Asik oldugum adamin ogluyla evliyim Esimi aldatma sayilir. Rezillik biliyorum. Ama yardim edin?

Ben 32 yasindayim aslinda. Bir adama asik oldum. Karisiyla ayri yasiyordu bosanma asamasindaydilar iki oglu vardi. Adam yasca buyuk ama oyle hos yakisikli cekiciydi ki. Ailem cevrem yanimda goren herkes yakistiriyordu. Sevgili degil arkadastik sadece. Karisiyla is ortakliklari vs. vardi sirf paragozlugu yuzunden bosanmadi. ben artik ondan ciddi bir iliski teklifi beklerken oglunu anlatmaya basladi. Oglu benden kucuk babasina hic benzemiyor siska uyuz bir tip. Ne yakisirsiniz dedi. Ben o an oyle kotu hissettim ki. Akli sira hem beni yakinda tutacak hem de karisiyla evli kalacakti. Sinir oldum hic yuz vermicem ona ogluyla da evlenicem gordukce ici yansin dedim. Baslarda oyle oldu ama bana yanasmaya sacimi oksamaya bana dokunmaya falan basladi. Hala deli gibi asigim ona. Daha cok hata yapmadan bosanayim diyorum ama bosaninca da bu yakinlik devam eder mi bilmiyorum. Ne yapsam ben?
Asik oldugum adamin ogluyla evliyim Esimi aldatma sayilir. Rezillik biliyorum. Ama yardim edin?