ben de güleç biriyim hep gülümserim hiç asmam suratımı kimseye asamam bnde çok gülerim derste aklıma bişey gelince herkes bana deliymişim gibi bakar hoca niye gülüyosun deyince aklıma bişey geldi diyorum ne geldi analat bizde gülelim diyor elimi yüzümü yıkamadan geçmiyor oynanmıcak damar şarkılarda bile kalkıp oynarım ağlayınca ağlıyormuyum gülüyormuyum belli olmaz D:
16 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılHaha valla tam aynı ben ha :D evde oldummu sürekli kıpır kıpır hareketli şarkılar dinlerim birde durmam dans ederimm :)))
12 Yorumla- +1 yıl
Geldim geldim :)))
ne güzel mutlusun işte millet ne düşüncek diye kasma kendini gülmek her insanın sahip olmadığı değerler bu günlerde herkes herşeyi kafaya takıp bunalıma giriyor sen onlardan olma tabi abartıp dersin ortasında zuahahahaha yapma her şeyin aşırısı zarar :D
11 Yorumla
helal sana bee =) benle aynı kafadan biri sonunda =)
mutsuz olunacak hiç birşey yok insanların cogunun ömrü şikayet etmekle geçiyor, tamam zor zamanlardan da geçiyoruz bazen ama hiçbir şey pes etmek için bahane değil. umarım mutlulugun daim olur.114 Yorumla- +1 yıl
valla iyi olur ya çok sahneye çıktım ama şu duruş düşündürüyo beni. hani gitarlayken ayakta dikiliyorsun ya da oturuyorsun neyse de sadece mikrofon oldugunda kalıyorsun öyle işte o..
gerçi operada da sorun olmuyor orada da dikiliyorsun öyle :D yarın bir gün imza atsam bir yerlere sahnede öldüm falan sanarlar valla :D hareketsizim. - +1 yıl
Biz psikolojide ona duygu durum bozuklugu diyoruz mutlulugunu bozmak istemem ama insanlarin cok kafasina takmadigi psikolojik bozukluktur hayati etkileyebiliyo mesela deger verdigin birine ya da sevgiline sinirlenemeyebiliyosun hic bir sekilde ben antidepresan kullandim bunun icin ve bence boyle daha iyiyim...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
daha ne istiyorsun ki keşke bizde senin gibi olsak :)
114 Yorumla- +1 yıl
sevgilin olsa bence bu kadar mutlu olamazsın :/ sen bekar kal bence :) mesela kendi kendine cicek al evinin mutfagına koy aa kim almış ki bunları de mutlu ol gizli hayranım var diye falan :D ne tür şarkılar ki onlar ? bide ben dans etmeyi beceremem ve asosyal gibiyim nasıl sosyalleşcem :D ?
- +1 yıl
bunlar uzun işler bi tek şarkıyla olacak biey değil ama onun da etkisi var.Aaa benim gizli hayranlarım çok bakıyorlar ama gelmiyorlar:)Aaa dans etmeyi niye beceremeyeceksin çok da güzel becerirsin şimdi bak güncelemede koyduğum şarkıyı aç kalka yağı oynamaya çalış eminim ki iyi gelecek.
- +1 yıl
ay sensura sen çok yaşa emi sesli güldüm valla buralarda.Cukka cukka olur comolokko olur çiftetelli olur sen yeter ki hareket et oyna içinden glediği gibi.Tamam kitabıma başlıyorum.İlk sana imzlayaıp göndereceğim.Aaa baban uyuyosa başka odaya geç olmaz benimki de hönkürüyo müziğin sesini duyunca.
+1 yılbende aynı senin gibiyim ama benim bir farkım var ben gülüyorum =) umursamıyorum kim deli zannederse etsin =D
12 Yorumla- +1 yıl
baksınlar ne olcak ki bakarlarsa ölür müsün =D
+1 yılcırtatan otuylan acı yavşan otunu karıştır kaynat iç bişiyciğin kalmaz :)
18 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
:D bak bi ismini daha öğrendim :DDDD hangi ilde derler bunu
- +1 yıl
şeddelimi yani iki ş li :D
- +1 yıl
küçükken kuran kursuna giderdik. hoca yaramazlık yaptıkmı sizi gidi şeddeli mahluklar derdi :D eşşek yani :D
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. o aklına gelenleri paylaşta burdaki mutsuz olanlarda gülsün
11 Yorumla
+1 yılBendensin. Gerçekten mutlu olan kişiler, diğer insanlarının mutsuz olduklarını fark ederler. Hiç bozma bu davranışını :)
10 Yorumlasen şunun sırrını verirmisin nasıl oluyor bu en azından bir tıyo verseniz...
19 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. ohhh be. sonunda benim gibi biri. melankoliden geçilmiyo ortalık; hay sen yaşa :)))) +5
10 Yorumla
+1 yılselam. tatlım yemın ederım aynen bende oyleyım boyna durmadan guluyorum dedıgın gıbı l*n yolda aklıma aniden komik birşey geliyo l*n gülsem beni deli sanacaklar hemen elimi yüzüme atıyorm o arada iki sırıtıyorum :)
02 Yorumla- +1 yıl
ayy evet ya :D
+1 yılbirgün sende anlarsın aşk ayrılık maddiyat kayıplar savaş bu tür şeyler insanları musuz edebiliyor hep böyle güleryüzlü olman dilegiyle
10 YorumlaMacırız anladıgım kadarıyla. zdrasti diyelim ve o neşe bizim kanımızda var sanırım bende böyleyim :)
08 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıldarisi benim basima diyeyim. insallah bende gülmeye baslarim
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılcok kötü degilim ama cok iyide degilim, sagligimla ilgili sikayetlerim var. Mesela bu siralar cok uyuyorum ve bu benim hic hosuma gitmiyor.
sen baya ilerlemissin, duygusuzluga ilerletmis, afferin.. senin gibi kizi allah bize saklamasin
05 Yorumla- +1 yıl
ikisi de değil.Daha 3-4 gün öncesine kadar hiç dinlenmeden masadan kalkmadan saatlerce ders çlaışıyordum.O kadar yorulmuşum ki sırtım katıldı kaldı ama ben yatağıma uzanıp çalışmaya devam ettim.Hiçbir zaman şikayet etmedim.Hep veridği nimetler için Alalha şüktettim.Allahıma şükürler olsun ki Allah beni bu zmana kadar hiç kötü insanlarla karşılaştırmadı.
bana da oluyor yürürken güleğim geliyor çeşitli ağız hareketleriyle örtmeye çalışıyorum :D
01 Yorumlamutluysan keyfini cıkar gülmekten kendini alakoyma bırak
Sana hergün bayram olsun :)))((((:
mutsuzluga gelince herkezin türlü seepleri var00 Yorumlayüzünden gülücük eksık olmsın madem
11 Yorumla:)))) daha ne istiyon işte.o içtiginin adı neyse soylede bende alayım
12 Yorumladert sıkıntı acı olmayınca bir insanda geriye mutlu olmak kalıyo sende o yüzden gülüyosun okadar basit
00 Yorumlaseviyorum senin gibi kızları hayata mutluluk katıyorsunuz iyiki varsınız
02 Yorumla
+1 yılBu mutluluğun daim olsun hiç kaybolmasın ne güzel bişey..
00 Yorumlahayat sana güzel bende keşke senn gibi olabılsem :)
00 Yorumla
+1 yılBenim de aklıma komik bir şey gelince gülerim.Yalnız değilsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYavaş yavaş akıl sağlığını kaybediyorsun. muhtemelen mani dönemindesin :)
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyok sen hakkaten sağlıklı değilsin.
Cevap sahibi+1 yılevde durup dururken fasulye 7,5 şarkısını açıp oynayan bir insan sağlıklımıdır sence
Gizli Üye(36-45)+1 yılsenin evliliğin harika geçecek :D
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılneden mi :) ciddimisin sen, oysa sen nedenini gayet iyi biliyosun
Cevap sahibi+1 yılneşe. öz neşe. pınar. kaynak. gerçek enerji. yaşam.
+1 yılNe güzel tadını çıkar bence başkalarını kafana takma.
00 YorumlaTam ruh ikizimsin sen :)
10 Yorumlaenerjini sevdim. birazda bana bulaştırsana :D
06 Yorumla:) Daha ne istiyon qız :D
10 Yorumlaallah daim etsn
11 Yorumlaallah bozmasın diyelim :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 524 cevap paylaştı. Hayat ağlatmasın kardeeeeeeeeş.
01 Yorumladaha iyi ağlayacağına gülsene :D:D
00 Yorumla
+1 yılHahaa aynı ben :D
10 Yorumla
+1 yılbize de anlat bizde faydalanalım
00 Yorumla
+1 yılVerdiğin link erkeklerin baya ilgisini çekecek :D
00 Yorumlatespiti koydum:kafayı yemişsin tebrikler
06 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 302 cevap paylaştı. Eveeeet İşde Buuu :)
10 Yorumlaçok iyi ya :D
10 Yorumlahahahaha :-)
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler