30 yaşındayım, 2 yıllık evliyim. Kocamla tesadüfen tanıştık birbirimizi sevdik hemen nişanlandık evlendik. Ama daha nişan sürecinde benim liseden beri en yakın arkadaşım olan adamı sorun etmeye başladı. Sürekli onu benden uzaklaştırmaya çalıştı. yani üstüme gele gele en sonunda beni 15 yıldır kardeşim gibi gördüğüm, bugüne kadar da hiç bir yanlışını görmediğim arkadaşımın, kankamın koynuna soktu... Hani bir şeyin üzerine çok gidersen olur derler, o hesap... Ne yapacağım ben şimdi?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Aldatmak zoraki değil tercihtir bunu sen bile isteye yapmışsın kocanı da bu tercihinle haklı çıkardın bravo
Kocam beni buna itti
Kocan elindem tutup koynuna mı bıraktı hayır senin içinde varmış zaten kocanı bahane etme
Öyle bişey olsa şimdiye kadar olurdu
Şimdiye kadar olmamasının sebebi cesaret edememiş olman yasaklı şeyler yapmak insana daha çekici gelir
bu kadar da utanmaz olunmaz ya hem aldatıyor hem de suçu kocasına atıyor yok böyle bir rezllik Allah uzun ömür versin
Kusura bakma da sen hatalısın. Git onunla yat demedi sonuçta senin psikolojik zayıflığın.
O beni buna itti
Sende hemen itildin. Suçu ona atma aldatmak ikinizin yaptığı bir eylem değil senin yaptığın bir eylem o yüzden suç payı sende. Ne yazık ki öyle. Ama kabullenip iyileşmek de senin elinde
Durmak yok yola devam. Geçin bu kardeş arkadaş ayağını
Belli oldu fake soru
Kardeş ayağı mı? Bana bak ya benim sürekli popo göte olduğum 15 senelik arkadaşımla aramda 15 sene bisey olmayıp simdi olması normal mi yani hep kocam yüzünden
Daha önceden mi
Evet benim de çok uzun süreli kız arkadaşlarım oldu evliler çoğu ve birlikte olduğum da oldu ama bi temeli vardı hep
Hayır doğrudan cinsellik konuşmadık hiç ama başka türlü yani ilişkilerimizi falan anlatır tavsiye verirdik hep de böyle oldu. Evliyken de anlattım kaç kez, kocamın kıskandığını falan işte
Bir kez, üç gün önce, O pişman özür mesajı atmış, geri arıyorum telefonuma falan bakmıyor. Ben hiç pişman değilim çünkü kocam yüzünden oldu
Ben evlenip ayrıldım o yüzden duygusal bakmam olaylara. Tatmin ettiyse keyfine bak. Etmediyse yenisine bak
demekki zaten eksiklikleri olan biriymiş bahanen olmuş. koynuna girmeye devam. gittiği yere kadar.
Tek sefer mi oldu
Evet
Tekrarı olur
Oldu
Ne zaman
Sen o adama hep arzu duyuyordun
O yüzden 15 sene bekledim aynen
Eee adam haklıymış işte.
tabi canim kocan suclu
Vay... suçuda kocasına atmış
Duramazsin devam edersin
Kesın o yuzden olmuştur
Niye oldu ya
Kankamin koynuna derken
İki yıllık kocamı 15 yıllık kankamla aldattım, ve bunun tek suçlusu kocamın aşırı kıskançlığı
tamam da simdi onun boyle huyu vs var da sende ne dedin 15 yillik arkadasina kocamin takintisi yuzunden gel yatalim seviselim beraber mi dedin neden baskasini bulmadin madem
Kocamin kiskancliklari beni ona itti. O da erkek yani ben de çekici bir kadınım.
senin arkadasin da firsat kolluyormus baksana bence onunla da arkadasligini bitir
15 sene mi fırsat kollamış
evet olabilir hayir demedigine gore hem onca yilin arkadasligi ve evlisin ustelik bunu da elbette biliyor insan orada bunca yillik arkadas dost hayir bu yanlis bunu yapamam dogru degil falan demesi gerekir ama o da istiyormus baksana..
O pişman olduğunu söylüyor zaten, özür diledi benden yapmamam gerekirdi diye ama ben pişman değilim.
Sen bir daha istiyorsun sanirim, cok mu iyiydi arkadasin. Nasil gelisti ki sen planlamissin sanki bu olayi
Planlı bişey yok aniden oldu her şey oh oldu iyi oldu sinirim geçmedi halen
aniden derken nasil oldu senin icinde boyle bir sey varken bulustunuz birden ustune mi atladin adamin soymaya basladin falan illaki aklindan bir seyler gecmistir bu sinirin ofkenden dolayi.
Bir daha mi yapacan ne zaman gecer
Sık sık kavga ediyoduk zaten, kankama da birsürü laf saydı daha önce... En son kavga ettik yine bana bir sürü laf saydı git o pçin yanına madem böyle yakın olacaksınız onunla evlenseydin falan vs. birsürü saçmalık söyledi. O gün kapandı konu ama ertesi gün arkadaşımla konuşmaya dertleşmeye gittim görüştük işte orada oldu her şey ben de gözü kararttım yani o da karşılık verdi.
Anladim
Skti mı gerçekten?
o mu zorladı
Kocak beni buna itti. Başımın etini yedi üç yıldır o adamı hayatında çıkar güvenmiyorum şöyle böyle diye diye
peki neler oldu
Boşverin
cidden onla oldun mu
we pilmanlık yoktur umarımm
Hayır ben pişman değilim
kankan kocalık yapar gibi miydi
Hayır o benim her zaman destekcim en yakın arkadasimdi
oyleymiş
ama şimdi en özell arkadaşın oldu
senden de belki bunu hiç beklemezdi
geri tuşuna bas...
Evliliğin nasıl