:)
Neyse düşünce gücü diye googla yazın bir arkadaşlar, daha bilgi içerikli yorumlar atacagınıza inanıyorum
Neyse güncellemem için kusura bakmayın
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Şöyle düşünebilirmiyiz
Bir sürü güzel-yakışıklı-çekici-karizmatik kadın ve erkek hergün televizyonlarda, sinemalarda, sosyal medyada, çok fazla sayıda kişi tarafından izleniyor, izleyenlerin bir kısmı bunlara tutku aşk ve sevgi ne olursa artık hissediyor, bir sürü ölümüne aşık tip var, ayrıca pozitif düşünce hakkında yazılan kitaplar en çok satanlar listesinde ne yapıcaz şimdik.
Olması imkansız demiyorum ama pek mantıklı görünmüyor
o hayranlıktır, aşk degil
amacım fikrinizi çürütmek değil, bu olmasa bile buna yakın birşeylerin varolabileceğine inanmak isterim ama kendimi de ikna edebilmeliyim, öyleyse şu şekilde diyebilirmiyiz : sevdiğiniz insanı düşünce yoluyla etkilemeniz mümkün olabilir ancak konu hakkında son derece bilgili, iyi niyetli ve güçlü olmalısınız. herkesin yapabilmesi çok inanılası değil
seni hiç sevmeyen, aranızda bir elektiriklenme yoksa eger oturupta sabah kadar olumlu düşünüp, onu hayal etsen bile faydası olacagını sanmıyorum. Belki olu bilmiyorum ama. Sevgi ve aşk zamanında olduysa ve olumlama , imgeleme yöntemiyle düşünürseniz eger katkı saglıyabilecegini söylüyorum. Aşık edebilecegini degil
söyledikleriniz kuantum teolojisi ile ilgili ancak bazı şeyleri hatırlatmakta yarar görüyorum, öncelikle sizi tanımayan kişilerin (atıyorum ünlü insanlar) özel bir şey yapmıyorlarsa size karşı nötr halde bulunurlar, bu durumda gönderdiğiniz pozitif düşünce (enerji yada adı her ne ise) nin etkisinde kalmaları kaçınılmazdır. Yani etkileme olabilir ancak gücü sonsuz değildir. Kuantum düşünce davranışının en azından bu dünyadaki ve yer ve zaman ve etkil dereceleri tam anlamıyla bilinemiyor.
katılıyormusun yani kuantuma
mantıklı gelmiyor diyorsun. ama bence başına gelenleri bir gözden geçir. ne düşündüysen bugüne kadar başına gelmiştir. başıma gelmez diye düşündügün şeyler bile başına gelmiştir. çünkü olumsuzda olsa düşünmüşündür
o kadar abartmayalım ne düşündüysem değil ama bir kısmı başıma gelmiştir.
birşeylerin sadece benim veya toplam sayı içerisinde son derece küçük bir azınlığın başına geliyor olmasının tam ve açık olarak doğru olmayabileceğini düşünüyorum (uf zor oldu ama anlatmak istediğim şey bu) zaten sorun olan, bu tür durumların; mantıkla Fizik kuralları gibi deneysel olarak ispat edilebilmesi değil, tartışma amacım kendimi de bir ölçüde ikna edebilmek
düşünce gücünün etkilerinemi ikna olmak istiyorsun?
katkı sagladıgına inan.
Bak ben bu örnegi çok severim sana yazdımmı bilmiyorum ama yine yazayım; Canın pasta ister, ve sende bir kuantumcu olarak dolapta pasta hayal edersin ama fizik kuralları gereki dolabı açtıgında pasta göremezsin, fakat ya erkek arkadaşın elinde pasta ile yanına gelir yada yarın bir dogum gününde pasta yersin.
Mutlaka içlerinden birisi dikkatimi çeker hiçbir erkeğin ona bakmadığını görürüm şaşırırım olmaz böyle bir şey nasıl olur da onu farkedememişler nasıl olurda hiç kimsenin dikkatini çekmez , o an onun farkını yalnız ben hissederim (çoğu aşklar neden uzun sürmez bana göre o farkı yakalayamamışsındır :)
düşünce gücü ile arasındaki bag nedir?
düşüne gücü demek istedin galiba. Beyin ve düşünce kardeştir
ben düşünce gücüyle bazı şeyler olabilir diyorum telepati.ama hani aşk da x i düşünürsen seversen, o da seni sever gibi değil de ,bi kişi etkilendiyse karşı taraf da etkilenmiştir diye düşünüyorum az da olsa.elektriklenme diyolar ya hani.ama onu derince düşünmek ,karşı tarafın da seni aynı derecede düşünmesini sağlamaz .anlatmak istediğim bu yani
ben imgeleme ve hayal etme gücüyle azda olsa aklına gelebileceginizi düşünüyorum.
Mesela buzdolabında pasta olmasını hayal edersin, ama buzdolabını açtıgında pasta göremezsin.
Fakat erkek arkadaşının yarın dogum günüdür ve o gün pasta yersin.
Bir türk filmi gelir aklına ansızın, yarın tv yi bir açarsın ki o türk filmi oynuyor. Bunun gibi etkilerini görebilirsin. Aaaa bende tam seni düşünüyordum sen aradın der gibi.
düşünce gücüne inanıyorsun yani
telapati ile aynı kapıya çıkıyor
seni sevmesini saglayamazsın tabi ama bence seni sevmiş ve istenmeyen sebeblerle ayrılmışsanız aklına gelebilirsin bu yöntemle.. Yada unutmaması için denenebilir
valla benim ne düşündüysem başıma geldi
Aşkta düşünce gücü olsaydı şuan herkes mutlu olurdu be.
herkes olumlu düşünemiyor, ve oturup düşünmek var düşünmek var
Hayal gücü ve imgelemek.
Şuraya bir soru sordugumda lütfen biraz googdan falan araştırıp cevap yazın.
Cevap
3Cevap
iki kişinin düşünmesiyle oluşan bir bağ olabilir ancak tek taraflı olmaz.yani iki kişi birbirini düşünür o anda ikiside birbirni aynı an da aramayı düşünür.veya aynı şeyi düşündükleri anda birisi önce söyler.
düşünce güü evren mesejları ilgi çekici bir konu :D ama tam anlamıyla uygulayamadıgım ıcın bende etkili olmadı hatta tam tersi etki gösterdi ... ama bir arkadasım var düşünce gücüne hayranım istediğini elde edebiliyo sasırtıcı derecede :D
ters etkimi gösterdi
bu ters etki gösterebilecek birşey degil ki
öyle olacagı varmıştır ondan öyle olmuştur.
ilaç degil yane etkisini göresin.
ters etki olayına katılmıyorum
aşk kalpte degil beyinde başlar herşey düşünceden ibarettir aşkta
o zaman?
acıklayıcı bir cümleydi
düşüncenin gücü adına !
yazdklarn mantksz
mantıksız olan tarafı nedir?
:) hepsi
sordugun sorunun cevabını verecek nitelikte bilgiye sahip olmadıgını anlıyorum bu cevaptan.
mantıksız olan nedir demedim, tarafı nedir dedim.
iyi geceler
bekleseydiniz :D
kardeşin ne sordugun belli ne cevabın. katılmıyorsan yazmıyabilirsin..
ıfelsefik olacak affınıza sığınıyorum.
karşınızdaki şahız sizi hayal dünyasına itiyor ise ezelden gayrı bu o şahısın değil nitelikle sizin düşüncelerinizden ötürü :)
fakat sizinde theorik baktığınızı düşünecek olursam.
SEVEN, SEVILEN, SEVILMIYEN söz konusu.
Kalbe işkence olur bi yandan fakat diyer yandan
öyle körü körüne kim kime bağlanır'ki, elbet sizi cezbetmiş belki kaçan taraf olmuştur. Düşünce gücüne inanıyorum fakat emin olmak daha pratik, cazip :D Aşk karşılıklı olunca yoğunlaşır..
düşünce gücünün amacıda zaten karşıya enerji yaymak. Bunu sadece denemek için yaparsan eger başarılı olacagını sanmam. Ama gerçekten yapıp herşeyi oluruna bırakırsın, küçük katkıları olduguna inanıyorum. Zaten senden nefret eden birine enerji yayman mümkün olmaz. Sen birini gerçekten seviyorsan, saplantısız, bence o kişinin sana karşı verdigi olumlu bir enerjinin sonucudur bu
iyide mantığı nerde? sen düşünüyorsun olur ya sevdiğini sanabilirsin ama bu seni mutlu etmemeli.
mantıgını hala anlamış degil misin? Düşünce gücüne inanmamanın en önemli sebebi somut olmamasımıdır? Görülen, tutulan birşey olmamasımıdır? Televizyon ve radyonun hatta telefonun çevreye yaydıgı etkenlerin(enerji akımı) zararlı oldugu söylenmekte. Bizim beynimizin enerji yaydıgına inanmıyor musun? Bence bu konu seni mutlu etmeli. Bunu başarmak kolay degil, herkesinde yapabilmesi olagan degil. Hayal kurma ve canlandırma yetenegi güçlü olan insanlar karşı tarafa enerji gönderebilirler bence.
Ben kalb kablbe karşıdır derler sözünün bu akımla dogrudan orantılı olduguna inanıyorum. Bu beni mutlu etmez. Umutlandırır..
Seni aksine düşünmeye iten nedir
düşünme güçünden ziyade hisslerimin beni asla yanıltmadığına inaniyorum. Olanaksız çünki izah ettim az evel.
SEBEBI ACIKLAMASINA gelince
körü körüne birine aşık olmam , olunmaz.
Yaşanmışlık olmali duyguların, düşüncelerin yoğunlaşması için.
Katılıyorum açıklıyıcı söz, ifadelerine. Elbette öyledir fakat düşünce güçünüzde yoğunlşırsanız beklentiniz doğrultusunda eşleşmez hayalde yarattığınız figüran.
Umut iyidir fakat aşkta tehlikeli sonuçlar getirebilir :)
Bakarsınız elektirir kesilir mazallah ;
hahaha :) cok güldümm
ben ne düşünürsem başıma geldi. başıma geleceginden habersiz oldugum için olumsuzda düşündügüm çok oldu onlarda başıma geldi. aslında bizi bu düşünceye iten en önemli etken çaresizlik. ama azda olsa etkisi oldugunu düşünüyorum
güldüğünüz kelimeyi, cümleyi merak ettim doğrusu ;p
Umut iyidir fakat aşkta tehlikeli sonuçlar getirebilir :)
Bakarsınız elektirir kesilir mazallah ;
Şu elektirik kesilmesi durumuna güldüm
:) iyi geceler elektiriniz bol olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar