Merhaba arkadaşlar, gotik insanlar hakkın da bilginiz var mı? 27 yaşın da eğitimli, zeki gotik bir sevgilim var. Sizlerden yardım istiyorum çünkü gotik insanlar ile anlaşmak zor. Tanıdığınız gotik var mı? En önemlisi de aramız da gotik sevgilisi olmuş ya da şu an gotik sevgilisi olan var mı? Kendisi ile iletişim kurmakta ara sıra sorun yaşıyorum. Kısa sürede kendisini kapatıp uzaklaşıyor, sonra hiç bir şey olmamış gibi haftalar sonra yeniden geliyor. Mesaj atıyorum okuyor, düşünüyor, düşünüyor, düşünüyor, sonra cevap vermek isterse cevap veriyor. Soru soruyorum aynı tavrı sergiliyor. Gitmek istiyorum bırakmıyor. Sürekli alkol alıyor. Gezmek dolaşmak istemiyor. Bütün gotikler bu davranışları sergiliyor mu? Yoksa bizimkine has bir durum mu? Nasıl davranmalıyım? Resimleri gotikler hakkın da bilgisi olmayan dostlar için paylaşıyorum. Not - Gotikler Emo değildir! Görüş ve fikirlerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
Öncelikle gotikler emo değildir demeni takdir ettim.. İkinci olarak ben de gotiğim ve kesinlikle gotiklik ve davranışın alakası yok. Eğer böyle davranıyorsa gençlik dizilerinden veya filmlerden özenip gotik olmuştur ve özenti bir hayat yaşıyordur veya kişiliği böyledir ama kesinlikle gotiklikle alakalı değil ^^
gotik demek illaki kandine kapanmak demek deildir ki. yaw bunu sanirim tarz yapmis. gothica bambaska bir alt kulturdur. siyahlara burundum oluye benzettim biraz soguk esrarengiz davrandim ghotic oldum demek değil . derin mevzu...
Rock dinliyor bende severim, trans dinliyor arada da türkü dinliyor. Ne kadar da gotik olsada o kadar da ana dolu kadını :-) biraz manyak galiba şimdi düşündüm de
Bazı şeyleri galiba yanlış anladın. Öncelikle gothizm müzikle alakalı. Bu müziği dinleyenler de genellikle senin paylaştığın fotoğraflardaki gibi giyiniyor ki ben de gothizme yakınımdır. Ama kişiliğin gotiklikle pek de alakası yok. Umarım soruna cevap olmuştur.
Resimlerin için de emolar da var ama kadın emo değil. Emolar zarar vermeye megilli ağlamaklı sürekli isyanlarda zarar verebiliyorlar. Gotikler isr sadece acı çekmekten hoşlanıyorlar gibi san ki
Şunu dicem evet şu an gotik olan aramızda vardır tabiki bende gotik kültürünü seviyorum ama lütfen emo ile gotik tarzını, kültürünü karıştırmayın arasında çok fark var
En İyi Cevaplar