Sevgilim çok mu sinirli yoksa hata bende mi?

2 senelik bir ilişkim var. Bazen erkek arkadaşımın ani çıkışları oluyor. Ben sözünü dinlemiyorum burnumun dikine gidiyorum, o bir süre sabrediyor uyarıyor yapma sözümü dinle diyor, fakat ben aynı davranışlara devam ediyorum yine sözünü dinlemiyorum. Ve sanırım haklı olarak kızıyor bağırıp çağırıyor. En ufak bir örnek vereyim. Mesela geçen gün arkadaşının kavgası varmış adamlar sıkıştırmış bunları ceplerindeki silahı falan göstermişler, benimki tırsmış tabi. Ben de banane benim yanıma geliceksin 15 dakikan var gibi saçma bi tavır içine girdim. Erkek arkadaşım da "nasıl geleyim bekle meseleyi halledelim gelicem bekle" dedi. Ben hala triplerdeyim banane çabuk gel falan diyorum neyse yarım saat falan geçti halletmişler geldi yanıma. Bekle diyorum neden sözümü dinlemiyosun adamlarda silah var, kardeşim dediğim adamı orda yalnız başına bırakıp "abi ben bi sevgilimin yanına gidiyorum" mu diyim bekle diyorum sana dedi. Ben trip atıyorum önden yürüyorum sallamıyo gibi davranıyorum falan hiç cevap vermiyorum. Çarşının ortasındayız. Defalarca bekle yanımdan yürü dedi ben yine beklemedim burnumun dikine önden önden gittim. Bu en son kolumdan sıkıca tuttu bağırdı "yanımdan yürü diyorum dimi bi kere de lafımı dinle neyim ben burda!" dedi. Öyle sıkı tutmuş ki kolum morardı akşam. Sizce bu gibi durumlarda ben mi haksızım çocuğun bam teline ben mi basıyorum yoksa erkek arkadaşım sinirli bi insan mı? Kafamı yiyo bu soru.
Sevgilim çok mu sinirli yoksa hata bende mi?