Erkeklere bir sitemle neden merak etmiyorsun aramıyorsun desek bize çok ilgi bekliyorsun der. Peki ilgi bir erkegin gözünde ne demektir?
ya da ilgi bir bayan için nedir?
ya da ilgi bir bayan için nedir?
Bence 'merak etmıyorsun, aramıyorsun' dediğiniz bir insanı sevmeyin öncelikle. Bunu dedirten, düşündüren insan sevgınızı hak etmez.
Bunun yanısıra iletişim, teknoloji insanları baglı degıl bagımlı hale soktu. Sosyal medya aracları, whatsapp gıbı programlar yuzunden maması verılmemıs mınık bebek oyuncakları gıbı zırlatılıyor ınsanlar.
Kendınıze zaman ayırın, ilişki içinde sureklı gorusmeye gerek yok.
Bız kadınlar zaten tum kaybımız bu duygusallıklar yuzunden.
Bıraz göz açalım.
Ben teşekkür ederim 😊
O sitem esnasında iste bir soguma oluyor bende." Neden aramiyor ilgilenmiyor diye kendime sürekli sordugum vakit kopuyorum o kişiden.
Kisaca ilgi varlığını ona hissettirmendir. Bunu 2 mesajlada yapabilirsin 15 msjlada. Yani biriyle ne kadar iletisim kurdugundan ziyade ne kadar kaliteli iletisim kurdugun önemlidir.
bak şimdi,
kadınlar, tüm ihtiyaçlarını karşılayacak tek bir erkek arar
Erkekler ise, tek ihtiyacını karşılayacak tüm kadınları..
yani bizim beklediğimiz ilgi kısıtlı, bu yüzden sizden de bu kadar basit ilgi beklemenizi bekliyoruz
ama siz tüm ihtiyaçlarınızı bir erkeğe yüklüyorsunuz ama erkeğin kapasite kısıtlı o kadarını yapamaz.
bu yüzden anlaşmazlık çıkıyor.
çaktın ;)
İlgi merak etmek değildir sadece. Onun nefes alışını bile düşünmektir, yağmur yağdığında arayıp şemşiyen yoksa getireyim mi demektir, ondan yarım saat önce buluşma yerine gidip geldiği zaman yok ya yeni geldim diyebilmektir... Sayardım daha ama sonu gelmez.
Rica ederim keske her erkek böyle anlayabilse en azından odun lafı kalkar sadece sobaya atılan odun olarak kalırdı 😢😂😂😂
Cevap
18Cevap
bence ilgi ilişkide çok önemlidir. dozunu ayarlamak özellikle. erkek her zaman ilgi göstermeyi sevmez ama kendisiyle ilgilenince de yumuşar ve onun kendine verdiği özgüvenle davranır. kadın için ilgiyi bilemiyorum :)
Erkekler çok fazla severse doğru orantılı olarak ilgi gösteriyor ne kadar maço ya da odunda olsa ona ilgiye ihtiyacın varmış gibi görünme ama ima et kızsal tavırlarla seven erkek ilgileniyor zaten
Anlamıyorum sizin bu ilgi merakınız. Bütün gün elimde telefon mesajlaşamam, veya arayamam. Napıyorsun ne ediyorsun dersin ararsın sorarsın da fazlası çok saçma.
şöyleki... bir erkek düşün vaktinin çoğunu eşine ayırsın... bir kadın gözünden bak... bir erkek var ve işinin çoğu bir kadın... ;)
bir erkek bir erkek ten fazlası olmalı... bu da biraz kadınsız olmaktan geçiyor... ;)
İlgi; Mutluluk'dur.
Mutluyken bile sadece onunla zamanın geçsin istersin.
Buda ilgilenmek oluyo. :)
Ilgi beklemek dogaldir. Ama ilgi odagi olma istegi toyluktur; itici gelir.
Habire napıyosun nerdesin hava şöyle şöyle giyin felan bana göre ilgi.
verdikte bir halt olmadı bundan sonrada benden zor alırlar hakeden verilir insan birkere kazık yemesi gerekiyormuş
ya bu soruyu hic anlayamadim biliyo musun yani hakikaten biri ciksin aciklasin da rahat edek ya "beni sev" ne demektir.
Neyse bu yuzden yalnizim sanirim
Bence ilgi mesajla gösterilmez ilgiyi ona şefkatle göstermeliyiz.
Daraltmadan kararınca yapılması daha iyi benim için :)
İltifat gibi bişey ara ara ego yükseltme dozajında olmalı ama
ilgilenmek hoşuma gittiği için anlamıyorum öyle diyenleri ondan cevaplayamayacağım
:D
Değer görmektir bence.. Değerli olduğunu hissetmektir. Benim için.
tıpkı kücük bir patates gibi şirin mi şirin tatlı mı tatlı birşeydir
ilgi aslinda ilgilendirmek degil ilgilendirdigini hissetmekdir.
ilgi bebek ve çocuklara verilen birşey diye viliyorum
kızlar prensestir her dakika ilgilenmek gerek gerekirse uyumucaksın.)
Ben ne bilim olum ölçmedim ki amina koyim 😂😂
Ne ekersen onu bicersin demk arkadasim
Ilgi benim için şımartması ve egomu okşamasıdır.
İlgi herşeydir <3
ilgi önemli.
İlgş beklemektir :D
seks ...
Sevgi demek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar