Yanlis bi Evlilikte yaptim Bedelini agir ödüyorum?

Merhaba ben sırf Almanya’ya gidebilmek için önüme gelen nasipleri geri çevirdim. Bi gün karşıma şimdiki karım çıktı. Türkiye’de tanıştık. Bi ay konustuk ailelerimize açmaya karar verdik. Almanya’da formalite icabı isteme oldu ben türkiyedeydim. 1 hafta sonra nikaha geldiler. ( oysa Türkiye’de isteme olabilirdi) Tabi ben toz pembe görmeye başladım herşeyi. Kız tarafı beni telefonla elbiselerle parayla gözümü boyamayı çalıştı. Derken düğün oldu tabi aileler arasında çatışmalar başladı. Eşim belinden rahatsız olduğu için yürümede zorluk çekiyordu. Annem ne istiyosun altın olarak dedi. Hiç bir şey çocuklar mutlu olsun yeter dediler. Tamam dedik. Normal bi düğün oldu. Bana karşı taraf iyi davranıyordu. Taki havalimanında dış hatlara varasıya kadar. Yengemi faceden sildiler. Benden de silmiş karım. Almanya’ya geldik ilk aylar iyiydi. Sonra kaynana devreye girdi patron benim gibisinden karım ile anlaşma sürecindeyken benim kızıma bulaşma gibisinden. Kavgalar devam etti kaynana hep 3. Kişiydi. Ailemle görüşmemi kısıtlamaya çalıştılar arkadaşlarım ve akrabalarımla. Bi kızım oldu. Kaynana bana sen sadece kağıtta babasısın sadece biyolojik babasısın tuvalate akıttığın milyonlarca spermden birisi dedi kavga ettik. Karımda annesini tuttu. Karım ben senden alacağımı aldım seni takmıyorum artık dedi. Sırf kızım babasız büyümesin diye sustum. Karım annesini kızımı ve kardeşini alarak dayısına yatılı ziyarete gitti sen kal evde dedi. Kızım için sustum. Ama artık ya kanser olacağım ya da kalpten gideceğim. Yine de kızım diyorum. Ben karımı karım annesini seviyor. Çıkmazlardamıyım dipsiz kuyudayım. Sırf Almanya için geleceklere sözümdür tanıyın iyice sırf Almanya için hayatınızı yakmayın. Boşanmak çözümmü?

Yanlis bi Evlilikte yaptim Bedelini agir ödüyorum?