"İyileşmek mi?" Dedi Frida. "Ama ben hasta değilim ki.. Kırık döküğüm. Aynı şey değil, anlıyor musun?"-Frida Kahlo

"İyileşmek mi?" Dedi Frida. "Ama ben hasta değilim ki.. Kırık döküğüm. Aynı şey değil, anlıyor musun?"-Frida Kahlo

Gideni beklemez bana göre saflıktır. yani bir kişi gitmişse zaten hiç sevmemiş demektir.. bu yüzden de beni bırakanı ya da terk edenin arkasından bile bakmak.. mümkünse de tekrar geri gelmesin derim..
Gideni beklemek adına bir eylem olmamalı giden gelmek isterse de kapılar kapanmalı. Kalp beklemek isterse buna engel olmak sadece yeni kişilere yapılan haksızlıktır
Giden giymiştir gittiği gün bitmiştir... Kamyon arkası mıydı bu?
He🙄
Beklenmez
Cevap
15Cevap
Gideni beklemek mantıklı değil ama beklediğimiz olmuştur sonu da mutlaka pişmanlıktır.
Bizden adam olmaz
Adamlığı yapan biziz bu durumda gidenden adam olmaz 😒 kendimize de toz kondurmayalım lütfen
Olur😒
Seven gerçekten kalmanım bir yolunu buluyor. Gideni durdurmak için ilişkideki tüm sızıntıları gidersen bile gidecek olan bi delik bulup çıkıyor hayatından. Gideni beklemek saçma. Sürekli gel-git li bir ilişkiyi sürdürmek daha saçma geliyor bana.
Duruma bağlı. Aslında ilişkilerde bu kadar genelleme yapmak doğru değil. "Bekleme" dersin, karşı taraf gelir. "Bekle" dersin, karşı taraf hiç gelmez. Sen ne istiyorsun, asıl soru bu. Neden gitti? Neden gelecek? Bunlar hep ilişkinin kendi spesifik durumuna göre değişen şeyler.
Nereye gittiğine bağlı.. askere giden beklenir, ünite giden beklenir ama döner mi?
Bırak gitsin, dönerse senindir dönmezse hiç senin olmamıştır.
Ne demiş Yılmaz Erdoğan
Güvercin besliyoruz sanki
Sen gülünce benim depresyonum bozuluyor nsjs
😀bozuldu al... yarin tekrar denerim
😀dengeme sağlık
Gideni beklemek bence mantıklı değil çünkü gittiyse zaten hiç sevmemiştir önemsememiştir... Bu arada soruların mükemmel!
Sensin mükemmel ❤
Yaaa🥰
Gideni beklemem. Beklemek aptalların işidir.
🙄aptal demeyeydin iyidi
Mantıklı değil, o yüzden de beklememek ve mümkünse gittiği yerde kalmasını dilemek daha doğru olur...
Gideni beklemek kendini uzmekten başka ISe yaramaz. Sadece gideni değil herhangi bir konuda hayattan birşeyler beklemekte üzüntü getirir
Giden gitti senden sen beklesen neye yarar sana geri gelmeyecekse.
Gitmek üzere olan 2023 yılını beklemek kadar mantıklı
Ah ah gerçekten seveni bir çift göz bir ömür bekler. Beklemekten anlaşılan unutamamak
Bazen kırdığımız şeylerin farkında olmadan yaşarız yanı başımızda olsa bile
Otobüs durağında vapır beklemek kadar desem velevki geldi gelsede rota bir kere bozuldu
Mantıklı değil bir an önce o gidişi atlatmak gerek sadece
Hiç bir mantığı yok bence gelene hayhay
Gidene bay bay
Sevdigimizse bekleyerek onla daha fazla kalır hasret giderirdik
Bence hiç mantıklı değil
Hiç bir mantıklı tarafı yok
Ben beklemem
O gemi gelmeyecek maalesef.
Sıfır mantık. Hiç mantıklı değil, asla beklemeyin.
Dönmeyeceği belliyse beklemek saçma
Denizdeki kum tanesi kadar
Mantıksız
Gideni beklemek boşa kürek çekmektir.
Giden gitmiştir kalan sahalar bizimdir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?