Eşiniz sizi uykunuzdan uyandırıp romantik film izlemek istediğini söylese tepkiniz ne olur? tek başıma romantik film izliyorum ayi erkek bulsam evlencem :)
Eşiniz sizi uykunuzdan uyandırıp romantik film izlemek istediğini söylese tepkiniz ne olur?
Bilmem heralde ilk tamam deyip bir öperdim sonra kafasını omzuma yaslayıp o flm izlerken bende uyurdum büyük ihtimal ama kafasını omzuma koydunda bende ona sarılıp uyucam icin oda anlıcak taki yorgun oldugumu veya uykum geldigini uyandırmamak icin o gün o sékil uyurduk heralde
Benim eşim anlayışlı olur bunun için benim uykumu bölmez bence ve bende bu kadar ince bir kadına her gece yapabileceğimiz şeyleri sorardım uyumadan onuda şunuda yapsakmı mesela diye 🙂
Gerçekçi olmak gerek. Uykumdan film izlemek için uyandırılırsam çok agresif olurum, doğal olarak. Hiçbir erkek de film izlemek için uyandırmaz sanırım.
Kızmam muhtemelen uyku böldüğü için. Muhtemelen bir sebebide vardır. Ama izleyemeyeceğimi bilmesi gerekir filmin daha başında dizine yatarım filmin 10. Dakikasıda muhtemelen kalk yat yerine horluyorsun der 😅
Ortama ayak uydurmak şart olurdu eşimin ihtiyacını karşılamam gerekirdi bazen insanlar duygu ve düşüncelerini soyleyemezler dolaylı yollardan anlatırlar
Uykumu almadan uyandırılırsam agresifleşirim. 😂 Saatli bomba olurum sanırım. Beni bilen bir kadın da zaten bir film için beni kaldırmaması gerektiğini bilir. 😊
En İyi Cevaplar