Normalde iyi hoş herşey herkes tarafından hep taktir gören biriyim sakinim daha mantıklı düşünüyorum. Daha mantıklı yaşıyorum. Ama sevgilim olunca ben tam bir ruh hastasına dönüyorum tahammül edemiyorum dayanamıyorum acı çekiyorum sürekli herkes gibi normal karşılayamayorum tepkilerim büyük oluyor neden böyle 3 tane sevgilim oldu hepside bir ruh hastası olduğumu düşünüyordu hatta 2. olan yemin ediyorum sen sorunlusun bile dedi bana neden böyle bu?
Cevabın nedir?
ben sana söyliyim. Normalde mantıklı davranıyosun doğru kararlar vermeye çalışıyosun. Sevgilin olunca haliyle daha çok mantıklı davranmaya daha doğru kararlar vermeye çalışıyosun ama bil bakalım ne oluyor? tam tersi oluyo patlıyo , kusursuz olayım derken kötü davranmış mantıksız hareket etmiş gibi gözüküyosun :)
03 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle
Soran+1 yılsağol canım
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇünkü kıskanç birisin , herleyini kıskanıyorsun
Zaten aşk olunca mantığı arama :)115 Yorumla
Soran+1 yılHayır yanlış. Güven vermiyorlar
Cevap sahibi+1 yılDemek ki insanlar yanlış
Soran+1 yıltabi yanlış üçü de aldattı üstelik biride benleyken nişanlandı aylarca insanlaşamadım
Cevap sahibi+1 yılWuuw sen çok darbe yemişsin bu hayatta
Keşke karakterli insanlar çıksaydı
Soran+1 yılsonra bu insanlar bana ruh hastası dediler.
İlki aldattı yanımda telefonunu abisi aradı annesi dedi ki abisinin telefonu yokki sonra anladım ki o bir kızdı sırf ben telefonu almııyım diye kırdı. Dövdü sövdü aileme gelip iftiralar attı.
İkinci sevgilimin bir kız arkadaşı bana ters ters konuştu sevgilim beni değil o kızı savundu, Yine bir kız arkadaşı faceede yorum yapmışt bebişim diye kıza rahatsız oldum kaldırırımısın dedim kız kaldırmam sanane dedi sevgilime kaldır dedim oda kaldırmadı. Sonra ben ruh hastası oldum Üçüncüyü anlatmıyorum bile
Cevap sahibi+1 yılSana hiç değer vermemişler ki , neden böyle yaptılar?
Davranışların gayet normal bence , ama sana rastlayan erkekimsiler adam değilmiş.
Nasıl dövdü sövdü , kadına bir el kaldırmak değil , bir argo laf bile edilmemeli.
Böyle insanlardan şu an uzak olman senin yararına , sen ruh hastası değilsin , onlar karaktersiz.
Soran+1 yılDövdü, işkence etti zorla beraber oldu
Sonra aileme söylemekle tehtit etti , dayaklarına katlanmam için tehtit etti aileme söylemekle.
İşe giderken yolumu kesti telefonumu elimden aldı kırdı yüzüme yumruk attı , şu an hala dikiş var.
Oruçluyken bile yapma diye yalvarmama rağmen benle zorla beraber oldu.
Sonraki iki kişide bunlara inanmadı sonra ben ruh hastası oldum işte
Cevap sahibi+1 yılOvv çok feci , gerçekten çok üzüldüm.
Karşındaki insan gerçekten insan değilmiş , Allah korusun böyle insanlardan cidden akıl hastasıymış.
Sana karşı saldırıda bulunmuş , polise gitseydin keşke. Ama yine de umudunu kaybetme , herkes böyle değil , herşey geçecek ve mutlu olackasın , umudunu yitirme anlaştık?
Soran+1 yılPolise gittim tabi hemde iki kez.
Hatt bu psikopatı mahkemeye verdim 6 ay hapis aldı tabi diğer durumu anlatmadım.
Aileme de söylediğini yaptı kızınız benle beraber oldu dedi..
Ailem inanmadı ona.
Ama el oğluda bana inanmadı.
Cevap sahibi+1 yılBen sana inanıyorum.
Soran+1 yılTeşekür ederim :(
Cevap sahibi+1 yılRica ederim , yaşadıkların kolay şeyler değil
Her insan kaldıramaz , destekçinim.
Soran+1 yılKolay değil. Bide üstüne kalkıp üçüncü şahsın kadın kuyruk sallamazsa erkek bişey yapmaz demesi yok mu , acı ama artık canım yanmıyor.
