Savaşlı, dövüşlü filmlerde cin gibi olan sevgilim, ne zaman aşk filmi izlesek uyukluyor. Hem de ne uyuklamak! Horluyor adam bildiğiniz. Horrr horrr sesleri eşliğinde filmdeki çiftimiz öpüşüyor, ben ağlıyorum falan. Bu tür sevgili için etkili bir uyandırma taktiği arıyorum. Kızlar, söz sizde!
Cevabın nedir?
Cahil olunca böyle oluyor işte. Erkeğin romantizm algısı ile Kadının ki arasın da çok fark vardır. Hatta erkeğin yoktur bile diyebiliriz. Bir süre eşlik edebilir. Önemli olan orada bulunmaya devam etmesidir. Horlaması da numara, faliyet istiyor ama senin derdin başkalarından gördüğün taklit hayatı yaşamak olduğu için, sorunu yanındakinde görüyorsun. Halbuki sorun sen de, üç paralık hollywood kepazelerine, değer verdiğini iddia ettiğin kişiyi değişiyorsun. Filmle romantizm yakalamaya çalışmak, ancak kiralık duygulara mahsustur.
1715 Yorumla- +1 yıl
@EsDeLi @lkroo @IKroo Akıllar kıt olunca, haliyle kibir devreye girer. Verilen eksilere bakılırsa, paylaşım sahibi de yalnız değil. Böyle devam etsinler, değer verdiklerini lüzumsuz şeyler uğruna karalarak, kendi değerlerini ortaya koyuyorlar. Ha.. Erkeği savunduğumdan değil, gerçeği bilsin istiyorum. Hayatlar fazlasıyla tutarsız.
- +1 yıl
@Crilya hocam deneyimsizler deneyimlilerin deneyimlerini asla benimsemezler.. bu yüzden eksileri verenlerde bayanlar olduğundan daha toy oldukları belli.. bu yüzden.. romantizm bir filmden esintilenme yerine olduğun gibi olmayı deneyebilmektir.. veya ne bileyim o romantizmi yakalamak için iki tarafında gerçekten sevdiği veya yaşadığı bir ortamda yakalayabilmektir.. ..
- +1 yıl
@EsDeLi Vurgulamaların yerinde.. Bence romantizm, cinselliğin unutulduğu anlardır. Bu cinsel etkileşim düşüncesinden kurtulmak erkek için pek mümkün olmadığı için. Kadın için romantizm yatak odasına kadar olan süreçtir, o ana kadar erkek kadına eşlik eder. O andan sonra erkek için romantizm başlar ve bu kez kadın eşlik eder.
- +1 yıl
Sukunuzu verdim abilerim. Tebrik ederim sizin kadar tecrubeli degilim yasim 20 ama ayni fikirdeyim. 👏
- +1 yıl
Crilya filmle romantizm yakalanmaz zaten,"horlaması numara" ise sahtekarca, önemli olan orda bulunmaya devam etmesi değil romantik filmlerden sıkıldığını dürüstçe belirtip ikisininde hoşlanabileceği ortak başka aktiviteler yaratabilirdi hoş yaratıcı olsaydı görgüsüzce horlamak zorunda kalmazdı
- +1 yıl
@zuzita Ben her hangi birini savunmuyorum ki !. Düşünce yapısını muhakeme ettim. Kim ne yapıyorsa yapsın, beni alakadar etmiyor. Fakat tutarsızlık varsa, düşüncemi belirtirim. Yaptıklarının doğruluğunu savunan insanlar ile karşılaşırsam, sorgularım. Yanlış varsa düzeltmeye gayret ederim, doğru ise desteklerim.
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Filmi değiştir. Hem romantik ne? Film ne? Benim için romantizm bekli bir star Wars. Belki bir king kong. Vurmayin diyordu sarışın yapmayin diyordu. Ama acimiyordu pilotlar.. ares ediyor ediyor ediyorlardı. Kingkong aciyla sıkıyor dişlerini korumak için güzeli direniyordu. Ölüyordu king kong kraliyken yitik ormanın bir güzelin yüzüne yikiliyordu koca Çınar. Ağlamaklı oldum len gene.
64 Yorumla- +1 yıl
Bu listeye avatar filminide koymak isterim.
+1 yılArkadaşım bu sevgili ile romantik film izleme alışkanlığı nerden çıktı bilmiyorum ama saçmalık. Adamın hoşuna gitmiyordur, senin orda salya sümük ağlıyor olman da anlamsız geliyodur. Ne beraber aksiyon filmi izleyin nede aşk. İkinizde zevk alın. Bu kadar zorlamayın, siz o yaşanan aşkları izlerken ilişkimiz daha iyi bir yere gitmeyecek sonuçta. Beraberken zevk almaya bakın, aç ortaya bir komedi filmi o gününüzü oyle değerlendirin.
10 Yorumla
+1 yılErkeklerin ilgisi cekmiyor ne biliyim simdi o film grinin elli tonu olsaydi gozler gene cin olurdu. Ask filmleri erkegin ilgisini cekmiyor. Zaten erkekler hem gercek hayatlarinda hem de filmlerde aksiyona heyecana bayılıyorlar. Bu yuzden ask filmleri hep romantizm icerdiginden dolayi bir nevi evcilik oyunu gibi bos görüyorlar ask filmlerini.
11 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
86
Cevap
122Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılAdam her normal insan gibi sikici bur filmi izlememeyi seciyor.
Ne zaman surda 'aglamalik' film arayan bir kiz gorsem abuk subuk gerilim filmlerini, sert carpici seyleri izlemeyi seven sevgilime sarilip opesim geliyor.
Sacma l*n o romantik filmler. Nasil izliyorsunuz aklim almiyor.20 Yorumla Bence insanları olduğu gibi kabul etsek daha mutlu olacağız.
Yahu bir türlü anlatamıyoruz, biz sizin gibi olamıyoruz. Romantik filmde uyuşmuş bırak uyusun. Sen başını göğsüne koy sevgilinin izlemeye devam et filmini.
Onun yanında uyumasını izle filmi bırak. Yani kızlar ben söylemeyeyim. Biz robot değiliz. Bizi değiştirmeye çalışmayın olduğumuz gibi kabul edin sizde mutlu olun bizde. :)10 Yorumla
+1 yılbir kız olarak bende sevmiyorum romantik filmleri bana saçma ve gereksiz geliyo bence o da öyle düşünüyodur sıkılıyordur o yüzden uykusu daha değerli geliyordur hoşlanmadığı konuda diretmene gerek yok boşver uyusun kapat filmi sarıl kıvrıl yanına uyuyun. Ya da ikinizin hoşuna gideceği filmleri izleyin..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. romantizm mi arıyorsun aşk filminde uyuyacağını biliyorsun madem sevgilin başı kucağında uzansın öyle izleyin filmi o uyuyunca da saçlarını okşar filmi değil onu izlersin sen de al sana romantizmin dibi ;)
31 Yorumla- +1 yıl
Oha super :D
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılAhan da yontem... :))
https://m.youtube.com/watch?v=5KFRod-0lVE40 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. Al adamin elini memene koy.. bak nasil uyanacak kereste :)
00 Yorumlabu tarz adamlara yapılacak bişey yok en nefret ettiğim film türüdür vurdulu kırdılı filmler hele de bilimkurguysa anında olay yerinden uzaklaşırım... romantik ve gerçek hayatta yaşanmış ya da yaşanabilecek filmler beni çok etkiler.. bu tarz filmleri de her erkek sevmez... sırf bu filmlerim yüzünden askerde dışlanıyordum l*n ben joseph statham ı izlemekten nefret gelmişti... bazı adamlar bu manyakları seviyor ne yapıcan işte
00 Yorumlayaa adama boş geliyor aşk filimleri sen varsın çünkü hayatında sana yaşadığı aşkın yanında onlar zırvalık geliyor boş geliyor oda seni kırmamak için uyuyor, fedakarlık ediyor ama nerdeee sizzz odun kadınlar bunu anlıyamazsınızz.. ahh kardeşim benim cinsim benim olsun onlar anlamaz
00 YorumlaOnun eline traş köpüğü sür, sonra burnuna tüyle dokun. Bak nasıl uyanıyor şokla. :)
101 Yorumla
+1 yılne güzel iste sevdigin yaninda senin yaninda uyuyuor!! mutlu ol anin tadini cikar inan senin yerinde olmak cok isterdim keske benim secdigimde yanimda olsa da benim sevdigim filmi izlerken yanimda uyusa... :( inan sorun bile degil bu yasadigin
00 YorumlaBen kız arkadaş imla sinema ya gittiğimde e romantik ortam yaratmaya çalışırken baktım Kız filme odaklanmış film bitene kadar filme kitlendi. :) sadece erkeklerde değil kızlarda da var böyle durum ama ne yapacağız :D
00 Yorumla
+1 yılZaten yapılan araştırmalara göre Aşk konulu filmler beynin sağ lobunda uyku hormonu sağlayarak kişinin uyumasını sağlıyormuş sende bunu okurken inandın. Şaka şaka ben yazdım yok öyle bir şey :D
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sevmiyodr romantik film bnde korku filmi sevmem aslında gitmem senin için bu filme gidiyosa bu seni sevdiğini gostermezmi bn bile sikilirim romantik filmden bir kerede macera ya giderin ya da başka bir tür filme :)
00 YorumlaBence romantik filmleri izleyeceksen yanında erkek olmamalı çünkü anca muhalefet edip sinir bozuyorlar ben şahsen tek izlemeyi tercih ediyorum yeri geliyo ağlıyorum yeri geliyor kahkahalarla gülüyorum rahat yani 😉😊
00 Yorumla
+1 yılRomantik film izlemeyen ve zoraki izlese bile aynı şekil uyuyakalan biri olarak, bu konuda tavsiye veremicim..
Aksiyon, fantastik, distopik, bilimkurgu, tarihi filmler varken yemişim ormantiğini..
=//00 YorumlaÜstünü çıkarıp karşısına geç bacaklarını aralayıp üstüne doğru yürü. aşkııııım deyip uyandır hafif de tokatla uyanıp bu ne laa deyip yumulursa öküz de bir şamar vur çık üzerinden üstünü giy.
00 YorumlaHahaha bunlar hep ayni ya. Benimkide oyle. Ben de onun sevdigi filmi izlerken uyuyorum ama dengeleniyor.
10 Yorumla
+1 yılbende durum bu .. ben var seni anlamamak *_* llcdn.listelist.com/.../...vizyon-izleyen-adam.gif
10 Yorumla
+1 yılvideoya kaydet sosyal meydyada paylaş sonra şöyle de aaa hayatım vıdeon tt olmulmuş :D
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir bayan olaraktan romantiklikten çok hoşlanmam hatta arkadaşlarla sinemaya romantik filme gideriz onlar filmi izler ben de güzel bir uyku çekerim bana saçma geliyor açıkçası aksiyon polisiye bilim kurgu dövüş filmleri varken romantik film neden!!!
00 YorumlaVay öküz :D hayy ya o romantik adamlar hep filmlerde mi ya :D gerçi bende sevgilimle film izlemiştim hiç uyumamıştı :)
00 Yorumla
+1 yılHahaha ne guzel iste aksiyon seven erkek. Bende hic sevmem aşk filmlerini ya o ne oyle salya sumuk... Yaşasın aksiyon yaşasın dövüş💪😎
11 Yorumla- +1 yıl
:D :D
Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. "Ayy hayatım şu jön ne kadar yakışıklı taş gibi değilmi?" Dersen fal taşıyyla oflanarak izler.
10 Yorumla
+1 yılBirak uyusun.. senin yaninda huzurlu ve guvende hissetmis ki uyumus. niye adama zarar vermek istiyorsun.. nasil sevgi bu..
20 Yorumla
+1 yılAhahaha 😅 aşkım filmdeki öpüşme sahnesini uygulayalım mı de kulağına sessiz sessiz 😂😂😂😂😂
10 Yorumla
+1 yılHaha bak önce çok sıkıcı bir aşk filmi koy ama senin bile uyumak isteyeceğin sonra o uyuklarken savaş filmi koy bir patlama çatışma sahnesinde hoporleri kulağına saya son ses AC 😂😂😂😂
00 Yorumla
+1 yılBu kadar duygusal ve romantizme onem veren biri olmayiver erkekler pek dusunmez bunlari
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe güzel horluyor , benim sevgilimin gözleri doluyor neden doldu diye şüphe ediyorum eski sevgilisinden dolayı mı acaba ne düşünüyo diye dua et
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılHahhahhah 😆 Siz de başka film izleyin o zaman 😆😆
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. ya skiodur adami napsin ekran basinda koltukta yaninda kaldigina dua et, ben onu bile yapmazdm
00 YorumlaYa sevmiyorsa yapacak bişey yok yani genelde erkekler romantik filmler izlemez. Ortak sevdiğiniz bir tarz film aç yazık yüklenme çocuğa.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Şaplağı indir suratına birden :)
sonra ayyy aşkm ne güzel öpüşüyorlar de :D00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 335 cevap paylaştı. yapıştırıcan osmanlı tokatını suratının orta yerine bak bir daha uyuyomu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılRomantik-Komedi izleyin. Yani doğrudan aşk hikayesi gibi değil de komik unsurları da olsun.
00 Yorumla kafasından aşağı buz gibi suyu dök gitsin acıma sonrada vur kafaya :D bildiğimiz odun belki yontulur biraz biraz acıyla şok etkisi yaparda :)
00 Yorumla
+1 yılElektro şok bunun için var. Ver elektriği gözü açılsın.
00 YorumlaFilmdeki çift opusurken yapis sende onun dudaklarina
00 Yorumla
+1 yılportatif Kamyon Kornası haha :D cin yapar :DAS:D kamyon çarpmış gibi l*n ne gülerim o an videoya çek bburaya at hatta :D
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılOHAAA HERIFIN SILAHA BAAK diye avazin ciktigi kadar bagir
00 Yorumla Dolapta buz varsa al koynuna at bak nasıl uyanır sonra 😀
00 Yorumlauyuya kaldığında üstünü açık bırak sakın örtme üşüsün ve senin bu duruma kızdığını anlasın
00 Yorumla
+1 yılBir sürahi suyu boca et basina. Ya da yastikla bogabilirsin hepsi serbest😂😂😅
00 Yorumla
+1 yıluzakdoğu aşk filmlerini seçin ya da filmde sevişme sahnesi bol olsun bak nası pörtlüyo gözleri...
00 Yorumla
+1 yılırıspı çimcigi derler bizde incecik bir çimcikleme tırnagının ucuyla vallahi hoplar :)))
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 895 cevap paylaştı. bence sende basım agrıyo bugun olmaz taktıgını kullan :)
00 Yorumlaben bir kez elimi şeyine attım orda da tuttum gözünü benden ayıramadı :D
21 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 496 cevap paylaştı.
+1 yılbir kova su dök üstüne sende romantizm ile aksiyonun oldugu filmlere yüklen alıştıra alıştıra izlet adama :)
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. bırak onu uyusun sen git başka bir yerde yaşa hayatını uyanınca yalnız olduğunu görünce anlar ne olduğunu
00 Yorumla
+1 yılAşkım uyan azdım diye bağır sonra o kalktığında ne oluyor der sende bir şey olduğu yok aşkım rüya görmüşsündür dersin 🙅🏻
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 311 cevap paylaştı. iki büyük hoperlör bırak yanına youtubeden silah sesleri aç bir anda çığlık at ve silah seslerini devreye koy bir yerlere koşuştur ömrü boyunca unutamaz sanırım :)
00 Yorumlaikinizin de hoşlandığı şeyleri yaparsanız daha iyi olma mı?
adam sevmiyor demekki
senin hoşlanmadığın şeyleri yaptığında tepkin ne oluyor?
biraz empati pls00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkulak memelerinden başla gıdıklar gibi öpmeye sonra boynuna in :D noluyoz mk diye şok etkisiyle uyanır
00 Yorumlacinsel organına vur uyursa birdaha bana beddua et :D
00 Yorumla
+1 yılsu dök başından aşağı ya da acayip bir ses çıkar yine olmazsa hayvan gibi esne :D
00 YorumlaÇok sıkıcı oluyorlar ama haklı yani. Ben de uyuyorum.
00 YorumlaSu ya da kulaginin dibinde ciglik atici sesler var onukullan
00 Yorumla
+1 yılben olsam ben de uyurum valla 😂😂😂 hiç sevmem aşk filmlerini 😃
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPatlamış mısır yerine tatli turu koy masaya yedir hatta, bir kac tahrik edici hareket yap , sonra bırak o kivransin
00 Yorumlabir bardak suyu başından aşağıya dökmek yeterlidir. ya da öyle bir korkutmak gerek ki bir daha uyumaması için etkili olması gereklidir :D
00 Yorumla
+1 yılromantik film açıp çocuğa işkence etme sen de. ben de bir kere uyuyakalmıştım valla çok saçma bir filmdi.
00 Yorumla- Devamını Gör (148)
Devamını Gör(193)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Romantik film izlerken uyuklayan sevgili için şok etkisi yaratacak bir öneriniz var mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım