Sevdiğim erkek çok yakışıklı ve bunun farkında :( ?

Gevşek ağızlı arkadaşım ona ondan hoşlandığımı söylemiş o da mesafeli davranmaya başlamıştı şirkette böyle olaylar yasak dedikodusu duyulursa atılırız neyse o da çok muhafazakar bir erkek böyle kızlardan uzak namazında niyazında ailesi çok tutucu. Mesaj atmıştım bayramda iş arkadaşım gelmedi acaba başına bişeymi geldi yazmıştım onu bahane etmiştim. O da bir daha beni rahatsız etme diye iddialı bir mesajla cevap vermişti. Çok kırılmıştım o gün bütün günüm berbat geçmişti. Bayramdan sonra şu an son iki gündür görüyorum sadece onu iş icabı yanımıza uğruyor. Hayranlığımdan ölüyorum ama gururumdan da vazgeçemiyorum onun geldiğini farkettiğim an o yokmuş gibi davranıyorum işimle ilgileniyorum iki gündür bir defa bile gözgöze gelmedim. O bakıyor ama dikkatlice beni süzüyor anlayabiliyorum. Elim ayağıma dolaşıyor o izlerken ama yine de çaktırmamaya çalışıyorum. Aynı dizi film gibiyiz ya çok komik böyle boylu poslu zaten kendinden emince öyle güvenerek karşıma geçip duruyor ki böyle bakıyor durup süzüyor. Ben de herkesin beğendiği tanışmak istediği bir kızım. Bugün ikinci defa uğradı yanımıza. Ben pencerenin kenarında oturmuş iş arkadaşımla muhabbet ediyordum. Cama güm diye bir taş çarptı ödüm koptu merak ettim noldu diye pencereden bir baktım o arabayla gelmiş beni ya da herhangi birini çağırıyo evrak verecek. Ben de yanımdaki kişiye bir anda koş git seni çağırıyo dedim nasıl elim ayağıma dolaştı anlatamam. Eminim o benimle dalga geçiyordur içinden beni çocuk gibi görüyor belki de ama ben onu çok önemsiyorum. Gönlümü alması gerekmez mi o mesajın üstüne... ? günlerce ağladım ben beni bir daha rahatsız etme mesajından sonra.. gözlerine bile bakmıyorum. napayım bundan sonra olur da benle konuşursa cevap vereyim mi verirsem soğuk mu durayım... g*tü de kalktı şimdi beğenildiğini biliyo ya kasıla kasıla yürüyo... benim aşkım da giderek büyüyo :(((
Sevdiğim erkek çok yakışıklı ve bunun farkında :( ?