18 yaşındayım hiç sevgilim olmadı?

Küçüklüğümde çirkin bir kızdım. Bunun yüzünden okul ve lise hayatım boyunca zorbalığa, aşağılamalara maruz kaldım. Herkes benimle dalga geçerdi. Bir deri bir kemiktim, burnum büyüktü, dişlerim yamuktu. Bende ki çoçuğu öldürdüler el birliğiyle. Ailemle de aram çok kötüydü. Dayanamadım depresyona girdim. 3 senedir var ve şu an hala tam olarak iyileşmiş değilim. Hayatıma devam etmeye çalışıyorum. Geçmişi düşünmemeye çalışıyorum ama geçmişte yaşadıklarım beni bugün ben yapan şeyler. Bu yüzden asla kopamıyorum. Hayatım boyunca hem babam hem de zorbaların yüzünden herkesten ve özellikle erkeklerden nefret ettim. Ne arkadaşım var ne sevdiğim var ne beni seven var. Sevmeyi bilmiyorum, ilgi göstermeyi bilmiyorum, ya onu geçtim insanlarla nasıl sohbet edilir onu bile bilmiyorum. Sosyal anksiyetem var kimsenin yanına yaklaşamıyorum. Tutunacak tek bir dalım bile yok. Bu zaman kadar hep iyileşmeye odaklandım ama ben korkumu yenmedikçe işler düzelmeyecek biliyorum. Şu an değişmiş bir kızım. Estetik yaptırdım, kilo aldım, diş teli taktım vs. Eski halimden eser yok. Bu zamana kadar sevgilim olmadı, bu saatten sonra olur mu bilmiyorum. Kimseyi sevemiyorum kimseyle konuşamıyorum kimsenin gözlerinin içine bakamıyorum ama hayatımı yalnız geçirmek istemiyorum. Ne yapmalıyım nolur bi akıl verin.

18 yaşındayım hiç sevgilim olmadı?