Moda & Stil Gotik tarz size göre nedir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Gotik tarz size göre korkutucu mu?Yoksa sofistike bir görünüme mi sahip? Gotik tarz size göre nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Amanoof Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bayılırım, Fransa’dan doğmuş bu giyim tarzının hakkını verenleri çok beğeniyorum. Rock ile karıştırılıyor aslında değil. 1 0 Yorumla
Gɴᴏꜱꜱɪᴇɴɴᴇꜱ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ben gotik tarzı çok severim. Çok sofistike ve havalı bir görünümü var. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ortodoks tarzını bir tarafa koyarsak artık heterodoks stiliyle ilgilenebilir ve neo klasik sofistike bir görünüme alışabiliriz 1 0 Yorumla
furkanndd Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Rimel hariç güzel rimel korkutucu oluyor 😅 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bayılırım, Fransa’dan doğmuş bu giyim tarzının hakkını verenleri çok beğeniyorum. Rock ile karıştırılıyor aslında değil.
Ben gotik tarzı çok severim. Çok sofistike ve havalı bir görünümü var.
Ortodoks tarzını bir tarafa koyarsak artık heterodoks stiliyle ilgilenebilir ve neo klasik sofistike bir görünüme alışabiliriz
Bayılırım goth tarzı giyinmeye 🤟
Rimel hariç güzel rimel korkutucu oluyor 😅
ben olduğunu bile bilmiyorum
bence iyi
Değil