Artık dayanamıyorum aklım yüreğim kaldırmıyor yardım edin?

İlk sevgilim ile 3 yıl bir ilişkim oldu. Ben birçok kez ayrılmak istedim o ağladı yalvardı ben affettim 3 yıl böyle sürdü biz bu arada karı koca gibiydik ama ben ayrılmak istiyordum yapamıyordum siyasi görüşümüz inancımız farklı aileler tamamen farklı birde onun hiç bitmeyen ailevi sorunları artık hergün bugun ne oldu diye uyanmak korkmak zorunlar beni yormuştu ailesi ile tanışmıştım hiçbirzaman ne ailesine ne ona saygısızlık yapmadım hep yanlarında oldum ama dayanamıyordum artık cok bunalmıştım artık beyazla siyah gibiydik her ayrılışında ağlayıp yalvardı barıştık bana birsey de yapmıyordu kırmıyordu ben üzülmeyeyim diye kendi üzülüyordu ama sonumuz yoktu ayrılmamız gerekiyordu. En son ayrılığımızda intihar etmişti hastanede yatıyordu geri barıştım vicdan azabı çekmiştim 10 gün hastanede başında bekledim yoldan gelir gelmez yanına gittim başında bekledim aradan zaman geçti ve benim kalbim başkası için atmaya başladı. Bunu ona söyledim ve ayrıldım. Aşık olduğum kişi ile sadece arkadaşdım o süre ayrıldıktan 2 ay sonra çıkmaya başladım. Ama beni eski erkek arkadaşım hep tehdit etti ailene herseyi anlatırım diye yolumu kesti milletin içinde üstüme bağırdı tokat attı ailemi aradı ne söylediğini hala bilmiyorum ama Ailenle aram bozuldu bir süre. Arkadaşlarıma yaşadığımız herseyi anlattı üstüne erkeklerin içinde benim hakkımda şöyle yollu böyle yollu dedi herkezi bana düşman etti kafayı yemek üzereydim o benim ilk elini tuttuğum kişiydi ama herkese beni tam bir or.. pu okarak anlatmış hiç tanımadığım insanlar benim hakkımda benimle yattı felan demiş halbuki oda cok iyi biliyor böyle birsey olmamışdı sizce benim onu üzmemek için zor zamanlarında yanında olmamın hiç bir önemi yokmuydu. Ben o üzülmesin diye 3 yıl ayrılamadım sonunda aşık oldum hi&
Artık dayanamıyorum aklım yüreğim kaldırmıyor yardım edin?