Hem yakışıklı hem beyfendi ince düşünceli beni gerçekten seviyor fakat kekeliyor baş başa konuşurken kekelemesi azalıyor ama dışarıda yabancı birisi ile konuştuğunda aşırı kekeliyor siz yerimde olsaydınız devam eder miydiniz? Yoksa yolları ayırır mıydınız?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
maden bu durum seni utandırıyor o zaman ayrıl. utandığın biriyle ilişki yürütemezsin eğer gizli gizli buluşup vuruşmak tarzı değilse...
Olabilir canım nolcak devam et tabiki bilerek yaptığı bir şey değil sonuçta
Dimi kesinlikle bazen diyor bak kekeliyorum utanıyorsan ayrılabilirim sana bunu yaşatmamak için diyor küçüklükten beri babasından çok şiddet görmüş korkudan kekeme olmuş babasının ailesine yaşattığı şeyleri yaşatmamak için okadar iyi birisi olmuş ki bana ne el kaldırıyor ne tehdit ediyor tartışmıyor bile sürekli mutlu etmeye çalışıyor ama biandan da kekelediği için benden dahi çekiniyor çok seviyorum
Soğumak için bir sebep değil kusuru görme iyileştirmeye çalış dermanı sen olursan hayatını sana adar artık
Evet teşekkür ederim tavsiye için 🖤
Sen karşındaki kişinin kusuruna takıldıysan ilerlemeden bırak bence. Daha ilerde acı çekmeden ayrılmış olursun. He yok seviyorum diyorsan kusurunu örten sen ol.
Sorun etme ne olacak herkes dört dörtlük degildir
Senin bu soruyu sorman bile senin seviyeni belli ediyor da neyse yakışıklı olm onun gibi yakışıklısı da sana bakmaz idare edeceksin
Doğru söylüyorsun sormam bile hataydı bilerek yaptığı bişey değil sonuçta 😔
Sana senin anladığın dilde cevap verdim umarım anlamışsındır yarın ilk işin gidip onun daha iyi olması için onunla bi ömür hastalıkta sağlıkta yanında olmayı vadedebilirsik
Evet 🥺
elinde değilse ne yapsın? sorun edeceksen başından sevgili olmayacaktın
Sen sorun eder miydin
hayır etmezdim
Bende etmiyorum ama o öyle düşünmüyor beni utandıracağını düşünüp kendisini üzüyor
Gerçekten seviyosa değer veriyosa bende seviyosam ayrılmam çünkü sevgi bedenen değil ruhen olur.
Kekeme olması sorun olmaz mıydı sokakta karşılaşsanız sana adres sorsa kekelediği için onu küçük görür müydün
İnsanların hiçbi özelliğini küçük görmem
devam ederdim tabiii çok tatlılay kekemeley ya
Bende çok tatlı buluyorum o heyecanlı anlatmasını gözlerinin parlamasını gülerken bir şey anlatması ama kendisi eğer seni utandırırsam kendimi çok üzerim eğer ayrılmak istersen bu yüzden anlayışla karşılarım diyor sürekli kafasına takıyor
ya kendi tarzınla sustur onu, ben olsam ya kes sesini ya der dudaktan bi öpücük kondururdum bi daha da açmazdı konuyu
Öyle de yapıyorum kaç kez o an iyileşiyor ama sonra tekrar aynı
yerim ya demekki o özelliğini çok sorun eden olmuş belki aile belki arkadaşlar
Kimse dalga geçmemiş söz ile ama bir insana baktığında onun ne düşündüğünü hissedebiliyor çevreye aşırı dikkatli ve insanların o bakışlarından bile anlıyor çok zeki birisi ama kekemeliği hayatına mâl oluyor konuşsa kekelemese diksiyonu sesi okadar güzel ki sevgilim diye söylemiyorum gerçekten öyle herkese kibar nezaketli tek sorun kekemlik
o kadar iyiyse kaybetme hayatım ya. ben seni böyle seviyorum kimsenin ne düşündüğü beni alakadar etmez falan de. bu arada nerde nasıl tanıştınız
Üniversite sayfasında tanıştık geçmişi çok kirli açık sözlü ve baştan sona anlattı geçmişteki hatalarını cinsel anlamda pçlik anlamında aldatma vs çok hatası olmuş ama bende değişti bana da aynısnı yapmaya çalıştı aldatmaya ayrılmaya yeltendi çünkü uzun süre ilişkide devam ederse kekelemeliğin sorun olacağını düşünüyordu bu yüzden ayrılıp gitmeye çalıştı ama izin vermedim çok ağladım şu an çok düzgün hale geldi birbirimizden gizlimiz saklımız yok ayın 25inde ailesinin yanında kalıcam hayal gibi birisini buldum hayatım boyunca hiç şiddet görmeyeceğim birisini buldum üstünlük yok aramızda her konuda eşitiz çok kavga eden sinirli birisi ama benden korkuyor sevdiğinden korkuyor sevgisi hergün daha da artıyor
Maşallah nazar değmesin kuzum mutluluklar ilişkiniz daim olsun
Kekemelik diksiyon dersleriyle düzeltilebilir, bence yolları ayırmayın.
Evet kesinlikle teşekkür ediyorum tavsiye için çok kekelmiyor benimle konuşurken sadece heyecanlandığında kekeliyor oda bazı harflerde
Heyecanlandığında bu durumun olması normal karşılanabilir, çok küçük sorunlar bunlar ilişkinize engel olabilecek bir sorun değil, zaten birbirinizin küçük kusurlarını bile görmezden gelecek kadar birbirinizi seviyorsanız bu sorunlar size çok önemsiz gelir.
Evet kesinlikle teşekkür ederim
Bu nasıl bir soru ya? Seviyorsan bu dert mi? Hayret ediyorum
şu an erk arkadaşına üzüldüm yazık. (!)
Neden
Ondan utandığın için
Sorun etme bence.
çekici dirr
Olabilir
Düzeltmeye çalışırdim
Nasıl
İlgilenerek derinlere inerek mesaj atsana bqna
Kekemeligi nasıl yener biliyor musun