Ben çok seviyorum 3 Piercing im var ve ister istemez dikkat çekiyorum olumlu yorumlar da oluyor olumsuz da böyle yaşayıp gidiyoruz işte😂👏🙈😒

Biraz tırsmamak elde değil şimdi , şöyle bir baktığımda aaa satanist diyorum ama işte diyorum sadece bu bir ön yargı , kişilik olarak tanışsam belki benden daha iyi biri bile olabilir..
aynen öyle
Aslinda seviyorum yakisana yakisiyor ✌ Bide boyle daha deri agirlikli giyimler daha guzel oluyor sanki 😂
bir ara çok popülerdi, modaydı. Artık demode oldu, pek dikkat çekmiyor.. Ama aradan geçen uzun yıllara rağmen benim hoşuma gidiyor mesela.
populer diye boyle degiliz ki ahahah😁
Biliyorum canım, sonuçta bir yaşam tarzı bu :)
Seksi
Cevap
28Cevap
Eskiden ben de böyleydim bu kadar olmasa da sokaktan geçen herkes satanist diyordu siyah giyinince satanist mi oluyoruz. Bence çok güzel bir kadınsın tarzın da çok iyi
teşekkür ederim evet banada diyorlar🙈
Bazılarına yakışıyor da bazıları da böyle kaldırımda oturup ayarlı şarkılar açan ergenler gibi duruyor
çoğu poser malesef🙈
Genelde siyah saçlı ve aşırı beyaz tenli oluyorlar. gotik olunmaz dogulur bence haa birde renkli gozlu oluyorlar bu tarzdakiler
abi ben yaşlarını kestiremiyorum onların 13 yasında kız 25 görünüyor
ahahaha😁
Gotik tarz pek tercihim değil grunge tarz daha güzel geliyor bana.
Aykırı bir tarz. Alışılmamış, sıra dışı. Ölmüş ama münkerle nekirin elinden firar etmiş gibi.
kesinlikle kendilerini diğer insanlardan farklı kılan kişiler ilgimi her zaman çekmiştir
ilk ve son fotoğraftaki gibi olanını begeniyorum ama mesela 4. fotoğraftaki iğrenc ve itici
o erkek ve black metalci 😂
4. foto igrenc demisin
ortadaki erkek 😂
Mazoşist bir köle olamasam da sadist izlenimi bana güzel geliyor şahsen.
Fazla ürkütücü.
Görüntü vampirin evrimleşmiş versiyonu gibi
Rivayete göre güzel sevişiyorlarmış. Daha denk gelmedi.
Bir kısmına gerçekten yakışıyor ama sadece küçük bir kısmına
severim goticleri. esim gotic gelinlik giysin dugunde isterim
yani bana yakışmaz ama yakışanlar var tabi
Abartılmadığı sürece evet.
Artık giyim tarzı tek tip farklı oldugun an goz e carparsın klasiklik en iyisidir.
erkeklerin geneli piercing den hoşlanmaz onun yerine çıplak gezsen daha çok dikkat çekersin
fazla kadınsı ve dikkat çekici..
saçım sarı hiç yakışmazdı
sarisinlar genelde siyaha boyatio 😁
Herkese yakışmıyor ama yakışanada tam yakışıyo. d
Çok etkileyici oluyorlar
Biz de metalciyiz yolunuz açık olsun.
Benim tarzım değil ama çekici bulduğum doğrudur.
Bu tarzları çok beğeniyorum.
Yatakta iyiyse, iyidir. yoksa uzak dursun.
Buralarda olmaz o isler. Bizim kizlara pek gitmiyo
bana gitmis mi peki l. u. c. i. f. e. r666 instagram hesabim 😁😂
almayi dusunuyorum
olur😂
neden ki
evet acidi 😂
Hayır beğenmiyorum ama yakışanlar var
Kesinlikle
hojdur
değişik
bunamışlar
Komple beğenmiyor
severim
Beğenmedim
ateşli geliyor bana
korkuyorum ürkütücü
çok korkamissin🙈😂
o herkes icin gecerli normal insanlardan daha fazla kork.
aynen çok hoş
yani
o benim anne halim😁
biraz demode kaldılar
bu bir yaşam tarzi poserlardan bizene. moda falan degil bu.
soruyu yanlış okumaıysam sen bizim fkrimizi sormuşsun bende onu söyledim. tabiki sen istediğin tarzı seçebilirsin bu san akalmış
Tamam ama kız doğru diyor fikrine karismamis yanlisini duzeltmiş sadece.
@MoqueradoN tarzlarda demodeleşir hippilerden apachilere onu mu aciklayayim simdi size. Gorseller demodedir tarz olmasi bunu degistirmez gotik tarzi modernlestirebilirseniz ne ala aksi taktirde demode
200 yıllık geçmişi var gothic kulturun 200 yildir demode olmadida simdi mi oluyor?
@MoqueradoN 2000 yıllık gotik kültür dediğin göz boyayıp rimel sürmek değil. kültür olarak özelliklede mimari alandna bahsediyoruz. lütfen kendinizi haklı çıkartmak için saçmalamayın. ben kişisel görüşümü söyledim 2019 itibariyle demodedir. komu oyu araştırması yapmak istiyorsanız paylaşım açıp halka sorun kolay gelsin.
Ne 2000'i victoria xoneminde çikti bu kultur
@MoqueradoN snein yazdığına dem vurdum senden alıntıladığım belli bir 0 fazla yazılmış olması bişeyi değiştirmez. de uğraşamıcam haklısnız haydi selametle
Gorusuruz kardeşim
Hic sevmem
eywallah💀🙈😂
Hayir koti
Yapmacık geliyo bana
Hayır
Begenmiyorum
Bu sen misin
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar