Düşünce gücü ve aşk arasındaki bag var mıdır?

Kalb kalbe karşıdır derler..

Pozitif düşünün , ne düşünürseniz o oluyor diyorlar ya kuantumcular..

Düşüncemizi karşıya iletiyormuşuz. Kimi düşünüyorsak ona yansıyormuş bu falan filan işte.

Bende onu düşünüyorum , onun düşüncesinin bana yansımış halimi bu. Hadi öyle diyelim.

Bir erkege iki kız aşık ise, bu erkek ikisinidemi düşünüyor ki, bu düşünce ikisinede yansıyor.

Ben şöyle düşünüyorum, seni hiç sevmeyen, aklına bile getirmeyen birini gerçekten sevmezsin, illaki azda olsa karşılıklı bir elektriklenme vardır..

Siz düşünce gücünün aşkın üstündeki etkisi hakkında ne düşünüyor sunuz? Karşılık lımıdır?
Güncellemeler
+1 yıl
Düşünme gücünün, oturup onu bunu düşünmek oldugunu düşünmediginizi düşünüyorum..

:)

Neyse düşünce gücü diye googla yazın bir arkadaşlar, daha bilgi içerikli yorumlar atacagınıza inanıyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar zaten içinde size karşı hoşlanmanın ve aşkın zerresini taşımayan birini düşünce gücüyle etkilemeniz mümkün gözükmüyor bana. Ama ben şunu düşünüyorum kalbinde size karşı zerre bir hoşlanma hissi bulunmayan kişiyide size karşı verdigi negatif enerji ile zaten sizde sevmezsiniz. Yani birazda olsa karşılıklıdır diye düşünüyorum..

Güncellemeler
+1 yıl
Aslında sorumun önemli oldugunu düşünüyorum ama biraz geç sordum heralde :(

Neyse güncellemem için kusura bakmayın
Düşünce gücü ve aşk arasındaki bag var mıdır?