman lazim, o kisiyi oldugu gibi kabul etmek zorundasin, degisecek diye bekliyorsan cok beklersin. Ha degismezmi dersen belki degisir ama sadece kendi isterse degisir, sen istedin diye degil. Sen istersen inadina degismez. O kisiyi oldugu gibi hatalariylada kabul etmelisin, kimse dört dörtlük degil. Eger ki bu iliskinin sana zarar verdigini düsünüyorsan o zaman ne kadar sevsende ayrilmalisin,
Cevap sahibi+1 yılama unutma bir sonraki iliskinin bundan iyi olmama ihtimalide söz konusu.
Cevap sahibi+1 yılsus otur derim. birseyi cok kurcalarsan zarar gören sen olursun. dayanabilecegin kadar bir süre, bu bir kadin icin üc gündür, sessiz kal ki senin ona kizdigini anlasin. Ama dayanamazsan sen ara ve seni özledim de, yeniden konusmaya baslayin. gecmiste olanida hic tartismayin. Cünkü o sana inat olarak belki iki hafta yerine daha uzun bir süre seninle ilgilenmeyecek. Ama zamanla normale dönersiniz. Korkarim siz iki haftada bir görüsmeye devam edeceksiniz uzunca bir süre daha.
Cevap sahibi+1 yılonun yaptigi güzel, onun yaptigi sekilde iliskiniz yürüyebilir. Senin tarzinda iliskinizi tökezletir.
Cevap sahibi+1 yılrica ederim. iyi geceler
En İyi Cevaplar
Değil canım! ben ayrı sehirdeyim, yazı bekliyorum ki gidip yüzünü göreyim 20 saat uzakta bana o! senede 20 gün görüyorum 340 gün yok :'(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( çok kötü oldum çok şuan aklıma geldi aglıcm :'((( ama her zaman şükrediyorum, şükretmelisin!
13 Yorumla
Eğer ilişki çok uzun bir zamana dayanıyorsa normaldir her insan gibi oda sıkılır hergün aynı yemek yenir mi ? yenmez tabiiki bu aldattığı anlamına gelmez ama baktın umursamıyor ver yolu bakalım neler yapıcak madem böyle memnun değilsin kaybetsende kaybetmesende birşey değişmez :)
020 Yorumla- +1 yıl
Gerektiğinden fazla bir ilişki olmuş insanada biraz zaman vermek gerekir artık uyudugun uyandığın günlük hayatında neler yaptiğini bile biliyorsundur oda aynı şekilde senden haberdardır ee seni bu kadar iyi tanıdığı için ilk günkü sevgili gibi sürekli aramalar sormalar olamaması gayet normal oluruna bırak söz nışan gibi birşey yokmu ? çünkü bahsettiğimiz süre gerçekten çok fazla günümüzde maalesef ki eşine zor rastlanan bir durum
- +1 yıl
5 Yıl diyorsun dile kolay ilk okul öğrencisi gibi maşallah nazar değmesin artık sevgiden yana düşünmene gerek olduğunu düşünmüyorum ama galiba sen zor bir dönemden geçiyorsun oturup kendinle yüzleşmelisin ve ona göre bir yol haritasi çizmelisin problem senden kaynaklı olabilir belki adamın hiçbir suçu yoktur.
- +1 yıl
Madem ki böyle bir pozisyondaydı erkek arkadaşın neden bu kadar süre tahammül ettin gidip saçını kestirir yada boyatır iki alişveriş yapar arkadaşlarınla 2 akşam dişari çıkıp çok rahat bir şekilde kendine unutmanın yollarını bulabilirdin adam kütük anladık e sende ondan betermişsin demekkisi resmen kök salmışssın adamın dibinde anlamadım
- +1 yıl
vallahi ne desem olmadı aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık öyle olmuyor böyle olmuyor dediğim gibi problem sende bitiyor muhtemelen zor bir dönemden geçiyorsun bu aralar kendine çıkış yollarını aramandan başka yapilabilecek birşey yok zamana birak diyeceğim ama zaten zaman vadesini doldurmuş yap aile arası bir söz bunun adı belli olsun bence ... sende düşünme uykusuz kalma
- +1 yıl
Geçen 5 yil ve evini dahi bilmiyorsun bu olayda büyük problem var derim dayımın oğlu 4 yıldır beraber olduğu sevgilisi ile nişanlandı şuandada çok mutlular dışarıdan gördüğüm kadarıyla yazın evlenicek hayırlısıyla adam ilk günden beri herşeyini biliyor kız arkadaşıda aynı durumda bilmiyorum senin olayında bir anormallik olsa gerek özelede inmek istemiyorum sonuç olarak herkes okuyor pek yardımcı olamıyorum bu safhada ...
- +1 yıl
anormallik var zaten o işine aşık ilk günler deli divane oluodu bana pervane gibi dolanıodu etrafımda o benim herşeyimi bilir evimi kardeşimi babamla tanıştırdm kuzenlerimi bende ailesiyle tanştımda köylerine gitmiştik burdaki evlerini hiç görmedm yani ... ya 5 yılın verdigi bişey galiba karı koca gibi olmşsz sanki ne yapsam gitmez nasılsa beni seviyo modunda gibi gelio bana
- +1 yıl
Hayat bu herhan herşey olabilir 20 yıllık eşler birbirinden ayrılıyor bence fazla özgüven zarar verir derim yinede sen bilirsin ama bana kalırsa yine sen doğru olanı yapıyorsun belki ailevi yada maddi veyahutta iş yerinden farklı sorunları olabilir sana yansıtmamak için uzak duruyorda olabilir insanlar bazen en sevdikleri zarar görmesin diye bazı şeyleri içine atar alkol sigara gibi alışkanlıklara başvururlar kendimden biliyorum belki seni senden daha fazla önemsiyordur bilemessin ..
- +1 yıl
Siz kesinlikle evli moda girmişssiniz :) benden söylemesi vallahi diyebileceğim dene derim en azından aile arasında söz olayını nişan demiyorumda yalandan söz yüzük taksınlar artık bir isim konsun hem bu konu üzerine yoğunlaşırsan ister istemez tepkisini ölçebilirsin yok olmaz diyorsa sende ona göre bir şey düşünürsün ama olur varım derse zaten şüphe etmene gerek kalmaz
- +1 yıl
Bilemiyorum eğer böyle bir ilişkiden vazgeçip başka hayata yelken açmak istiyorsan emin ol gerektiğinden fazla zor olucak çok fazla üzülüceksin göz altların şişicek tabii aynı ortandıda karşındaki kişiyide üzüceksin belki bilmiceksin ama oda çok kötü bir duruma düşücek ipler senin elinde senin hayatın senin seçimlerin ben sadece misafirim :)
- +1 yıl
Günler geçiyor hayat devam ediyor bence birşeylerin ismini koymak istiyorsan bu konuya nokta olur ya olur yada olmaz herşeyin hayırlısı demişler ama dediğim gibi sevgiden bahsetmek saçma olur çok uzun bir ilişki sonuç olarak dediğim gibi hayatının rolü olur oynuyacagin karakter ya çok mutlu olursun yada bir hiç eğer cesaretin varsa :) ama yok ben böyle idare ederim diyorsan böyle forumlarda çare aramaya devam edersin açıkca söyleyim kırılma banada :)
sole dusun kamyon soforu bı adam bı cıkıyo dolan dolan yollar yollar derken 3,4 ayda bı eve ugruyo sen 15,20 gunde bı gorusuyosun,bence senın ısyanın yersız kır dızını otur.
010 Yorumla- +1 yıl
iste sorun burda bak sımdı;sız en ufak seyde kırılırsınız,bız hop 180 derece doner hatamız yokken ustumuze alır hemen kendımızı affettırmeye calısırız,dısarı cıkılcakdır 2 kup boya badana yaparsınız,bu goruntu karısında ne kadar guzel desekde resmen gozlerımız fızıksel acı ceker,basım ağrıyo vb bahaneler uydurursunuz kendımızı dızgınleyınlerız bu seferde ıstıkrarsız oluruz,kısacası sen hıc bırseyınde eksık etmesen bıle azıcık kahır ceksen alttan alsan sorun bıter gıder.
- +1 yıl
tabı bazan yutucaksın ne o ölye herseyde sen haklı olamazsınya yada sen bagırıp cagırıp karısdakıne sus dıyemezsın anlayıs gosterdıgın surece hersey rayına oturucakdır,(bunuda yutuyum yanı) bole bı tabırde sana yakısmaz alttan aldım senı de gecsın gıtsın o zaman gor bak ılgıyı=).
- +1 yıl
sorun burada baslıyo once kendınle basır kendı duygu ve dusuncelerını kontrol altına al hatalarını ve eksıklerını gozden gecır sana gore ve ona gore haklı oldugun noktaları tespıt et haksızlıkların nerden ve nasıl cıkdıgı hakkında bı yol harıtası cız bakdın sen cok ezılıyosun,cıkar gıdersın,yada hatasını soyler duzelt mesını soyler zaman verırsın ,eger hata sendeyse hııc ona soylemeden kendını toparla kaldıgı yerden devam bunları yap ıyı olucaksın bır dost.8==9
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
10Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 315 cevap paylaştı.
+1 yılTabi süre koymakta saçma ama hafta da 1 2 yeterli olmalı bence. Vıcık vıcık olma taraftarı değilim. Ama sizinki de çokmuş yahu..
03 Yorumla- +1 yıl
Sinirle söylemiştir belki, bağrış çağrış derken ağzından kaçmış olabilir :/
+1 yılben 8 aydır görmüyom ki farklı şehirlerdeyiz bölesi daha iyi günaha girmiyosun sonra hemencicik evlenicez bizz ohh kebapp çok güzel en güzeli :D
02 Yorumla- +1 yıl
hiç görüşmesekte normal demesinin altında başka bir şey yatıyordur belki sana olan aşkımo kadar fazla ki illa yanımda olaman gerekmiyor gibi bir şey sölemiş olabilir... bence bu lafınla ne demek istedin diye sor için rahat etsin
Sık görüşmek gerekmiyor .Çok görüşmuyor olsanız bile kalp iletişiminiz kuvvetli olmalı .Hep dip dibe olmak istemıyordur belki.
03 Yorumla
+1 yılGecmis olsun. Bundan adam olmaz. Nedemk hic gorusmesekte olur? Iyi o zaman ben senin neyinim oyuncaginmiyim? OYle sor bakalim ne der?
06 Yorumla- +1 yıl
Ne yani simdi bu pazar gunleridemi calisiyor?
- +1 yıl
Bi pazevet ne anlamadim
- +1 yıl
He o zaman izinli oldugu gun seninle gorussun aksamda en az bir saat seninle ilgilensin bulusun falan?
Gizli Üye(30-35)+1 yılYuh ya yuh , ben burda can atiyorum oda can atiyo gormek icin seninkinin yaptigina bak ! 1 sene 4 ay oldu sevgilimi gormedigim bide daha 5 ay beklemem lazim ya !
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKafayi yicem ben burda millete bak
+1 yılbaslik ile icerik uyumsuz oldugu icin sikayet ettim.
03 Yorumla- +1 yıl
senin ?
haklisin her 15gun de bir gorusmeniz biraz garip niye 15 gun de bir gorusurorsunuz ki bi nedeni var mi ?
01 Yorumlaözlese seni görmek istese gelir görür zaten o cevabı vermez
02 Yorumlaohaaaaa diyorum...farklı yerlerde olsanız tamam da...
03 Yorumla
+1 yılSuan "sevgilim var" lafi icin sevgilisiniz gibi duryo bole ask yok anlicain
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÜzerine gidersen düşünmeden ağzına ne gelirse söyler tabi. Otur ağla sen de.
Ve aylarda değil belki ama günlerce görmemek normal. O ne öyle yapış yapış. Haftada bir ya da iki haftada...01 Yorumlaşu atasözü gerçek malesef gözden ırak olan gönülden de oluyor malesef
02 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNormal, işleri varmış.
Sürekli birlikte olursanız bıkarsınız.02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOlsun , çok fazla üstüne gitme.
Gizli Üye(30-35)+1 yılmesafeler b*k yesin...6 aydir görmedim nisanlimi...daha 4 ay dayanmam lazimmmm
00 Yorumla
+1 yılİşleriniz yoğunsa yapacak bir şey var mı?
02 Yorumla- +1 yıl
Üsluba takılmamıştım ama demiş artık.
Gizli Üye(30-35)+1 yılsacma .. ben askerimi 75 gündür görmüyorum
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılo zaman tabi saçma arkadaş
Ona sevgili denmiyor ki =/
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMuhtemelen baskasını bulmus
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSorunu sormussun cevap verdık hakarete gerek yok, seviye yerlerde...
seviyorsan sorun yoktur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıleto bitmiş.
00 Yorumla
Devamını Gör(5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?