Sevgilim en yakın kız arkadaşlarımdan birini rüyasında uygunsuz şekilde görmüş...

Güzel bir ilişkim var. yakın bi arkadaşım vardı ismi ayşe diyelim. sevgilim bu kızla konuşmamı istemiyordu görüşme o düzgün bir kız değil falan diyordu, bunu da herkes bilir aslında birlikte olduğu çocuklarla ilk günden çok samimi oluyor aşırı açık giyiniyor ve erkeklere cinsel muhabbetlere falan giriyordu bu nedenle sevgilim istemiyordu o kızla görüşmemi. Daha sonra rüyasında onu gördüğünü söyledi biz taksideymişiz 3'ümüz ilk olarak eve beni bırakıyorlarmış daha sonra sevgilim ayşe'yi eve bırakıyormuş ama ayşe elinden tutup eve çıkartıyormuş ve sonra ilişkiye giriyorlarmış rüyasında.. bilinçaltı değil mi hayalinde canlandırdı mı yani yoksa ben mi büyütüyorum elimde değil. ben genelde bilinçaltımda kafama taktığım aklımda olan şeyleri görürüm rüyamda onunda mı öyle acaba? kafasında canlandırdımı öyle bi sahneyide rüyasında gördü ?
Sevgilim en yakın kız arkadaşlarımdan birini rüyasında uygunsuz şekilde görmüş...