Soran+1 yılHa! Kadın diye bahsettiği 15 yaşında bir çocuk..
Çünkü onu yaşadığımda 15 bile değildim.
Ama bir insan onu yapmayı biliyorsa demekki çocuk değilmiş diyor.
Ki bu kişi sırf evlenceği insanı kapalı istiyor diye kapanmak gibi bir aptllık yaptım.
Ama kimse kıymet bilmiyor ki benleyken başkasıyla nişanlandı , kandırdı
Cevap sahibi+1 yılBuradan değil de , mesajdan bana yazar mısın? Çok daha net olur.
Yani burdan bir şey demek zor neler yaptığını bilmiyoruz ama bazı şeyler olur normaldir yani acaba sana karşı taraf güven vermiyor ve önceki ilişkilerinden kalan bir güvensizlik etkili olabilir mi bunda?
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet güvenmiyorum bu yüzdn şüpheleniyorum hep
- +1 yıl
yani haksızda sayılmazsın insan güvenini yitirince normal böyle olması hele ki ne yaşadığını bilmiyorum önceki ilişkilerinde belki çok ağır şeylerse o sebeptir ama işte kendini bazı noktalarda kontrol etmen lazım o önemli herkesi aynı görme hele ki henüz sana karşı hiç yanlışı yoksa
Evet aynısı bende de oluyor
19 Yorumla
SoranSen mesela nelere tahamül edip neler yapıyosun ben çok bağırıp çağırıyo ya da çok laf sokuyorum
Soran+1 yılben psikoloğa gittimde sorun yok
- +1 yıl
Dogma büyüme bakırköylüyüm böyle deli görmedim 😀
- +1 yıl
Allah düşürmesin 😀
Soran+1 yılsağol canımm ben anladım :D
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
24Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılHeralde kontrolsüz, duygularını idare edemeyen paranoyak birisin, sevgiline karşı duyguların biraz daha kuvvetli olunca kontrolü hepten yitiriyorsun.
13 Yorumla
Soran+1 yılKendimi kontrol edemiyorum. Mesela yanlışlarına dayanamıyorum.
Bana yemin ederek ruh hastası diyen sevgilim.
Sürekli, sen kız ruhlu değilsin köpekten korkmuyorsun diyordu, kız arkadaşı vardı buna tahamül etmemi bekliyordu ve asla senin erkek arkadaşın olamaz diyordu. Bende deliye dönüyordum- +1 yıl
Öncelikle kız ruhuyla köpekten korkmamanın ne alakası var? İnsanımızdaki bu herşeye ahkam kesme anlayış enteresan.
Kusura bakma da, anlattığın kadarıyla çekilecek dert değilsin.
Soran+1 yılşu an köpeklerden korkuyorum ama ankesiyeteden dolayı psikoloğa gittim ankesiyeden başka bir sorunum yok. Kendimden şüphe etmeye başladım cidden. Üstelik erkek arkadaşlarım var 10 yıllık tek kavgam olmayan kız arkadaşım var başka biri daha var bana aşık olduğnu sonradan itiraf eden biri onlada 6 yıldır hiç kavgasız arkadaşız ama sevgili olunca niye böyle saçmalıyorum ben
Belliki kiskanc ve paylasamayan bir yapin var ustlerine cok gidiyorsundur bu yuzden sana bu gozle bakiyolar istedigin yapilmayincada kendini mutsuz ediyorsun kiskancligin paranoya seviyesine gelmis bunu dizginlemen lazim bayan
116 Yorumla
Soran+1 yılKıskançlık değil ya güvensizlik sürekli şüphe şüphe
Soran+1 yılHayır hislerim beni hiç yanıltmadı malesef
Soran+1 yılNeyi kabulleneyim? Adamın beni aldattığını hissediyorum aldatıyosun diyorum inkar ediyo ve sonra bakıyorum gerçek çıkıyor
Soran+1 yılEksik bende diye onların pis suçlarını aklayamam. Eksik bende ise bırakır gider başkasıyla dener benleyken başkasıyla nişanlanmak nedir
Soran+1 yıl:D evet gülerek tepki veriyorum artık sinirlerim bozuldu ki bunuda atlattım derken bu kişi 2 ay sonra geri dönmezmi bende gidip nişanlısına yazdım mesajları attım kız bana dedi ki aşkım seni bana anlattı sen ruh hastasısın ailesi bile öyle diyor dedi :)
Soran+1 yılevet ben gidip ona bile ruh hastası demiş benim için. Kendisi benleyken başkasıyla nişanlandı ben aylar sonra öğrendim ve nişanlıykende benle devam etti ama ben ruh hastasıyım
Soran+1 yılHayır bide bu ruh hastası lafını bir başkasından duymak yok mu gelde delirme
Soran+1 yılaman s**tiret.
+1 yılaslında sorunun cevabını sen söylüyorsun. normalde mantıklı bir insanım diyorsun. sevgilin olunca tamamen duygularınla hareket ediyorsun çünkü duygularınıda yaşaman lazım serbest bırakman lazım. hal böle oluncada duygu patlaması yaşıyorsun ve sorunlu biriymiş gibi görünüyorsun rahat ol hayatı akışına bırak
10 Yorumlaçok takılma bence bende öyleyim yani buda bizim doğamızda var hatta ben ilişkim bittikten sonra keşke o mesaja böyle demeseydim keşke şuna şöyle deseydim diye analiz bile yaptım bizi kabul eden böyle etsin :)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltipik sonradan görme davranışlarını sergiliyorsun sevgilin oldugunda yanı vay bu tiple bile sevgi, li buldum görun bak demeye getırıyorsun bunu etrafına ve sevgılıne yansıtıyorsun
13 Yorumla
Soran+1 yılSaçmalama anlatmak isteediğim bu değil çok farklı konu
Cevap sahibi+1 yıltamam işte aynı şeyden bahsedıyoruz senın durumun bmw sahibi olan fakıre benzıyor :)))
Soran+1 yılkonuya farklı yönden bakıyosun ama alakası yok
+1 yılzorla sevgililikmiş seninkisi... sevmediğin birinin yanında gerilir insan... hakikaten sevseydin tüm kalbinle bole davranmazdın...
18 Yorumla
Soran+1 yılİşte öyle değil demekki ben hiçbirini svmedim çünkü hepsine rest çektim
- +1 yıl
güvenini sağlayamamışlardır. sanırım gecmıste yasadaıgın bı travma senı cok hassas yaptı... bazı insanlar için güven olgusu 10 da 7-8 ken sende 10 da 10 dur ... en ufak bı guvensızlıkte ... kapıyı gosterıyorsundur... tahmınımce yanı
Soran+1 yılKapıyı göstersem sorun yok şans veriyorum emin olmak için bekliyorum emin olana kadar arıyorum araştırıyorum buluncada ruh hastası oluyorum
- +1 yıl
kıskançlık var mı sende yani aşırı dercede
Soran+1 yılVar herhalde bilmiyorum ki sana göre abartılı kısnakçlık nedir
- +1 yıl
paranoyakmısın yani nebiliyim sevgilisinin ceketinde kadın kılı arayan tiplerdenmisin... ben ruh hastası falan dıyınce bole seyler gelıyo aklıma
Soran+1 yılyoo hayır telefonunu bile karıştırmam
- +1 yıl
ozaman sende sorun yok... sorun onlarda ilk basta yazdıklarıma cıkıyor bu... neyse yıpratma kendini... kimse senden değerli değil... ruh hastası falan değilsin... onlar sana bole hıssettırıyor... anlayanın yok sadece (: ...
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHiç kendini sorguladın mı? Kriterlerini, ölçülerini, insan seçerken ne gibi özelliklere dikkat ettiğini? Yaşın doğru ise, henüz gençsin, bunları bir sorgula, her defasında aynısı oluyorsa, senin kriterlerinde sorun var demektir. Yani, nerde durduğun önemlidir. Mesela, bir erkek olarak şunu söyleyim, yapışkan, yılışık, yırtık ve ısrarcı, kendisini zorla, sana kabullendirmeye çalışan, erkeklerle olumlu sonuca varamazsın.
00 Yorumla
+1 yılBelkide sahiden ruh hastasındır piskiyatriye gittinmi hiç
14 Yorumla
Soran+1 yılgittim :)
- +1 yıl
Sonuç😀
Soran+1 yılsorun tıne :D
- +1 yıl
Ozaman doktor ruh hastası teşhis koyamadıgına göre 😀😀
+1 yılYalnızlığa alışmışsın ki ilişki evresi zor gelmeye başlamış seni. Belli bir düzenin kalmıyor çünkü. Mesaj atıcaksın, haber vericeksin, oturmaya gidiceksin, rahat davranamayacaksın. Bence bunları bir düşün.
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet evet kesinlikle bu böyle kendime yapılmasını istemem ama karşıdakine hesap sorarım nerdesin napıyosun diye
- +1 yıl
Şu sıralar bende öyleyim. Alıştım yalnızlığa biri gelmese de tökezleyip düşmesem diyorum kendi kendime. Ama bir yandan da gelse de mutlu etse beni diyorum :)
Soran+1 yılSenin burcun ne? Sendeki dengesizlik bende de var
- +1 yıl
Oğlak. Ocak 1.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılaynı sorun bende de var :( erkeklerin g. tü başı oynuyor da ondan. manyak edip bırakıyolar bizi.
00 Yorumla
+1 yılaynı ortak noktada bulusuyoruz rica etsem bana mesaj atarmısın biraz sohbet edelim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılMazoist aynı zamanda sadistsin. Senden iyi seri katil olur :)
06 Yorumla
Soran+1 yılMazoşist değilim
- +1 yıl
Millet sevgilisi olunca kıpır kıpır olur sen acı cektiriyorum kendime diyorsun sen söyle nesin o zaman?
- +1 yıl
Mazoistlik sadece fiziksel acıdan zevk almak değildir
Soran+1 yılAcıyı ben çekmek istemiyorum ya onlar çektiriyo şerefsizler ama bu hoşuma gitmiyo nefret ediyorum onlardan
- +1 yıl
1 olsa 2 olsa anlarım ama 3 kişi aynı şeyi söylüyorsa mutlaka kendime döner bakarım ben sorun bende mi acaba diye
Soran+1 yılbende döndüm kendime baktım sonra size sordum :D
+1 yılKendini bir b*k sandığından. Akışına bırak biraz.
14 Yorumla
Soran+1 yılHayır bu değil
- +1 yıl
O zaman sevgili olmayı çok fazla büyütüyorsun.
Soran+1 yılbu arada sorum süper soru olmuş
- +1 yıl
Çünkü sen süpersin :p
Kaybetme korkusu ve güven problemin var bence.
11 Yorumla
Soran+1 yılolabilir
+1 yılsakın ol baby takıl bana hayatını yaşa,
kedi beslerız beraber, öyle şitres atıyom ben00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılGüven eksikliğinden dolayı paranoyak davranıyorsun bence.
00 Yorumla Takma yaa. Acaba ilişkinizdeki çok mu düzenli gitmesini istiyorsun?
00 Yorumlayeteri kdar sevgi göremiyosun o yuzden sinirleniyosundur belki
00 YorumlaKontrol manyağı olabilir misin?
13 Yorumla
Soran+1 yılBak bu olabilir nasıl oluyor anlatsana
Soran+1 yılKontrol manyağı olduğumu duymuştum
Öfke kontrolün 0 ve iradene hakim değilsin
14 Yorumla
Soran+1 yılEvet işte bu öfke kontrolü yok tepkilerim ço büyük
Soran+1 yılNeler neler yaptım olmadı
+1 yılhormonlarından dolayı
02 Yorumla
Soran+1 yılne var hormonlarda
- +1 yıl
aşık olunca ve sevince hormonlarında değişimler oluyor bu da senin ruh halini değiştiriyor, aynı durum bende de oluyordu
+1 yılSonradan gormesin sanirim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 700 cevap paylaştı. Yuh benim birebir aynimsin burcun ikizler mi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle karı bulamadık ki abi.
04 Yorumla
Soran+1 yılNapcan böylesini
- +1 yıl
İki ruh hastası takılırdık.
Soran+1 yılahahah :D sonra kan çıkardı katil olurduk
- +1 yıl
Kesinlikle.
sevmeyi bilmiyorsun :)
00 Yorumlaçünkü sen çok tatlişkosun. D
00 YorumlaAllah insanın karşısına hayırlı insanlar çıkarsın
01 Yorumla
Soran+1 yılAmin.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende oyleyim yalniz degilsin merak etme
00 Yorumla
+1 yılPsikolojin mi bozuk acaba
04 Yorumla
Soran+1 yılolabilir ama doktora gittim
- +1 yıl
Birsey dedi mi
Soran+1 yılbişey yok dedi
- +1 yıl
O zaman sorun yok demek
+1 yılkendini kaybediyon demek
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 24,4b cevap paylaştı. sevgilin olmadan öncede belki ruh hastasıydı
00 YorumlaÇünkü haram
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDemek ki sorunlusun
00 Yorumla
+1 yılTam benim durum l*n
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Öz güven eksikliği
00 Yorumla
Devamını Gör(20)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi