18 yasındayım hiç biriyle çıkmadım.pek çok arkadaşım söze eski sevgili yeni sevgilim diye başlıyor.Çirkin mısın derseniz değilim ama erkeklerle muhabbet edemiyorum çok iyi samimi arkadaş olamıyorum garip geliyor işte.Gerçek bir ilişkim olsun istiyorum sizce beklemek doğru mu?Yoksa sevdiğim biri olduğunda direktmen belirtmeli miyim?ya da başka tavsiyeniz var mı?
Cevabın nedir?
+1 yılMerhaba, profil foroğrafımı bilmem görebiliyormusunuz bazen görünmüyor da , Benim adım karsu ama siena kullanıyorum daha cool oldu için 2001 de doğdum yaşım 17 , neyse saçma Tc mi de vereyim tam olsun ya ,,,,,,, Benim 4 yıllık tanıştığım bir kızla ilişkim var 13 yaşındayken tanıştık o aramızda 2 yaş var o 11 yaş biz tanıştık arkadaşız tabii kız 11 yaşında nereden sevgili flört anlıyacak değil mi,3 sene olmasına az kaldı biz sevgili olalı, o 13 ben 15 ken sevgili olduk hala da devam ediyoruz çok mutluyuz o beni çok seviyor ben onu 1 yıldırda uzaktan devam ettiriyoruz yazın buluştuk işte o almanyaya taşındı Essen yani bilmiyorum sevglim çok güzel bir kız yolda görsen bizi bu kız bunla nasıl dersin bak bu tiple ben bu kızla olabilyorsam tek açıklaması var amınakoyum açıklayamadım ya Açıklması yok işte aşk budur ne zman kiminle olabileceği belli olmaz belki tipe önem veriyorsundur ama bir bakmıssın tipsizin tekine tutulmuşsun veya ahamakın bilmiyorum ama sana anlatmak istediğim kendini sal o seni bulur doğru zaman geldiğinde hissedeceksin bunu kalpten , ama çok da salma çocuğa kendini açık et sonra korkup kaçar tschüss çaycumadan sevgiler hayalini bulman dileğiyle sende bana dua et büyük ikramiye çıksın sevgiler
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılMerhaba.
Seni Etkileyen Biri Olmamış Daha,
Erkekler İle Muhabbet Edememen Normal ve Anlayış İle Kaşılana Bilir ve Aşk Öyle Birşey ki Bugün Evden Çıkarken, Kapının Önünde Çarptığın Bir Kişiye Bakerken Dilin Düğümlenir Fakat Gözlerin Bül Bül Olur. Anlayamazsın.
Bence Kendin Olup, Arayış İçinde Olmamam Lazım. O Seni Bulacaktır.
Birde O Arkadaşların. Dilerim Beş Sene Sonra O Sevgilerinden Bahsedebilir.35 Yorumla
Soran+1 yılhayır olmadı ama simdiden yalnız hisediyorum kendimi herkes sevgili ugruna arkadasını satıyor yanlız kaldım konuşamıyorum coguyla dilerim ama içlerinden sadece birisinin devam edebilecegini dusunuyorum:(
- +1 yıl
1-Sevgili Uğruna Arkadaş Satan Birisi Kişiliksiz Bir İnsandır.
2-Adının En Güzel İltifat Sözcüğü Olduğunu Söyleyen Kişiyi Bekle.
3-Bende Ya Birisi Yada Hiç Birinin Devam Edebileceğini Sanmıyorum.
Soran+1 yılyılların hatrı var aslında arkadaslarımla
bekliyorum bekliyorum :)- +1 yıl
Masum Kız,Beklediğin İçin Pişman Olmacaksın,
Soran+1 yılsagol
Ben 19 yasinda olmama ragmen yok gayet de guzel bir kzim esmer yesil gozlu hokka burunlu vs ve guzel fizikliyim ama benimde yok. yani sorun etme seker :) bende ki sorun ben kimseye isinamiyorum
23 Yorumla
Soran+1 yılSenin sansın cok ben kumral kahverrengi gozlu birisiyim Türkiyenin yarısı bu kategoride :)
Soran+1 yılgüveniyorum bak guvendim :)
sırf çıkmak için biriyle olma yeter canım..hayatta herşey için doğru zaman vardır..çok gençsin henüz.bakma sen şimdiki zırzop gençlerin 12 yaşında çıkmaya başladığına
11 Yorumla
Soran+1 yılorası da oyle ya 12sinde insanlar sevgili derdinde tıpkı arkadaslarım gibi
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
26Cevap
beklemek derken bir teklif bekleyebilirsin. değerlendirirsin. sart değil sevgilin olması. kendini mecbur hissetme. bura da aksama kadar yüzlerce sevgilisinden dertli erkek-kız var. bunlardan biriside sen olabilirsin de. olmayabilirsin de. ara-sıra hormonlarından kaynaklı böyle isteklerin olabilir. normal. endişelenme.
10 Yorumla
+1 yılsegili olduda ne oldu..biri var yanımda olduğu zaman bikbik...okuduğu için şehir dışında bu sefer telefondan internetten bikbik...en güzeli bu işlere hiç girme...hertürlü bekarlık en güzeli..kutuplara gidip penguenlerle yaşamak istiyorum bazen...
23 Yorumla
Soran+1 yılama yanlızlık zor ben insan seviyorum eskiden bütün arkadaslarım yanımdaydı simdi hepsi sevgilileriyle
- +1 yıl
o zaman bir köpek al besle daha iyi inan :D
Soran+1 yılannem oldurur beni :) klasik Türk aile yapısı iste
+1 yılBen 25 yasindayim benimde olmadi. Ama senin kadarda dusunmedim. Kafayi yersin bak.bide kizsin ya hemde 18 daha kiminle tanistinki bu kadar umitsiz kobusuyorsun.
19 Yorumla
Soran+1 yıl:) ya biraz da arkadas cevresinden oluyor sanırsam
- +1 yıl
Iyi bir cocuk olursan sirinleeri bile gorebilirsin.
Soran+1 yılsirinleri görmek benim bu işimden daha kolaymıs desenize :)
- +1 yıl
Bende ayniyim. Takma bukadar gel cikalim 2mizinde ilk olur.. ahahaha
Soran+1 yıl:)
- +1 yıl
Komik mi?
- +1 yıl
Kelin ilaci olsa kendi basina surer.
- +1 yıl
aşk mı (; aahhahaha inanan varmı hala ona yaa
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. sakın sevmediğin biriyle ilişki yaşama. ruhsuz duygusuz beyinsiz insanların yapacağı şey bu.
28 Yorumla
Soran+1 yılsevdigimiz de bizi gorse gam yemicem :(
Soran+1 yılhangisine inanacagımı bilemeyecek kadar da aptalım
- +1 yıl
aptallıkla alakası yok bunun. kadınlar bazı konularda biraz saf olurlar. emin ol bir kere kandırıldıktan sonra öğrenirsin. ama istersen öncedende öğrenebilirsin insanların asıl niyetlerini. ilişkilerinde her zaman kendini frenle. çok seviyorum ölüyorum gibi sözler kullanma. kolay lokma olma.
Soran+1 yılhadi ya kullanmayı seviyorlar diyosun ama hepsi mi gercekten seveni yok mu bunun
Soran+1 yıltamam sagol kolpacino :)
boşver biriyle çıkacaksın da ne olacak boşuna dert alma başına :) ben de yalnızım ve halimden memnunum
17 Yorumla
Soran+1 yılyanlızlar mafyası
Böyle devam et , erkeklerle fazla muhattap olma zaten. Temiz ol , taze ol. Açıkçası böyle kız pek kalmadı. Benim için de temiz kızlar önemlidir
28 Yorumla
Soran+1 yılAdamdan saymıyorlar bizi
Soran+1 yılsagol :)
- +1 yıl
Ben de senin yazdığın gibi bir kız isterim.Anadoluda hala böyle edepli kızlar var.
- +1 yıl
@furkie gerçekten İstanbul'da yok diyip genelleme yapiyorlar ya deliriyorum alakasi yok arkadasim benim teyzem köyde büyüdü konuşmadığı erkek kalmadi yaşadığı şehirde , ben İstanbul da yaşıyorum hiç kimseyle çıkmadım elime erkek eli degmedi. Ciddi bir ilskim olmadığı sürece kimseyle cikmam yani sacmalamayin ve benim gibi tanıdığım bir çok arkadasim var
- +1 yıl
Ya bu ne biçim bir anlayış. Bir kadının erkeklerle konuşması, kendi rızası ve isteğiyle bir ilişki yaşaması kirlenmek değildir. Kadınların da erkekler kadar istediği ilişkiyi yaşama hakkı vardır. Erkekler kadınlarla muhattap olduğu zaman daha bir kere temizliğini, tazeliğini kaybetti dediğinizi görmedim hiç. Sizin kafa yapınızdaki erkekler ''temiz kız'' olarak nitelendirdikleri kadınları istiyorlar ki istediği gibi manipüle edebilsinler. Yazık size... Umarım hiç bir kadın sizin gibilere denk gelmez.
+1 yılSen doğru yoldasın.Okumana bak.Sen erkekle gezmezsen itibarın yükselir.Herkes senin arkandan koşar.Sevgili falan bunlar boş işler.Avrupanın yahudinin oyunları.
16 Yorumla
Soran+1 yılİsrailin oyunları bunlar :)
- +1 yıl
Gavurlar sadece halkın ahlakını yıkmak için bize yardım eder gibi yaparlar.Hepsi bu.Ülkede müthiş bir şehvet sömürüsü var.Dizilere bak,gazetelere,internet sitelerine bak vs.
Soran+1 yıl:) onların ilişkileri bana zaten gelmez ama dıslamıyorum yasam tarzı :)
- +1 yıl
Yunanistan ve abdde yeni bir sapıklık başlamış.1 kadınla 2,3 hatta 4 erkek birden yaşıyorlarmış.
Yorumsuz
Yedi kocalı hürmüzden beter bunlar.
Soran+1 yılaslındA bütün tabularını yıkmalarından kaynklanıyor sanırım bazı tabular iyiymiş namus kavramı eskiden onlarda da vardı ama yok etmeyi tercih ettiler bizimkilerde onun için güçlüler sanıyor cogu
- +1 yıl
Yunanistan ilk çağda da sapıktı.Lezbiyen ismi yunanistanın lesbos(midilli) adasında yaşayan sapık bir kadından gelir.Yunanistanda antik çağda alt düzeydeki komutanlar üst düzeydekilere kadınlarını sunarlardı.
Bu mu ahlak?Onlar hep namussuzdu.
- Aşk İlişkileri konusunda 577 cevap paylaştı.
+1 yılIstersen cok guzel ol muhabet olmassa işin zor sevgılı tavşan.. Soguk olmıcan erkeklere karsı cesaret edemezler
13 Yorumla
Soran+1 yılyakın olanı da kasar derler kendimi o duruma koymak istemiyorum
- +1 yıl
yok ne alaka pıtırcık? ciddiyetını koy bırsey olmaz
Soran+1 yılciddiyet koyunca da soguk oluyorum sanırım sorun bu
+1 yılBende 12 yaşlarında yakndım kızlara çoğu şeyi yaşadımsonradan hiç sevgilim olmadı aradanda bi 10sene geçmiş yalnızlıkzordur ama senin yaşın için daha çok erken takma ;)
10 Yorumladikkat erkeklerle arkadaşlık yapmak areneya inmek demektir. başına iş alma.
18 Yorumla
Soran+1 yılBundan korktugum için yapamıyorum ya zaten
Soran+1 yıldikkat ettigim için yanlızım :)
Soran+1 yılaslında özelden konuşmuyorum :(
Soran+1 yıl:) soru sormak için kullanıyporum acıkcası
bekle sakin sewgilim yok die sana ilk yaklaşana ewet deme herşeyin wakti saati wardır :)
22 Yorumla
Soran+1 yılinsallah insallah sakinim :)
+1 yılsen bı bayansın :D az agır baslı ol efendı ol lan :D
110 Yorumla
Soran+1 yılhepp oyleydim zaten ama bu sefer soguk diyorlar bana
- +1 yıl
AHAHAHA :d kankaa salla sen onları erısılmez oz cekıcılıgını dısılıgını kullan :D
Soran+1 yıl:) insanın disiligini kullanması asagılayıcı degil mi ya
- +1 yıl
sacmalama kızım delımısın cazıben o senın albenın (= en guclu sılahın :D allahın delısıı kullanacaksın :D bunu yoksa kezbanmısın sen :D
Soran+1 yılsanırım evet :) disisizligim asaletimdendir :D
- +1 yıl
hey allahım ya cok guldurdun benı cok doğalsın :D dadasdaadsegd
Soran+1 yılcarpıldın :)
- +1 yıl
carpılmadım :d tabıkısı :D
Soran+1 yıl:)
- +1 yıl
:P
Kendini bildigin sürecebi sorun olmaz. Sonradan pişman olacak davranışlar da bulunmadığın sürece kaygılanacağın birşeyde olmaz.
20 Yorumlaartık sizin gibiler kalmadı pek .. bigün iyki dersin :
11 Yorumla
Soran+1 yılumarım
bencer böyle devam et elbet allah gönlüne göre verir kısmet ama şimdi kimse senle ciddi olmz onu söyliyim kısmende diyebiliriz
10 Yorumlabencede bekle...en doğru erkek evleneceğin erkek olsun
26 Yorumla
Soran+1 yılYa hiç olmassa korkum bu biraz da
Soran+1 yılyok zaten benden oyle bir sey bekliyecek ese güvenmem ben genelde de evlenmezmiş oylesi sonra
Soran+1 yıl18
Bekle bekle nereye kadar be...
Erkeklerin huyuna git, merak etme istediğin zaman kontrolü eline alabilirsin ;)02 Yorumla
Soran+1 yılerkekler olsun istemiyorum iste bir kişi polsun istiyorum durum boyle olunca da hemen fark ediliyor ben kanka ayagına bir erkekle cok iyi arkadas takılamıyorum daima sınırlarım var
- +1 yıl
Senin biraz sosyalleşip insanllarla iletişimde olman gerekiyor, bu ev halleri senin ruhsal durumunu bozmuş :S Asosyal olmamaya özen göster, biraz daha özgür ol.. Sınırların her zaman seninle ama şu monoton hayatından kurtul ve bir ekşın yaşa, sosyal etkinliklere katıl. Okuldaki fotoğraf/gezi kulupleri, greenpeace, unicef vs.. 1 ay içerisinde kendi çok daha iyi hissedeceksin ;)
Başaracak potansitelin var ;)
+1 yılsen bnden daha kötü durumdasn normaldir ama açılman konuşman daha doğru arkadaş cevrene biraz daha adapte ol sosyal davran :)
10 Yorumlabence sen bi doktora git halin hiç iyi degil.. senin yaşında bi kızın cocugu bile oluyo bu devirde...
01 Yorumla
Soran+1 yıl:(
Aşk İlişkileri konusunda 351 cevap paylaştı. Tabikide direk belirt. Belkide yarın ölüceksin. Böyle bekleye bekleye bir cacık olmaz.
10 Yorumlabence kezbansın sen erkeklere karşı böle bir geri çekilme yabanilik başlamış bu ileride iş hayatındada sorun getirir ikili dialoğa gir korkma yemezler ;)
06 Yorumla
Soran+1 yılaslında konusmuyorum degil samimi olmuyorum dedim
Soran+1 yılo kadar büyüdün diyosun yani?
+1 yılEğer gerçek bir ilişki arıyorsan bende aynı durumdayım abazanlıktan değil ben gerçek bir ilişki istiyorum ve ilk sevgilimle evlenicem
10 Yorumla
+1 yılbekle emin ol seninde karşına seni seven biri çıkacaktır kesinlikle bunları kafaya takma...sırf sevgili olmak için kimseye duygularını açma derim ben
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBencede hiç olmasın boşver en iyisini yapıyorsun bende 18 yaşındayım benimde hiç olmadı sadece evleneceğim kadınla beraber olacağım
00 Yorumla
+1 yılbekleee senn gibi birini bileyim direk istetirim illa biri gelcekkk beklee
11 Yorumla
+1 yılSevdigin Oldugunda Belirt
15 Yorumla
Soran+1 yılya asagılarsa
- +1 yıl
İnsansa Yapmaz
Soran+1 yılinsan olup olmadıgın anlayabilecek kadar zamanım olsa hemen birini buluyorlar masallah
- +1 yıl
O Zaman O Kız Sevilcek Kız Degildir.
Soran+1 yıl:(
Gizli Üye(36-45)+1 yıl30 yasındayım 100 sevgılım oldu, ıkımız de ınsanız dert etmöe
10 YorumlaBence evlenene kadarda kimseyle çıkma
20 YorumlaNe olmuski benimde olmadi. Bekle bence
10 Yorumla
+1 yılBu soruyu ben sordum
00 Yorumla
+1 yılbenim de yok..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSonuç nedir?
00 Yorumlatanısalım dıyorum :)
01 Yorumla
Devamını Gör(18)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında