Kendimi durduramıyorum ve korkuyorum kocamı dört defa aldattım, Ne yapacağımı bilmiyorum. Boşanamam çünkü eşimle de düzenli bir ilişkimiz var ve bebek istiyor. aldatmaya devam etmekten korkuyorum. ayrıca boşanırsam 5 kuruşsuz kalırım eşimin maddi imkanlarından yararlanamam sizce ne yapabilirim?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİnsanoğlunun durumu bu işte. Şimdi burada seni yadırgayan erkeklerin hemen hemen hepsi versen iltifata boğarlar seni. Ama içinden geleni yaşadığını topluma açık bir yerde anlattığında hepsi ahlak zabıtası kesilir. İçinden geldiği gibi yaşa. Hayat keşkelere yanacak kadar uzun değil. Eşinden saklayacaksan da durumu başkasından çocuk olmasın dikkat ona dikkat et. En azından bunu yaşatma ona.
121 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Gentle_ Yaşım senin 2 katından fazla. İlerisi gerisi yok benim açımdan. Bu bayanın erkek sürümüyüm. Ama eşimin aldattığını anlarsam boşanırım. Ama ben açıkcası biraz ben merkezciyim. Fırsatını buldum mu affetmem. Domuz diyerekte elinden geldiği kadar hakaret etmişsin kibarca. Bırakın empati kurdurup vicdanla cezalandırmayı. Hiç düşünmedin değil mi komşunun ateşli karısını ya da kızını. Bu yaşlarda özellikle yatağa atmak istemedin hiç bir kadını. En azından kendime karşı dürüstüm ben.
Cevap sahibi+1 yıl@pitty biliyorsun değil mi evlendiğinde yüksek ihtimal aldatılacaksın.
- +1 yıl
Tebrikler sana gavatlığın zirvesindesin
Cevap sahibi+1 yıl@pipili_pilav Dedi pipili_pilav nickli arkadaş.
Cevap sahibi+1 yıl@pitty Okuduğunu bu kadar anlayan adamlar tarafından eleştiriliyoruz.
Cevap sahibi+1 yıl@pitty Sen küfür ederken sorun yok, ben bir şey söyledim diye küplere biniyorsun.
- +1 yıl
Nickimin troll amaçlı olduğunu anlamayacak kadar hırt bir insansın en azından senin gibi kendimi gizleyerek ahlak yoksunu yorumlar yapmıyorum belki senden 15 20 yaş küçük olabilirim ama insanlara seninkilerden daha doğru yollar gösterebilirim daha ileriye gitmemesi gerektiğini anlatacağın yerde yok ben aldatıyorum karım aldatırsa boşarım tarzı laflar "gavat" dan daha fazlasını hak ediyor :)
- +1 yıl
İki günlük dünya, doya doya işle bütün günahları, hiç düşünme öbür tarafı (!)
Doğru söyleyenlere kulak asma!
Cevap sahibi+1 yıl@obsessively Mesela ben deistim.
Cevap sahibi+1 yıl@samhain35 Yorum yapamayıp, düşüncelerime katılmadığınız zaman küfür etmeniz ne kadar yetersiz olduğunuzu gösteriyor. Özellikle yetersiz erkekler sizin işiniz zor.
En İyi Cevaplar
çok ahlaksız bir işe girmişsin. ayrıca kocana karşı ahlaksızlık yapıyorsun. bu doğal bir şey değil. aslında sen ne yap biliyor musun
sen bu soruyu bize değil kocana söyle seni 4 kez aldattım ama senden boşanmak istemiyorum çünkü beş parasız kalırım diyebilirsin. kocanın mezhebi geniş ise
senin için sorun teşkil etmez sanırım.30 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 401 cevap paylaştı.
+1 yılMaddi imkanlarından yararlanamama kısmını aldatmadan evvel düşünmen gerekirdi. Adamın hem her imkanını kullan sonra da aldat. Oh ya ne ala memleket. Sana annen baban hiç sadakat diye bişey öğretmedi mi demezler mi adama? dememişler demek ki sana. İnşallah öğrenir sende sürünürsün.
70 Yorumla
+1 yılsana önce şunu sormak istiyorum. kocanı seviyor musun? seviosan aldatmazsın derim normalde. ama sürekli aldatma diye bir hastalık varmış bir yerde okumuştum sevdiğin halde kendini durduramıyosan psikoljik tedaviye git kocandan ayrı ve kendine hakim ol kocan valla seni öldürür
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
37
Cevap
114Cevap
Hemcinsim olarak senin şu söylediklerinden ben utandım 4 kere aldatmak nedir bide kocamla mutluyum diyosun kocamla mutluyum diyorsun 4 defa aldatıyorsun bu ne yaman çeliskidir senin gibi insanların azalarak bitmesini umut ediyorum aldatmayı ne bir bayana nede bir erkeğe yakıstırırım o adam nasıl biri bilmiyorum ama onun adına çok üzülüyorum şu an senin gibi bir eşe sahip olduğu için Allah sana akıl fikir versin sana tavsiyem azcık gururun varsa kocana herşeyi anlatıyor ya da anlatmadan boşanmak olur azıcık insanı özelliğin varsa yapman gerekir bence
20 Yorumla
+1 yılİnsanlıkta son nokta. Her şeyi değersizleştiriyorsunuz. Sevgiyi, aşkı, evliliği. Para için evlenmek... Yahu kadın, utan! Bir kendine gel, bu ne acizlik? Parayı, zevki boşver. Önce sen olmayan karakterin için üzül. Hataların için üzül. Onlar için dertlen.
00 YorumlaKocanla parası için evlendiysen olağan bunlar. Koynuna parayı alıp uyuyamıyorsun tabi. Bu senin seçiminmiş yaşa işte bölük pörçük bir hayat ama bebek mi? Asla. Böyle bir aileye bir bebek getirmek haksızlıktan başka bir şey olmaz o bebeğe.
14 Yorumla
Soran+1 yılKocamla para için evlenmedim
Soran+1 yılPara önemli tabiki ama birlikte oluyoruz zaten sorun yok yani benim genç erkeklere olan ilgimden oluyor yapıyorum pişman oluyorum sonra tekrar tetikliyor kaç defa dua ettim olmuyor başkasına anlatmaya da utanıyorum psikolog gibi ne yapcam bilmiyorum
- +1 yıl
Seni anlayamıyorum malesef, benim bir sevgilim var diğer erkeklerle mesafeli konuşuyorum sınır çizip ileriye geçmelerine izin vermiyorum. Seviyorum onu.. Senin söylediklerin bana uzak şeyler. Bence psikologla görüşebilirsin anlattıkların doğruysa zaten psikologlar kimseye hastaları hakkında bir bilgi vermezler.
+1 yılyani sanıyorum bu hayata devam edeceksin
eşini aldtacaksın
oda seni aldatacak
böyle
kagıt üzerinde evlilik herkesin gözünde mükemmel cift.. rolleri filan
ee boşansan ne olacak sorunlu bir hayat
devam et10 Yorumla
+1 yılVicdanın rahat sanırım valla iyisin tebrik ediyorum her gerçeği görecek kadar zekisin! ama aldatacak kadar karektersizsin! inşallah kocan görür farkına varır sonrasında beş parasız sokaklara düşersin! sonrasında aldatmanın ötsini yaşarsın
00 YorumlaKizim sen var yaa igrenc bir gerizekalisin be 4 defa aldatin ama dkendini durduramiyorsun sen mal misin pardon ama yani bu sorun bana biraz gerizekalici geliyorda bide gelmis ne yapmaliyim once bir git kendine bir beyin bul en mantiklisi keske kocan ogrense ne mutlu olurum bide parasini kulaniyorsun be Rezil sey
00 Yorumla
+1 yılİki yol var bence.
1. si tedavi olmak için psikolog desteği almak. Ancak bu bazen sakıncalı olabiliyor. Bir arkadaşım daha doğrusu zaman zaman partnerim eşini psikologlada aldattı.
2. si Nasıl ve ne istiyorsan yapmak ama eşine asla belli etmemek. daha ayrıntı isterseniz buralardayım. Yargılamadan kırmadan dökmeden eleştirmeye fikir vermeye hazırım. Görüşmek dileğiyle.00 YorumlaParasi icin mi evlendin? Kocani srvmiyor musun? O da seni aldatti mi? Sana ilgi mi goster miyor? Baskasina mi asik oldun yoksa 4 farkli erkek miydi?
12 Yorumla
Soran+1 yılHayır severek evlendim ve şu anda problem de yok. o beni aldatmadı yani bildiğim kadarıyla ama kendimden küçük erkeklere ilgi duyuyorum onlarla birlikte olmak istiyorum sonra pişman oluyorum bu dördüncü oldu ve durmamaktan korkuyorum ve farklıydı evet
- +1 yıl
Sorun sende. Bunu kocana yapmaya hakkin yok. Karma oyle bir yerden carpar ki seni dumur olursun. Kesinlikle bebek falan yapma ve BOSAN. Eger esin seni yakalarsa sadece parasindan yoksun olmakla kalmazsin ciddi maddi manevi tazminat yersin. Donuna kadar alirlar. 4 defa yapmissin pisman olsan ilk hatandan sonra yapmazdin. Bosan ve o odamin daha da gunahina girme. Inan Allah bin katini yasatacak sana gorursun.
sen ne biçim kadınsın. esıne sadık ol ve kes aldatmayı bebegın olursa utanmasın senden hanımm hanımm kndıne gel git bır hocaya okut kendını ya da dur evden cıkma sen hocayı ayartırsın...
10 YorumlaBence Allah'a tövbe et bir daha da böyle bir şey yapma eşinin kıymetini bil dışardakiler inan işine geldiği gibi sever sonra tekmeyi vurur yine ne varsa eşinde vardır bence yuvanın kıymetini bil.
10 YorumlaYapıyorsun bari paralı orspuluk yap hem aç kalmazsın işte geçim derdin olmaz 😀
2211 Yorumla- +1 yıl
Yadırgamayın hemen
Soran+1 yılTabi siz götten verenler olarak çok masumsunuz , geçim bu ayakları
- +1 yıl
Egil alnından öpücem
- +1 yıl
Aldatmak hoşuna gidyordur belki @pnraltan
- +1 yıl
Suçlamamak lazım belki kocasında iş yok o yöndende bakmak lazım @pnraltan
- +1 yıl
Yooooo. Değilim de kadınlar boşanmaya korkuyor. Ve yapacaklarını gene yapıyor diye düşünüyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvli bir kadınla defalarca birlikte oldum bende... ilk başlarda çok çekici gelmişti.. eminim kocasına oral bile yapmamıştır... onu oral ve anala alıştırdım... yasak olduğu için belkide hayatımda bu kadar zevkli bir seks hayatım olmamıştı... sonra sonra vicdan azabı çekmeye başladım.. ve bıraktım... senin artık işin çok zor... kendini firenleyemezsin... bence boşan...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılnapabılrısnını devam etceksen bosa adamı yok bosmaam dıyosan töbe et bır dahada kımseyle görusmyee hadı yapıyosun bı kısylee yap 4 kısı herkezın agzı sıkı degıldır adın cıkarrr kocana yazık degılmı adamın parasını ye basksının altına yat ne güzel memlekett
00 Yorumla
+1 yılEvde oturup bide adamın bokunu yiyorsun yani utanmadan ilgincc
20 Yorumla
+1 yılbence herşeyi boş ver eşinle devam et gel benimlede f*ck buddy ilişkisi yaşa hem eşin hem ben seni çıldırtalım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 765 cevap paylaştı.
+1 yılaldatmaya devam durmak yok o zaman başkasının tadını bir kere aldınmı bırakamazsın yapmam dersen kendini kandırırsın
00 Yorumla
+1 yılSenin gibi insanlar yüzünden evlenmek istemiyorum kocan seni baskasiyla aldatsa kocan ne yapardin
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Git kendini oldur dunya bir pislikten daha kurtulmus olur
10 YorumlaBıktım artık şu fake sorularınızdan insanlar da sizi adam yerine koyup cevap veriyor. gercekse de umarım kocan öğrenir ve gotune tekmeyi basar.
00 YorumlaAçıkçası bunun devam edeceğini düşünüyorum. Mutlu görünmeye çalışan yapmacık kişilikler olarak kalmaya devam edeceksiniz. Yapmanız gereken bu.
00 Yorumla
+1 yılBir kadın ya da erkek neden aldatır merak içerisindeyim
11 YorumlaKocandan bulamadığın neyi başkalarında buldun? Sonuçta tüm erkek bedenleri yapı bakımından aynı. Bu tamamen senin ahlaksızlığından kaynaklanıyor.
12 Yorumla
Soran+1 yılGenç oldukları için
+1 yılsenin gibileri sallandırmak lazım bağdat caddesinde
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMaddi olarak bağımlılığını bitir. İşş bul, üniversite oku filan. Ve adamdan boşan senin için daha rahat olur. Karşındaki adama da daha fazla zarar vermezsin.
00 YorumlaBen kocan olsam kalorıfer petegine bağlar işkence ederim.
Öyle hadi gel bosanalım ne ala memleket.00 YorumlaSenin gibilerin yaşamaya bile hakkı yok, karakterinize tüküreyim hepinizin.
00 YorumlaGerçekten bundan kurtulmak istiyorsan psikolojik yardım almalısın. Hatta direk psikiyatriste gidebilirsin. bu problem bilinenden yaygındır aslında
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence eşine karşı daha istekli olmaya çalış onun seni tahrik eden neyi varsa bunlara yoğunlaş mümkün olduğunca düzenli bir seks hayatınız olsun
03 Yorumla
Soran+1 yılSorun eşimde değil ki , genç erkekler hoşuma gidiyor onları kocam gibi görüyorum heves gibi
Cevap sahibi+1 yılBende 40 yaşındaki erkeklerden hoşlanıyorum açıkçası ;)
+1 yılNasil mutlu oluyorsan oyle yasa hayatini. Ama dikatli ol.
00 Yorumla
+1 yılSen onu aldatıyorsan o da seni muhakkak aldatıyordur. Çünkü her şey karşılıklı. Önce sağlam bir aile kurun sonra çocuk yapmayı düşünün. Yarın bir gün o çocuğun serseri olmasını istemezsin sanırım
00 Yorumla
+1 yıl36-45 yaş arası kadınsın yalana bak... Bebek istiyor şu ana kadar neredeydi? Onu geçtim menapozdan çocuk doğuramazsın ablacım sen boşver :D
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok cahilsin çok , 3 yıllık evliyim ben menapozdada değilim ayrıca
- +1 yıl
O zaman çatır çatır doğuracaksın ablacım. şu an düşünmüyorum deme gibi bir şansın yok yaşın geçiyor.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılBak arkadaşım sen samimi olsan aldatma sebebini yazar ve buna bir çözüm arardın.. Ya trollüyorsun insanları ya da aranıyorsun bukadar basit...
02 Yorumla
Soran+1 yılO zaman cevaplıyım ; içimden gelen bir istek bu yani tatminsizlik mi bilmiyorum ama kendimden yaşça küçük erkekler özellikle onlarla yatmak istiyorum sanaldan bulduklarımla birlikte oldum 4 defa yaptım ve yaptıktan somra pişmanlık geliyor eşimle de mutluyum ayrıca
- +1 yıl
? ?
+1 yılonce aldatmanın sebebını soylemen lazım sadece anı gelısen zevk olarak mı yapılan bır sey yoksa farklı bır sebebı var mı aldatmanın
03 Yorumla
Soran+1 yılBende bilmiyorum kendimden küçük hoşlandığım erkeklerle hoşuma gidiyor ama sonra pişman oluyorum bu dördüncü oldu
- +1 yıl
Zevk amaclı aldatmıssın bunu sen soyledıgın takdırde kocanın ogrenmesı pek mumkun degıl sanırsam. O yuzden evlılıgıne tabıkı de devam etmelısın. Aldatmalarını ya da zamanı bosanarak gerı getıremezsın kı. Bence bır sey yapmamalısın devam etmelısın hayatına bundan sonrası ıcın ıse tekrar aldatıp aldatmamak o yıne senın gonlune kalan bır sey
- +1 yıl
yanı kısaca bunları esıne anlatıp kendını esıne yargılatmaktansa kendı kendını yargıla ve sonucunu kendın ver
+1 yıl4 defada uyanmamışsa bundan sonra zor uyanır. böyle devam et.
10 Yorumlasenin gibi bir bayanla beraber olmuştum ona benzettim bir anda yaşadıklarımız sayende film şeridi gibi geçti gözümden
izmirden misin00 YorumlaSenin gırtalığana su indirip senin konuşmanı sağlayan dile konuşma yetisinin sinyallerini gönderen beynini, kalbine öyle bir emir verdiği içinde duygularını s*keyim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe gerek var burada anlatıyorsun. Kimse sana anlayış göstermeyecek. Sebeplerin ne olursa olsun hakaret edecekler.
Bir psikolog sana yardımcı olur belki.00 YorumlaGel de evlen hahahaha... Sen 40 ıda bulursun bu gidişle. Kocanda keriz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılO değil de şimdi çocuk yaparsanız o çocuk o**** çocuğumu oluyo yani?
10 Yorumla Düzenli bir ilişkiniz varsa niye aldatıyorsun yazik adama!!
00 Yorumla
+1 yılazgınlıgına bir son vermen lazım cunkü piyasada senle yatacak daha adam doludur. o yüzden aklından ne geçiyorsa eşinle uygula.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞimdi hikayeyi yazdın çizdin sana ılımlı cevap veren hatunlara yazıyorsun dimi mk trollü :D
10 Yorumla
+1 yılAteşten gömleği giymişsin.. Çıkartmak ya da çıkartmamak senin ellerinde. Ama ümitsizliğe kapılma. Hiç birşey için geç değil. Nefes alabiliyorsun.. Seni yaratandan Tövbe et ve af dile..
00 YorumlaKer. haneye gir bence yabancilik cekmezsin cunku bedenini s. et ruhun o... pu senin
10 Yorumla
+1 yılapartman boşluğuna atlayabilirsin cam silerken
karşıdan karşıya geçerken hızla gelen aracın önüne atlayabilirsin
bir avuç ilaç içebilirsin00 Yorumla4 kere aldatmak sorun olmadıysa bundan sonrası da serin olmaz herhalde senin için. yakalanmamaya dikkat et yeter.
00 Yorumla
+1 yılİster yeniden başla, ister sadece gözünü paraya boğarak ve onu aldatarak devam et. Ama, yaptığın hoş değil, farkında gibi durmuyorsun.
00 Yorumla
+1 yılgerçekten utanç vericisiniz. esımıı aldatıyorum ne demek ya. sarılınca hıcmı canınız acımıyor sonucta baska tenlerde gezındınız. bunun gunahı cok fazla dilerim en kısa zamanda düzelırsınız.
00 YorumlaSenin gibi bir kadın o Adamı haketmiyor!! yakalanırsın da ağzını yüzünü bir güzel kırar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 769 cevap paylaştı. emin ol turkiyede ki erkeklerin yuzde 95'i karılarını aldatiyor. sana kufur edenlerin hepsi..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. 4 kez aldatan 40 kez de aldatır ne dersek diyelim durmazsın
00 YorumlaManukyanın boşluğu doldurulamaz sakın böyle bişeyi aklından bile geçirme ;p
00 Yorumla
+1 yılUmarım ne mal olduğunu anlarda tekmeyi basar 5 kuruşsuk sokaklarda sürünürsün.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoşver be zevk alıyor musun ona bak. Demekki kocandan daha iyi si. kiyorlar. Hayatını yaşa.
00 Yorumla
+1 yılUlan deli şeytan diyor IP adresinden bul şu orospuyu tüm çevresine rezil et !
00 Yorumla
+1 yılkorkmasan ne olurdu çok merak etmiyorum, çünkü eminim :)
00 Yorumla
+1 yılBende 10 defa. 4.10=40 mhp nin 40. Yili kutlu olsuuuuun!!
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSana oksijen veren ağacın dalını skiym o adamda evde karım namusuyla oturuyo sanıyodur
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılIyi b*k yedin simdi rahatladinmi merak etme yakinda sende boynuzlanirsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBizce insan olduğunu hatırlayıp vasıflarını yerine getirmelisin.
00 Yorumla- Devamını Gör (91)
Devamını Gör(136)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem