türk erkekleri yemek yapamayan kadınla evlenmek istemiyor çalışan bayanla evlenmek istemiyor tek amaçları bizi hizmetçi yapmak mı? ben çok soğudum bu erkeklerden... siz ne düşünüyorsunuz?
Cevabın nedir?
bu dahil bütün genellemeler yanlıştır diye başlıyorum söze
dediğin gibi hizmetçi arayan bir kesim de yok değil hani
ama pastanın büyük dilimine baktığın zaman aslında olay sandığın gibi değil
Türk erkeği yemek yapmayan kadın ile evlenmek istemiyor
neden çünkü erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer
eşiniz size çiçek alsa özel bir hediye alsa ne kadar sevinirsiniz bir düşünün
işte aynı açıdan eşimiz bize yemek-börek yaptığında sevgisini somut bir şekilde göstermiş oluyor ki biz erkekler de o kadar seviniyoruz :)
Türk erkekleri çalışan kadın ile evlenmek istemiyor
nedeni basit bu ülkede özel sektörde bütün hayat enerjin bitene kadar çalıştırıyorlar
devlet memuru öğretmen olsa durum farklı tabi
lakin diğer yandan olunca akşam işten insan ruh gibi çıkıyor
erkek te eve geldiğinde her gün yorulmuş bezmiş bir surat yerine kırk gram tebessüm bekliyor yani bu gayet normal birşey
o sebeple kadınlarda evlenirken meslek tercihi genelde öğretmenlik olur
aynı işte çalışır eve aynı vakitte girersiniz tabi o farklı olur
ama emin olun hizmetçi arasaydık aylık asgari ücretle gelip evin tozunu alcak çamaşır bulaşık yıkıcak yemek yapcak birini bulurduk evlenmeye de gerek olmazdı
o sebeple bakış açınızı değiştirmenizi öneririm00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hayir oyle değil :) hanim da calisabilir ama yok calismak istemiyorsa yemek yapmayi hizmet etmeyi bilmeli... sadece tüm bunlar için evliliği dusunmuyorum aslinda ben kişin yatakta soğuk ayaklarimi onun sicak ayaklarina goturup arkasindan sıkıca sarilip uyumak için evlenmek istiyorum :)
05 Yorumla
Soranhizmet etmek ne ya :D köle mi olsun
Soran+1 yılköle değiliz biz sus artık allah aşkına saçmalıyorsun iğrençsin midem bulandı
- +1 yıl
Kardesim kolesin mi diyoruz? Algilarinda problemin mi var... erkek ev için cabaliyor calisiyorsa kadin da erkek gibi olmak zorundadir diyorum ayiks? Bir evlilik tek tarafli yurutulmuyor herkes bir mucadeleye girmek zorunda erkekler nasil calisiyorsa kadin da calisacak o zaman :) calismayacaksa evinde kicinin ustune oturup erkeğine hizmet edecek... ee hizmet yok ayni zaman da calismiyorsa ne yapicaz? Biz de calismayalim evde oturalim o evlilik geçinir mi öyle
Soran+1 yılÇalisan bayanla evliyse demek istedim basindan beri anlamadin. Okumamiş ezik kizlardan banane
+1 yılsanmıyorum. ben kendi ilişkimde aynısını hissetmiyorum. zaten bizim ilişkimiz türk standartlarında bir ilişki değil ama genel olarak sanmıyorum
27 Yorumla- +1 yıl
Türk standartları dışında bir özelliğinizi söyler misin çok merak ettim neymiş şu Türk standardının dışında olan özellikler..
Soran+1 yılne mutlu sana
- +1 yıl
@Techno-lojics ilişkide ego yok. gereksiz türk kadın ve erkek kıskançlıkları yok. daraltmak yok. yalnızca sonsuz sevgi ve güven var. içinde biriktirip dışa vurmaktan çekinmek yok. en yakın arkadaş samimiyeti. beni neden aramıyosun ya of demek yerine keyfine bak ve anını yaşa benim için de eğlen var. ve güzel bir saygı var. zihin olarak öyle olmadığını düşünüyorum. diğer türlü; otostopla gittiğimiz şehirleri dolaşmak. gecenin bir yarısı baş başa sarhoş sokaklarda eğlenmek. birbirimizin en iğrenç halini görüp asıl o en iğrenç hale aşık olmak. illegallik ve farklılık. daha çok var da kendimi kanıtlamaya çalışmak gibi olmasın.
- +1 yıl
@heykizlaar inanmıyorum demedim zaten merak ediyorum demiştim, yani kanıtlama konusuna fena takılmışsınız sanırım, birde bu söylediklerin türk standartları değil insan standartları dışında desen direk anlardım zaten, hangi yabancı ülkenin vatandaşları sizin söylediğiniz şekilde yaşıyor ki.. Sonuç olarak faklıymışsınız diyorum haklısın bu konuda ;)
- +1 yıl
@Techno-lojics pardon o zaman ben söyleyiş tarzınızı yanlış anlamışım
- +1 yıl
ö. değil @heykizlaar bazen sert konuşurum ama yargılamam pek, sonuçta herkeş istediği hayatı yaşamakta özgür..
- +1 yıl
@Techno-lojics tanımadığım için bunu anlamam zor :) aynen öyle
Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı. Bir Türk ile evlenmeyi düşünmüyorum. her açıdan bakıyorum tabiki.. kafa yapılarımız uymuyor..
412 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
35Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. herşeyden önce yemek yapabilen kadın yarın öbür gün olur ya yokluk zamanında evlatlarını kendi yaptığı yemeklerle besler başkasına el açtırmaz evladı başkasının aşının peşine düşmez anne yemeğinin tadı başkadır
bir kadın yarın evladına onun seveceği yemeği yapmayı istemiyorsa yapmam yapamam diyorsa kendine kadınlık gururuna annelik gururuna yediriyorsa onun bileceği iştir04 Yorumla
Soran+1 yılBenim yemeklerimi kucukken hep babam yapardi onun yemeklerini hic unutamiyorum :)
Soran+1 yılCocuguma verecegim egitimin planini yapiyorum yemek degil
Toplum olarak böyle bir algımız var maalesef. Sadece erkekler değil böyle düşünen kadınlar da çok fazla. Kadın dediğin evde oturur, ev işi yapar vs.
Kadın da çalışmalı, erkek de çalışmalı. Ev işleri de ortak olmalı. Eşiyle birlikte yemek yapınca ya da kahvaltı hazırlayınca erkekliğinden bir şey kaybedeceklerini sanıyorlar herhalde.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. Hz. Ali (a. s): Ben ev işlerinde Hz. Fatıma’ya yardım ederken, Resulullah (s. a. v) içeriye girdi ve şöyle buyurdu:
“Ey Ali, sözlerimi iyice dinle, Rabbimin buyruğundan başka bir şey söylemem ben. “
Evde eşine yardım eden her erkek için, vücudunda olan her bir tüy sayısıca, geceleri ibadet, gündüzleri ise oruç tutularak yapılan bir yıl ibadet sevabı verilir.03 Yorumla- +1 yıl
Ciddi misin bu gerçek mi
- +1 yıl
Anladım umarım kesındır
+1 yılHizmetçilikle alakası yok bunun böyle düşündüğün için evde kalacaksın sakın kimseye ben evlenmem ayağı yapmayın yaşınız ilerlediğinde o kibirlerinizden gururlarınızdan öyle bir ödün verirsiniz ki :) Yemek yapmayı bilsem ve ev işlerinden anlasam zaten hayatta evlenmem. Ha bir de yatakta da kocanıza kıçım başım ağrıyor deyip ilişkiden kaçmakta sizin en büyük ortak özelliğiniz.
02 Yorumla
Soran+1 yıl:D evde kalmak ne ya benimle evlenmek icin erkekler siraya giriyor
- +1 yıl
Eminim öyledir.
Sen zaten monaco prensesisindir hatta :)
bizim bayan olarak bazi sorumluluklarimiz var tabii ki yemek hazirlicaz temizlik yapcaz.. esin de eve ekmek getirmek zorunda mesela. o da sana sen de ona bakmak zorundasiniz tabii farkli sekillerde
34 Yorumla
Soran+1 yılhaha herkes senin gibi okumamış ev kızı değil :D eve para getiren kadın ve erkektir.
- +1 yıl
l*n beyinsiz okumamış ev kızı ne demek? herkes okumak zorundamı öncelikle? adamın işi güzeldir kadına da evine de vakit ayırabiliyordur maaşıda iyidir mutlu mesut yaşarlar kadın da halinden memnundur bu kölelik mi oluyor? kadın ister çalışır ister çalışmaz ki zaten çocuk olana kadar genellikle genç çiftler ikiside çalışır
Soran+1 yılSen okuma canım evde fasulye ayıkla görevin bu calis köle :D
Türk erkekleri diye genelleme yapılamaz zihniyet meselesi. halimiz vaktimiz yerindeyse eşimin çalışmasına gerek kalmaz örneğin araba aldık kredisini ödüyoruz çalışmak istedi yardımcı olmak istedi buyursun çalışsın. yemek konusu vs işlere gelince herkesin kafa yapısı farklı doğal olarak ben yardım etmeyi yemek yapmayı daha doğrusu ev işi yapmayı severim ama bu ilk insandan bu yana böyledir kadın evi toparlar erkek evi bakar boş muhabbete gerek yok
00 Yorumlaneden çalıştırmak istemez.. yorulsun istemez itle kopukla muhatap etmek istemez.. erkek adam yaradılışdan beri evi geçindiren parayı kazanan ırkdır... ehh bir zahmette akşam eve gelince önüne bir tas çorba koyuverin bari onuda yapmıyacaksınız afedersiniz ne yapacaksınız?
05 Yorumla
Soran+1 yılCalisan bayanda eve para getiriyor
Soran+1 yılYok artik erkeklerde bu sorunu yasiyor olabilirki patronlara karsi bir onyargin var. Benim patronum dunyanin en kibar adami. İs arkadaslarim iyi.
simdide calisma özgurlugumuz sosyal hayatimiz maasimiz elimizden aliniyor.:( :( biz ölelim en iyisi valla bak
Bizi öldürün
Soran+1 yılValla benim çook arkadasim var 1 i bile patranonundan sikayetci degil. Caliskan olursan sorun olmaz. İş arkadasinida sevmek zorunda degilsin.
Kiz erkek ayrimi yapilcak bir konu degil zaten. Erkeklerde patronunu sevmeyebilir
Ya salakca düşünce ya eğer öyle bişi istese zaten haftada bir temizlikçi tutar o kadar masraf yapıp evlenmek 7/24 senle aynı evin içinde yaşamaz free takılır!
22 Yorumla
Soran+1 yılTek guzel yani hizmetcilik degil bide seks var. Sen vasat bir turk erkegi icin sadece yemek yapan hizmetcisin
+1 yıl1. si yemek yapmayı severim o yüzden birlikte yaparız bu daha çok hoşuma gider 2. si evlenceğim kadının çalışmasına karışmam 3. sü ben türk erkeğiyim :D
12 Yorumla
Soranbirlikte'den kastın ortaklıktır umarım iki tabak koymakla birlikte yapmak olmuyor.
- +1 yıl
Hayır yemek yapmayı severim diyorum 2 tabak koymak diyosun atıyorum salatayı ve çorbayı o yapar köfte ve pilavı ben
- Aşk İlişkileri konusunda 373 cevap paylaştı.
+1 yılEvet öyle analarını yaptıkları yetmiyor bide evlendikleri kızı yapıyorlar gevşekler
20 Yorumla
+1 yıltabiki hayır sonucta insanla evleniyorsun idare etmesini bileceksin karını her türlü ihtiyacını giderirsen eger boslukta bırakmassan sana hizmetcilik seve seve yapar zaten
016 Yorumla
Soran+1 yılHizmetcilik yapan kadinlara yaziklar olsuun
- +1 yıl
biz kimseye gel hizmetcim ol demiyoruz kızım farkımız bu bizim yanımıza gelenide hicbir zaman kovalamayız kendi gelir kendi kendine kuruntu yapar gider. Hizmetci olayına gelince biz sevdigimizi hizmetci olarak görmüyoruz başımız üzerine koyuyoruz tabi oda seve seve baş tacı yapıyor bize bizim hizmetimizi yaparken zevk duyuyor hosuna gidiyor anlıyormusun
Sana Tavsiye İnsanları önce tanı sonra sevgililer sürüsüne katıl
Soran+1 yılTek kelime ile igrencsin asla bir erkegin hizmetcisi olmam evlenmem daha iyi
- +1 yıl
işte siz kızların sorunu akıl mefhumu sizde power off ben sevdigim kıza seve seve elbise alıyorum seve seve yiyecekler alıyorum seve seve gezdiriyorum ben o parayı sokaktanmı topluyorum bende baskalarının hizmetinden kazanıyorum simdi siz ben cıkıpta hızmetci olacagıma evlenmem daha iyi diyebilirmiyim bazı seylerin anormal algılamayan dogal bunlar dogal
Sana Benden Tavsiye akıl Power = ON Okey?
Soran+1 yılAlma canım alma almak zorunda degilsin calisam bayanla evlen o sana hediye alsin sende ona. Hersey eşit okey?
- +1 yıl
yanlıs bakıyorsun olaya kadınlar kole degildir istedikleri tabiki karsılanacak sen evde oturup komsularla takılan kadın kadar mutlu kadın gordunmu hic peki calısan kızlara kadınlara git bir dokun bakıyım mutlularmı islerinden sizin isiniz kadınlarla sohbet cocuklara sevgi vermek ve gezmek niye kendine zulmediyorsun anlamıyorum yarın elden ayaktan dusunce ne yapıcaksın calısıcakmısın hala _
Soran+1 yılBen calisiyorum cok mutluyum butun arkadaslarim calisiyor evlisi var. Hepsi mutlu
Kim evde tutsak kalmaktan tek hayati komususu olmaktan mutlu olur
Sosyal olmamak kadar kotu bir sey var mi? İş cikisi İş arkadaslarimla alisveris yaparim.
İş arasi oglen yemek yerim İŞ arkadaslarimla
İs arkadaslarimi eve cagirir yemek yapar yeriz oyun oynariz tabu vs
iS arkadaslarimla etkinlikler yapariz bagiş etkinliklerine katilir. Sergilere gideriz.
Annem calisan bir bayandi ve bana dunyanin enguzel anneligini yapti evimizde yemekleri babamda yapardi temizlikte yapardi- +1 yıl
benim anlamadıgım sımdı bız bosuna calısıyoruz o zaman arabada alıcam evlenince bunları yapcam karımın üzerine gündüz o sosyalleşir mutlu olur arkadaslarıyla uslubuna uygun gezerler cocugu okula felan bırakır diye düsünürken yemegimi kim yapıcak camasır ve bulasık? günde hepsini topsala 3 saati gecmez evede hizmetci cagrılır vesayre bunlar bosuna o zaman? He cabalar boşa
ya da soyle yaparız ıkımızde calısır cocugu krese ikimizde sosyalleşiriz
bir ilişki mutlu gidiyorsa 2 nedeni vardır
1-dogru insanı bulmussundur
2-tüm yük 1 kisinin üzerindedir ve onda bitmez tükenmez sabır vardır
Soran+1 yılHala ayni seyleri soyluyorsun kardesim.
Sen 2500 maas alacaksin karin 2500
Bunu ortaya koyacaksiniz evi arabayi alacaksiniz.
Ev işleri hepsi ortak
Cocuga bakmak ortak
hersey ama hersey ortak- +1 yıl
O. o Senin Söyledigin İnsan tipi yeni türediginden ileride olacak sorunları gormekte gucluk cekiyorsun. Yani senin dedigin nesil 100 yıldan bu yana gelmiş bir sey degil yeni türemiş yaşam biçimi
dediğin şekilde yetişen cocuk robottan farksızdır bu 1 istedigin kadar ugraş hakkında gelemessin bu 2 bir saatten sonra şizofreni olursun :D aklının bir kenarına yaz o durumlara geldiginde kızlarsoruyoru hatırla temeli maddeye dayalı herşey cokmeye mahkumdur. kadın maneviyat beşiğidir ondaki ruh ölürse artık ömür ona zehirdir.
Soran+1 yılSen ne diyorsun be :D benim annem şu an 50 kusur yasinda. Gencliginde babamla ikisi para biriktirip ev aldi.
Ne 100 senesi :) simdiki calisan kariyerli bayanlar kazandigi parayi ortaya koyar
Soran+1 yılYazdiklariin cok cok garip ve alakasizdi cidden anlamadim sorry
- +1 yıl
Tabiki anlamassın beni :D neyse
öyle ise şimdi babanın yanına gidiyorsun biraz vakit geçiriyorsun ve erkeklere tekrar ısınıyorsun okey
Soran+1 yılOhoo babamla annem şu an italyada ben nasil gideyim oraya
- +1 yıl
sitem dolu sözlerin sebebi bu ozaman sorun çözüldü
al bunlarla idare et
https://www.youtube.com/watch?v=0ZkFzccymhs - +1 yıl
bu daha iyimiş
https://www.youtube.com/watch?v=a9VhTEFgMY0
+1 yılulen dengesiz kendii evinede yemek yapmicaksan sen evlenme zaten :D
23 Yorumla
Soran+1 yılkendi evinde yemek yapmayacaksa kocam evlenmesin zaten!
ayrıca ben yalnız yaşıyorum- +1 yıl
ne güzel yalnız yaşıyon işte bencede böyle yalnız yaşamaya devam et sen :D
Soran+1 yılSanane istedigim gibi yasarim
- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılcanım bak bir kadın yemek yapacak sevecek oksayacak naz yapacak kendine bakacak aldıgı adama bakacak bunlar yoksa evlenmesin dogurmasın f*ck body takılsın
05 Yorumla
Soran+1 yıliğrençsin biz sizin hizmetçiniz değiliz. eve 3 kuruş getirdiniz diye bu despotça tavırlarda neyin nesi
- +1 yıl
eve 3 kurus getirmek değil ki olay evlenirken ya da es secerken dogru secim yapın sorun olmaz yemek istemeyen erkekte bulursun hatta kendi hazırlar ama nereye kadar olucak dusunsene sen calısıyosun ev isini erkek yapıyor cocgua erkek bakıyor sence bu sacma degil mi Kadının dogasında vardır bazı hususlar
Soran+1 yılhayır hayıır asla aslaaaa asla yemekleri asla tek yapmam ya ikimiz ya da hiç
Soran+1 yılkadının doğasında yemek vardır saçmalık dünyanın en iyi aşçıları erkek
- +1 yıl
O zaman iyi bir erkek ahcı bul onla evlen
Ben şunu düşünüyorum sevgilimle evlenelim isterse hiçbirşey bilmesin önemi yok beraber yaparız herşeyi. Önemli olan o benim yanımda olsun hep.
10 Yorumla
+1 yılayy hoşşt evlenme. erkeklerde çok meraklıydı senle evlenmeye. Kı. çını yayıp bütün gün yatarak mı geçirmek istiyosun günlerini
03 Yorumla
Soran+1 yılHayir 8 saat calisiyorum para kazaniyorum
- +1 yıl
8 saat çalışarak para kazanan ilk kadın sen misin? Sende kadınlık hormonu eksik sanırım..
Soran+1 yıl:D bütün gün yatarak dedin o yüzden öyle söyledim
Yemek yapmayi bilmiyorum genel olarak ev işi de yapmam ve bit turk erkegi ile evliyim kahvaltiyi bile esim hazirliyor senin dediginde turk benim anlattigimda turk yani biraz kendinizde arayin bir seyleri
00 Yorumla
+1 yılAynen aynen, Eve hizmetçi alıyor , yıllarca beraber o hizmetçiyle sabah akşam yatıp kalkıyor, yine o hizmetçiden çoluk çoçuk sahibi oluyor o hizmetcisiyle ağlıyor o hizmetçisiyle gülüyor.
Nihayetinde hizmetçi.
Yalnız Ekstra PARA VERMİYOR.00 Yorumla
+1 yılhizmetçilik ve çocuk başka hangi sebeple bir kadına katlanılır
07 Yorumla
Soran+1 yılaşk
- +1 yıl
aşık olsan gelip bunu burada yazmadın
Soran+1 yılaşık olmadım henüz ama aşık olan iki mükemmel insanın çocuğu benim :)
- +1 yıl
aşk olunca bunların hiçbir anlamı kalmaz zaten
Soran+1 yılhayır kalır. aşık olunca yemek kadına yüklenmez. kadın potansiyel köle olarak görülmez
- +1 yıl
şahsen ben sevdiğim kadının işleri tek başına yapmasına asla müsade etmem yemek mi yapılcak girer mutfağa yardım ederim çok güzel kurufasulye ile pilav yaparım eheh
- +1 yıl
ayrıca ev işleri eskisi kadar zor değil ki artık çamaşır makinesi bulaşık makinesi elektrik süpergesi hatta sebze doğramak için aletler bile var o ev işleri eskidendi
Aşk İlişkileri konusunda 306 cevap paylaştı. Ne mùnasebet, boyle bir sey soz konusu dahi olamaz. 1800 lerde kalmadimi bu? dedem le anneannemde bile bunu duymadim gormedim. kimse kimsenin kolesi degildir.
00 Yorumla
+1 yılNe var bunda ya. Bir erkegin karisinin yemek yapmasini istemesi kadar dogal bir sey yok elinizden bir yemek yiyelim istiyoruz. Bunu da mi cok gordunuz
02 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka ya biz hizmetci degiliz eve bizde para getiriyoruz sizde hatta ben cogu erkekten daha cok para kazaniyorum
- +1 yıl
Ben hizmetcisiniz demiyorum zaten. Ayrica olaya hizmetcimiyiz biz yeaaa diyerek basitlestiriyorsun su an
bu tamamen sosyokulturel ve maddı durumlarla ılgılı bır sey. 6 gun gunde 9 saat calısan erkege sen ev ısı beklemen bıraz bencılce aynı zamanda bayanlarında paralı erkek olsun ben evde cekeyım grı eşortmanı devıreyım kıcımı yatayım durumu var ;)
00 YorumlaYemek yapmayan kadın evlenmesn zaten. kim diyor bayan calişmayacak calişacak tabi.
05 Yorumla
Soran+1 yılsanane be evlenir hatta çok güzel olur. yemek eşittir kadın değildir!!! biz köledeğiliz
Soran+1 yılkendi yemeğini kendin yap
- +1 yıl
Valla sana birsey diyimmi. kendi yemegini kendisi yapan bir erkek bulursan helal olsun.
Aynı zamanda bu görüşün hiç bir zaman degişmesin ki evde kalabilesin.
Eş çalişabilir hiç bir zaman hic bir erkek sevdigi kadını eşini kısıtlayamaz. işinde gücünde olur vs.
Ama evde bile ütüsünü yemegini temizligini bayan yapmiyacak ise e bir zahmet evlenmesin evlenirsede boşansın. yani böyle evlilikte yürüten oldugunu sanmiyorm. kendi ütümü kendm yapiyorm. anneme temizlikte de yardım ederm. Eşimede böyle olcak yemektede yardım ederim ama kadın yemek yapamiyorsa iş yaş.
Bu düşüncede kalırsınız umarım..
Soran+1 yılBulurum babamda erkek o da yemek yapiyo
- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılannelerini öyle görüyorlar zaten
ama bskı var evlen evlen diye..
ayrıca bazı düzgün eerkeklerde zinaya bulasmak istemiyor.10 Yorumla
+1 yılÖyle olsa hizmetçi tutmaları daha mantıklı olmaz mı?
03 Yorumla
Soran+1 yılama evlenince sadece ev işleri yapmıyor kadınlar birde yatağına giriyor
eskortluk+hizmetçilik aylık 500 tl uygun gibi- +1 yıl
evli bir kadının eşine maliyeti mi şimdi bu :D
Soran+1 yılEv ihtiyaclarini hesap etmedim. Sonucta adam evlenmesede kirada verecek alisveriste yapacak
+1 yılhangi çağda yaşıyoruz hala böyle düşünenler var mı :D
00 Yorumla
+1 yılBir gün evlenirsem sevdiğimi evime prenses yaparım hizmetçi değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAaaaa oldumu simdi... Ben bekar evindeyim simdide yemek tatlibyaparim evlenincede yanii... genelleme yapmayalim
00 YorumlaCogunun oyle evet. temizlikci cocuk bakicisi gibi seyler
00 Yorumla
+1 yılbir ergen sorusu daha. hepimizi tanıdın demek... amma genişmişsin hehehehe😊
00 Yorumla
+1 yılevet. çünkü bulaşık çamaşır yemek derdi hiç çekilmiyor.
04 Yorumla
Soran+1 yıliğrençsin gerçekten bu türk erkekleriyle hala neden evleniyor kızlarımız anlamıyorum
- +1 yıl
Süs olsun otursun evde diye evlenmiyoruz kızım o işleri kim yapacak. köylü kör hasan mı :d
Soran+1 yılCalisan bayan evde oturmazki
- +1 yıl
iyide soruda çalışan bayanla evlenmek istemiyor demişin ben ona istinaden cevapladım.. Çalışan bayansa tabiki işler değişir. Her şey ortak olmak zorunda. Hayat müşterek.. : ))))
- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılHayır. Ömür boyu gözümü ilk açtığımda onu görebilmek için evleneceğim ☺
00 Yorumla erkeğin kalbini yemekle feth edersin yemek yapamıyan kızı neden istesinler
04 Yorumla
Soran+1 yıl:D yemek yapamayan erkekle evleniliyor ama
Soran+1 yılkadının kalbi her organından geçer merak etme
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBen oyle hic dusunmedim cok sukur. Beraber temizleriz beraner yapariz hersey birlikte olmali
00 Yorumla Cinsel obje ve toplumun evlen baskısından kurtulmaktan öte değil.
00 Yorumla
+1 yılHerkesin bir görevi var bayana düşen bu, benim şahsi görüşüm bu
24 Yorumla
Soran+1 yılbayan köle diyorsun.
- +1 yıl
Kölelik değil bu, annen babanın kölesi mi şimdi?
Sen babanın kölesi misin?
Ben öyle düşünmüyorum
Soran+1 yılAnnemle babam ikiside yemek yapiyor. Oyuzden kole degil
+1 yıldaha doğrusu müslüman erkekler demeliyiz.
11 Yorumla
Soranevet bu tarz iğrenç şizofrenler müslüman erkekler
ya ne sandın İtalyanlar bir harika :D
20 Yorumlayedir doyur seviş zayıfla genç kal pozitif ol
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBanada boylesi denk gelmedi calisan istiyo sansima:)))
00 Yorumlaçoğu bunun için evleniyor bence de.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Geneli seks için evleniyor
10 Yorumlacinsellik ve çocuk sahibi olmak da var
09 Yorumla
Soran+1 yılevet birde onlar.. aşk yok bişey yok ne iğrenç insanlar
Soran+1 yıl:) benim annemle babam birbirine aşık ama has türkler?
Soran+1 yılaşıklar tanışırak evlendiler. babam hayatında 1 kez bile anneme yemek yaptırmadı her akşam yemeğini babam yapar. çamaşır yıkar temizlik yapar zaten titiz
Soran+1 yılevet yemin ederim istiyorsa face adreslerini vereyim babam yemeklerinin resmini paylaşır. anam 49 babam 47 yaşında hala televizyonun karşısında sarılarak uyuyorlar. gece bara gidiyorlar. sürekli tenis oynuyorlar. bir sürü kurslara katıldılar. çiftler buluşması bile yapıyorlar düşün
Soran+1 yılgizlisin
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılGenel konuşmayalım lütfen.
00 Yorumla
+1 yılErkekler anneleri gibi kadınlar istiyor herhalde
00 Yorumlahayır. gönlümüze sultan başımıza taç yapmak
00 Yorumlayok ama bunlar önemli yemek önemli :D
00 Yorumla
+1 yılHala var bunlardan aynen 😂😂😂
00 YorumlaGenelleme yapma öksüz
00 YorumlaBu yüzden bisex oldum 😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 975 cevap paylaştı.
+1 yılHaklısın.
10 Yorumla Evet.
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle
00 Yorumla
Devamını Gör(37)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Türk erkeklerin evlenmelerinin tek sebebi eve hizmetçi yapmak mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler