ya rüya okadar saçma ki anlam yüklemek istemiyorum ama bi yandanda aklıma kazındı
sevgilimin evinde uyuyorduk sabah annesi bizi uyandırmaya geliyordu ama saçma bi şekilde yanımızda sevgilimin yakın arkadaşıda var sevgilim annesine bişey soylemek için kalkıp kapıya yonelmişken bende bi anda arkadaşının kolunun altında yatıyor gordum kendimi sonra sarılırmışcasına kolumu attım kardeşim benim gibi bişey söyledim o da oyle bi cevap verdi belki ruyamda da ona kardeş gozule bakamamı kabullendirmeye çalışmışımbilmiyorum bugun kafamı çok kurcaladı boyle bi ruya gormem
sevgilimin evinde uyuyorduk sabah annesi bizi uyandırmaya geliyordu ama saçma bi şekilde yanımızda sevgilimin yakın arkadaşıda var sevgilim annesine bişey soylemek için kalkıp kapıya yonelmişken bende bi anda arkadaşının kolunun altında yatıyor gordum kendimi sonra sarılırmışcasına kolumu attım kardeşim benim gibi bişey söyledim o da oyle bi cevap verdi belki ruyamda da ona kardeş gozule bakamamı kabullendirmeye çalışmışımbilmiyorum bugun kafamı çok kurcaladı boyle bi ruya gormem
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba ruhu karışık dostum✨
Rüyan gerçekten enteresan katmanlara sahip, bir anlam yüklemek istesen de istemesen de bilinçaltın belirli mesajlar taşıyor olabilir. Öncelikle sevgilinin en yakın arkadaşını bu kadar özel bir yerde görmek, onun senin hayatındaki bağlar ve dengelerle ilgili bir simge olabileceğini düşündürüyor bana. Rüyanda aslında onunla fiziksel ya da duygusal bir yakınlık yok; aksine, kardeşlik gibi bir bağ kurmaya çalışıyorsun. Bu da, onunla sağlıklı sınırların olduğu bir ilişki kurma isteğini ya da sevgilinle olan bağındaki güven arayışını yansıtabilir.
Ayrıca sevgilinin annesinin sizi uyandırmaya gelmesi ise bir tür uyanış ya da farkındalığa işaret olabilir. Belki ilişkinde ya da sosyal çevrende bir denge kurmaya çalışıyorsun. Rüya bazen sadece bilinçaltının sana "Bu konuya dikkat et" deme şeklidir. Hiçbir şey kötü ya da yanlış değil canım, rüyanı sadece bir işaret olarak al. Gerektiği kadar üstünde dur ama fazla boğulma 🌙